Ex-ul Cruduței și fosta “noră” a celebrului milionar, party “nebun” pe manele, în sufragerie

Publicat: 31/05/2020 | 23:49

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu fotbalistul pe care Gigi Becali voia să-l vândă pe zeci de milioane de euro. Bruneta care l-a ”zăpăcit” chiar și pe fostul patron al lui Mihai Costea a făcut mare party în sufragerie, de ziua iubitului.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini fabuloase de la cheful ”pe stil vechi” pe care l-a organizat, pentru Mihai Costea, sexoasa Adelina Nica. (VEZI ȘI: EX-UL CRUDUȚEI A INTEGRAT-O ÎN FAMILIE PE FOSTA “NORĂ” A LUI VASILE TURCU ȘI…)

Zilele trecute a fost mare paranghelie acasă la fosta ”noră” a lui Vasile Turcu. Motivul petrecerii: ex-ul Cruduței a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani. Așa că un astfel de eveniment nu putea să treacă pe nevăzute. Cum este o iubită responsabilă, sexoasa Adelina Nica s-a adaptat condițiilor date de noul coronavirus și a organizat o petrecere ”pe stil vechi” pentru iubitul ei, Mihai Costea, fotbalistul pe care Gigi Becali voia să-l vândă cu zeci de milioane de euro.

Potrivit informațiilor ce au însoțit imaginile savuroase, Adelina Nica s-ar fi ocupat personal de toate pregătirile pentru petrecerea aniversară a lui Mihai Costea, ex-ul Cruduței .(NU RATA: “EX”-UL CRUDUȚEI ȘI FOSTA „NORĂ” A LUI VASILE TURCU ȘI-AU ASUMAT RELAȚIA DUPĂ DEZVĂLUIRILE CANCAN.RO)

Mihai Costea super-party în sufragerie

Party în sufragerie!

Cu siguranță, fotbalistul pe care Gigi Becali voia să-l vândă pe zeci de milioane de euro nu o să uite aniversarea celor 32 de ani. Mihai Costea a petrecut, restrâns, alături de sexoasa lui iubită, Adelina Nica și de câțiva prieteni. Cu toate că s-au distrat în sufragerie, Adelina Nica și Mihai Costea și-au tratat invitații ca la un local de lux. Cheful a fost stropit numai cu băuturi scumpe, iar din boxe au răsunat manelele.

Fosta ”noră” a lui Vasile Turcu, Adelina Nica, a pregătit totul în cel mai mic detaliu. Și asta pentru că, la un moment dat, în sufragierie a apărut un tort cu totul special. Prăjitura aniversară a lui Mihai Costea a fost în formă de Mercedes Brabus. Fotbalistul a fost răsfățatul serii. Pe lângă tortul special, Mihai Costea a primit cadou și o pereche de Balenciaga, de care nu părea însă extrem de încântat.

Tortul primit de Mihai Costea

Așa cum se poate observa și din imagini, Mihai Costea nu etala o formă foarte bună și nu părea să se bucure pe deplin de prezența celor din jur. Fotbalistul a preferat, în unele momente, să butoneze telefonul și din această cauză a fost ”urecheat” de sexoasa lui iubită, care a ales să se distreze alături de o prietenă. (VEZI ȘI: DETALII MILIMETRICE DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT SÂMBĂTĂ, 15 IULIE, ORA 14.10, PE PLAJA MILIONARILOR DE LA CAELIA – MAMAIA: POVESTEA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE GIGI BECALI. CANCAN.RO VĂ OFERĂ PRIMELE DECLARAŢII FĂCUTE DE MARTORII OCULARI!)

Mihai Costea nu prea s-a bucurat de party-ul din sufragerie

Adelina și Daniela, ca între prietene…

Mihai Costea și Adelina Nica se cunosc de mai mulți ani, grație unei cunoștințe comune, Daniela Crudu! Timp de patru ani, “Nilă” și “Cruduța” au avut o relație care a ținut de nenumărate ori prima pagină a tabloidelor, în special din cauza deselor despărțiri și împăcări. Au pus punct definitiv poveștii de iubire în 2014.

De partea cealaltă, Adelina Nica și Daniela Crudu au fost într-o perioadă bune prietene, astfel că Mihai Costea nu reprezintă deloc o necunoscută pentru fosta “noră” a lui Vasile Turcu. Practic, în cele din urmă, s-a închis cercul, după ce superba brunetă care i-a atras atenția inclusiv lui  Gigi Becali, s-a cuplat cu cel poreclit “Nilă”, nimeni altul decât ex-iubitul celei cu care, în trecut, a fost amică.

L-a paradit, definitiv l-a paradit! Îi cam tremură genunchii lui Mihăiţă de când e cu Cruduţa! Dacă vrea să stea cu el, să le fac eu program ca să poată da randament şi pe teren! Când are voie sex aşa, când are voie sex pe partea ailaltă. Dacă văd că n-o să fie în formă, o să-i interzic să se mai vadă cu ea. Să stea liniştit, nu mă interesează. Ce n-au voie ei să facă e să umble prin cluburi. N-au voie să piardă nopţile!”, a spus Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani. (CITEȘTE ȘI: FOSTA “NORĂ” A LUI VASILE TURCU S-A COMBINAT CU “EX”-UL DANIELEI CRUDU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...