Ex-logodnica lui Pastramă a fost părăsită de ”băiatul rău” de la Brăila!

Publicat: 20/06/2019 | 23:03

Despărțire-bombă în showbiz-ul românesc! Raluca Podea pare urmărită de ghinion în dragoste. Fostul ”iepuraș” Playboy a rupt-o definitiv cu ”băiatul rău” de la Brăila în brațele căruia își găsise fericirea după despărțirea de Florin Pastramă. (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: MEGA-SCANDAL ÎN FAMILIA CELEBRULUI TAMANGO, ”ȘEFUL MORȚILOR”)

Atunci când toată lumea credea că sexoasa Raluca Podea și-a găsit liniștea sufletească după ”mega-divorțul” de Florin Pastramă, o veste-bombă zguduie showbiz-ul românesc. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Fostul ”iepuraș” Playboy a rupt-o cu iubitul. (NU RATA, AICI: EROTICA BIANCA DE LA “INSULA IUBIRII” ȘI-A SCHIMBAT SILICOANELE)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre cel mai recent „divorț” care s-a produs pe scena mondenă de la noi.

Ex-logodnica lui Pastramă a fost părăsită de ”băiatul rău” de la Brăila!

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, weekendul trecut, Raluca Podea a fost părăsită de Ionuț A., ”băiatul rău” din Brăila, cu care se iubea de aproximativ o lună. Din câte se pare, tânărul ar fi renunțat la vedetă și a decis să se întoarcă în brațele fostei iubite.

„El a greșit enorm”

În semn de mulțumire că a fost acceptat de fosta, Ionuț i-ar fi oferit acesteia un superb buchet de trandafiri, însoțit de un bilețel pe care scria: ”Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta”. (NU RATA, AICI: AM FOTOGRAFIAT-O TOPLESS LA PISCINĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”!)

Buchetul de flori pe care Ionuț A. i l-a oferit fostei iubite după împăcare

”El a greșit enorm în momentul în care a decis să înceapă o relație cu Raluca. A suferit foarte mult după fosta. După îndelungi tratative se pare că a convins-o să-l primească înapoi în viața ei. În secunda doi a pus punct relației cu Podea și s-a întors în brațele fostei iubite”, a declarat o persoană din anturajul tânărului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Un veritabil donjuan!

În vârstă de 32 de ani, Ionuț A.,fostul iubit al Ralucăi Podea, este originar din Brăila. Tânărul care a prins-o în mrejele iubirii pe fosta logodnică a lui Pastramă este un prosper afacerist care s-a remarcat în lumea bună din Capitală după ce a intrat în grațiile unor celebre domnișoare. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE & SOȚIA ÎȘI PARTAJEAZĂ AVEREA:

Raluca Podea, prinsă în ”off-side”!

În urmă cu câteva săptămâni, sexoasa blondină a fost surprinsă pe picior greșit la un eveniment monden care s-a desfășurat în București. Într-o ținută monocromă cu tentă masculină, sacou și pantaloni, și cu un decolteu generos care-i punea în evidență bustul siliconat, Raluca Podea a furat privirile tuturor invitaților. (NU RATA, AICI: UN AJUTOR DE BUCĂTAR DIN BRAȘOV ÎȘI VINDE VIRGINITATEA LA 34 DE ANI)

Din câte se pare, focoasa blondă nu este adepta sutienului, accesoriu pe care evită să-l poarte atunci când iese în public. Iar din această cauză, la un moment dat, sexoasa din showbiz-ul românesc a fost prinsă în offside.

Într-un moment de neatenție, Raluca Podea a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Așezată la un birou și concentrată spre telefonul mobil, blondina nu a sesizat că sacoul pe care-l purta nu a mai stat la locul lui și i-a lăsat la vedere bustul generos.

Momentul în care nurii vedetei au fost expuși în toată splendoarea se pare că a fost savurat pe deplin de întreaga asistență masculină, care cu greu a putut să-și mute privirea de la silicoanele Ralucăi. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL MILIARDAR ROMÂN, DAT ÎN JUDECATĂ DE FIUL SĂU PENTRU PENSIE ALIMENTARĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...