Excelență, emoție și spectacol cu Fuego, la ”Drag de România mea”

Publicat: 14/11/2018 | 14:07

Deși se află într-o perioadă cu un program extrem de încărcat, având nenumărate spectacole, repetiții și proiecte spectaculoase pentru luna decembrie, atunci când va lansa un nou album de colinde și va pleca în turneul național COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI, ajungând, pe rând, la București, Târgu Jiu, Craiova, Lipova, Arad, Satu Mare, Carei, Oradea, Timișoara, Dej, Cluj, Rupea, Brașov, Râmnicu Sărat, Buzău, Pitești, Ploiești, Curtea de Argeș, Călărași, Slobozia, Tulcea, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Bacău, Adjud, Buhuși, Iași, Gura Humorului, Suceava, Botoșani, dar și la Bălți, Paul Surugiu-Fuego ne pregătește mari suprize și în cadrul emisiunii sale de la TVR 2, de duminica, de la ora 15.00 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” .(CITEȘTE ȘI: „FRATELE” PREȘEDINTELUI IOHANNIS A RUPT BUCUREȘTIUL ÎN DOUĂ. A APĂRUT CU PRIMUL ROLLS SUV DE 550.000 €!)

Artistul mărturisește că și-a pus tot sufletul în acest proiect ambițios, încercând, alături de echipa sa de oameni speciali, să îmbine în mod armonios ideea de valori, de celebrare a Centenarului, cu noțiunea de divertisment. Rezultatul se bucură deja de mare succes în rândul românilor. Show-ul aduce în față oamenii excepționali ai României, tineri talentați și artiști emblemă. Duminica aceasta, de la ora 15.00, pe TVR2, în cea de a șaptea gală a emisiunii, Paul Surugiu-Fuego are toate ingredientele pentru o dupamiază perfectă. La propriu! Are emoție, liniște, muzică bună, eroi și staruri, spectacol și salvatori, pentru că îi e drag de România lui și de valorile ei incontestabile.(NU RATA, AICI: ”DOCTORAȘUL” BIANCĂI DRĂGUȘANU ÎL CONCUREAZĂ PE ALIBEC: ȘI-A LUAT MCLAREN CU NUMERE ROȘII DE BUZĂU!)

Excelență, emoție și spectacol cu Fuego, la ”Drag de România mea”

Astfel, doi romantici incurabili, două voci de excepție ale României, ambii cantautori de succes, cu nenumărate șlagăre la activ, vor veni alături de Fuego, cu muzica lor memorabilă și cu experiențele de viață – OVIDIU KOMORNYIK și CĂTĂLIN CRIȘAN. Marele academician, critic literar și istoric român, EUGEN SIMION ne va oferi o lecție de înțelepciune, prin învățămintele sale memorabile. Acesta va primi trofeul ETERNITATE, la fel ca maestrul LEON DĂNĂILĂ, celebrul neurochirurg român, un erou salvator, o mare valoare a României.(NU RATA, AICI: ISPITELE S-AU ÎNTORS DE PE ”INSULA IUBIRII” ȘI S-AU FĂCUT ”PACHET” LA BOA CU VOTCĂ ȘI WHISKY!)

Excelență, emoție și spectacol cu Fuego, la ”Drag de România mea”

Ne vom emoționa cu toții atunci când vom asculta glasul de înger al minunatei LORELAY MOSNEGUȚU, care impresionează prin sufletul său sensibil și prin multitudinea de talente. Aceasta va veni însoțită de minunata mezzosoprană și pedagog de renume ADINA SIMA, care ne va purta în lumea musicalului, cu un moment emblematic din spectacolul REBECCA. Jolt Kerestely va fi alături de discipolul său, Fuego, care i-a pregătit nenumărate suprize, împreună cu fiul său, Andrei Kerestely. Muzica lui Paul Surugiu va desăvârși atmosfera, împreună cu trupa Supermarket și baletul Florin Mariș. Nu ratați o ediție de colecție!(CITEȘTE ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU FAIMOASA VANCEA LA 3 SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE A PĂRĂSIT EXATLON)

 

Citește și...