Flavia Mihășan s-a pozat în bustiera de alăptat. Cum arată abdomenul ei la 5 luni după ce a născut

Publicat: 06/11/2019 | 11:37

Flavia Mihășan arată incredibil de bine la aproape cinci luni după ce l-a născut pe micul ei prinț Carol. Fosta asistentă a matinalului de la Antena 1 s-a pozat într-o bustieră de alăptat sexy, iar apropiații și fanii au copleșit-o cu numărul uriaș de mesaje.

Citește și: Se întoarce sau nu Flavia Mihășan pe micile ecrane?! Ce spune vedeta

Flavia Mihășan s-a pozat în bustiera de alăptat

Luna aceasta, fiul Flaviei  Mihășan și al lui Marius Moldovan va împlini cinci luni, iar frumoasa mămică și-a recăpătat silueta foarte repede. Mai mult, ea s-a întors și în sala de antrenamente și, în urmă cu câteva zile, frumoasa vedetă a urcat pe scenă pentru “Musicalul Mamma Mia” din care fac parte mulți artiști, printre care se numără Loredana Groza și Horia Brenciu. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

Citește și: Prima reacție a Loredanei Groza, după ce a fost criticată pentru apariția cu sânii pe afară de la Antena 1

În urmă cu câteva ore, Flavia Mihășan s-a pozat lângă pătuțul fiului ei și le-a dezvăluit mămicilor unul dintre trucurile sale folosite pe perioada alăptării. Este vorba de o bustieră mai mult decât utilă, iar printre numeroasele complimente, ea a fost criticată pentru silueta de zeiță, iar o tânără i-a scris: “Schelet. Oribil, îmi pare rău!”. Nu mică i-a fost surpriza Iuliei când a văzut cum i-a răspuns frumoasa artistă – vedeți mesajul la fotografia de mai jos. “Bustierele pentru alăptare. Mega utile, rapid de folosit (mămicile înțeleg )😅, cu bretele reglabile, și cu o super sexy deschizătură deasupra cupei. (…)”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Citește și: Logodnicul Flaviei Mihășan, mărturisire-bombă la petrecerea de botez a micuțului Carol: “Al doilea copil…”

Flavia Mihășan a fost cerută de soție de Marius Moldovan înainte ca băiețelul lor să se nască © Instagram
Flavia Mihășan a fost cerută de soție de Marius Moldovan înainte ca băiețelul lor să se nască © Instagram

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au un fiu împreună

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Fosta asistentă TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Ei au devenit părinți pentru prima dată la mijlocul lunii iunie 2019.

Logodnicul Flaviei Mihășan este actor, fotomodel şi dansator profesionist; el a participat în 2017 la “Românii au talent” împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

Citește și...