Ex-logodnica lui Cătălin Cazacu s-a întors la milionarul italian… Prețul împăcării: 10.000 €!

Publicat: 10/10/2018 | 22:52

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, milionarul italian al Annei Roman a fost prins pe picior greșit (DETALII AICI), acum, Christian pare în stare de orice pentru a o împăca pe focoasa româncă, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii picante legate de împăcare. (Super oferta de angajare) Pentru a o îmbuna pe senzuala brunetă, milionarul italian a scos o sumă frumușică din buzunar. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A SEMNAT CU ANTENA 1! PRODUCĂTORII MEGA-SHOW-ULUI TV O VOR PLĂTI CU… UN SAC DE BANI!)

Împăcarea costă scump, iar acest lucru l-a simțit pe pielea lui celebrul afacerist italian care se iubește de ceva timp cu modelul Anna Roman, ex-logodnica lui Cătălin Cazacu.(Cât câștigi dacă faci videochat?)

După ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, v-am dezvăluit, în premieră,  că afaceristul ar fi picat în ispită, fiind fermecat de formele senzuale ale unei starlete din Italia, acum tânărul om de afaceri pare dispus să facă orice pentru a recâștiga încrederea româncei.(NU RATA, AICI: ELE SUNT ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO PE MAYWEATHER)

„A fost un cadou din partea lui”

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii picante din viața frumosului cuplu din showbiz. Din câte se pare, italianul a plătit cu vârf și îndesat după ce a călcat greșit. Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) Christian nu s-a uitat la bani atunci când a încercat să își împace iubita.

În urmă cu câteva zile, italianul ar fi plătit o mică avere pentru a satisface capriciile româncei. Christian ar fi suportat integral cheltuielile pentru intervenția stomatologică a brunetei. Pentru ca Anna Roman să se poată mândri cu un zâmbet perfect, milionarul italian ar fi scos din buzunar aproximativ 10.000 de euro, sumă pe care ar fi plătit-o pentru fațetele dentare sexy modelului. (NU RATA, AICI: EX-LOGODNICA LUI CAZACU, ANNA ROMAN, I-A DAT PAPUCII MILIONARULUI ITALIAN)

”Anna și-a pus fațete zilele acestea. Și-a dorit nespus de tare acest lucru. Din câte știu eu, intervenția a fost plătită integral de Christian. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) A fost un cadou din partea lui”, ne-a mărturisit o apropiată a Annei Roman.

Anna Roman s-a întors la milionarul italian

Milionarul italian are planuri mărețe cu frumoasa româncă

Christian ne mărturisea, înainte de acest episod, că are planuri mărețe în ceea ce o privește pe iubita lui. (CITEȘTE ȘI: FOSTA LOGODNICĂ A LUI CĂTĂLIN CAZACU RUPE TĂCEREA DESPRE NOUL IUBIT)

”Anna este o femeie minunată și sunt foarte mândru că este iubita mea.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Încerc să o conving să se mute în Italia, dar înțeleg că pentru ea viața profesională este foarte importantă și o voi ajuta să-și extindă afacerea și în Italia”, declara Christian, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...