Ex-ul Danielei Crudu a părăsit-o pe croitoreasa cu sâni XXL pentru…

Publicat: 12/01/2019 | 22:54

În urmă cu câteva zile, vă dezvăluiam că, în noaptea dintre ani, fiul unuia dintre cei mai bogați primari care au existat vreodată în România a „combinat-o” pe “Croitoreasa cu sâni XXL”. Din câte se pare, povestea de dragoste dintre cei doi s-a sfârșit mai repede decât a început, iar Radu Maricuța, tânărul moștenitor al unei averi de sute de milioane de euro, și-a găsit repede o altă iubită. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre bomba sexy în brațele căreia pare că și-a găsit fericirea ex-ul Danielei Crudu. (CITEȘTE ȘI: EX-UL DANIELEI CRUDU A COMBINAT-O DE REVELION PE CROITOREASA CU SÂNI XXL!)

Radu Maricuța lasă impresia că vrea să fie un adevărat cuceritor. După ce, de Revelion, a „combinat-o”pe Andreea, bruneta cunoscută drept ”Croitoreasa cu sâni XXL”, juniorul de bani gata s-a afișat recent la brațul altei bombe sexy. Potrivit unor surse D.A.S, Radu Maricuța s-a despărțit foarte repede de brunetă și și-a văzut liniștit de viață.  (NU RATA, AICI: IMAGINI NECENZURATE CU BUSU. CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT CU PREZENTATORUL PROTV DUPĂ CE PĂRĂSEȘTE PLATOUL DE FILMARE)

Andreea, ”Croitoreasa cu sânii XXL”, fosta iubită a lui Radu Maricuța

Noua iubită a lui Maricuța Jr atrage toate privirile

Site-ul nr.1 din România a intrat în posesia fotografiilor în care apar Radu Maricuța și frumoasa cu care acesta s-a cuplat după ce s-a iubit cu ”Croitoreasa cu sâni XXL”. (NU RATA, AICI: RADU MARICUȚA, FOSTUL IUBIT AL DANIELEI CRUDU, TRECE PRIN CLIPE GRELE)

Radu Maricuța și bomba sexy lângă care și-a găsit liniștea după ce s-a despărțit de ”Croitoreasa cu sâni XXL”

Beatrice, noua cucerire a tânărului, a întors toate privirile celor din jur în momentul în care și-a făcut apariția într-un luxos restaurant din București, unde a mers să cineze alături de Maricuța Jr.  Cei doi tineri s-au delectat cu preparate sofisticate și cu băuturi fine. Doar banii nu-s o problemă pentru Radu Maricuța… (CITEȘTE ȘI: IMAGINILE OBȚINUTE DE CANCAN.RO VORBESC DE LA SINE… GIANI KIRIȚĂ E TERORIZAT DE HOȚI!)

Beatrice, noua iubită a lui Radu Maricuța

Familia lui Radu deține o avere impresionantă

Radu Maricuţa este fiul fostului fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, Daniel Maricuţa. Fostul edil al Şelimbărului are un adevărat palat în localitatea pe care a păstorit-o şi este pasionat de creşterea cailor, având o herghelie de rasă, unde cele mai valoroase exemplare trec de 455.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: FOTOMODELA DE LA ”BRAVO, AI STIL” & IUBITUL FOTBALIST LA STEAUA AU FUGIT ÎN ”LUNĂ DE MIERE” ÎNAINTEA… NUNȚII!)

Unul dintre cei mai bogați primari care au existat vreodată în ţara noastră, Daniel Maricuţa, tatăl lui Radu, are, potrivit ultimelor declaraţii de avere, două imobile, un apartament de 29,95 metri pătraţi în Avrig şi unul de 89,6 metri pătraţi în municipiul Sibiu, palatul de 912 metri pătraţi din Şelimbăr şi un spaţiu comercial de 1.782 de metri pătraţi în localitatea Sadu.

 Daniel Maricuţa a mai declarat acţiuni sau părţi sociale la trei societăţi comerciale, cu o valoare totală, la data depunerii declaraţiei, de 417.317,5 lei. Fostul edil mai deţine obiecte de artă, dar şi ceasuri care însumează 471.000 de euro.(CITEȘTE ȘI: AM PĂTRUNS ÎN ”ÎNCHISOAREA TOXICOMANILOR”: ”MÂNCAREA E RAȚIONALIZATĂ, IAR PACIENȚII SUNT BĂTUȚI CU PUMNII ȘI PICIOARELE!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...