Acasă » Trending » Fosta iubită a lui Dani Oțil (patroneasa ”Cărți, dulciuri și flori”), vacanță în exclusivista St. Barth cu un milionar căsătorit din Capitală!

Fosta iubită a lui Dani Oțil (patroneasa ”Cărți, dulciuri și flori”), vacanță în exclusivista St. Barth cu un milionar căsătorit din Capitală!

De: Alexandru C. 04/01/2020 | 21:57

În Saint Barth, ”inima Caraibelor”, a apărut cel mai nou cuplu al începutului de an, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are informații în exclusivitate. Ioana Urețu, patroneasa ”Cărți, dulciuri și flori”, a pus mâna – la propriu și la figurat, dar mai ales la propriu – pe un milionar din București, iar cei doi ”porumbei” s-au refugiat în cel mai scump hotel de pe insulă, Cheval Blanc. Conform site-ului booking.com, nici nu se mai pot face rezervări la acest hotel, până la începutul anului 2021, iar o cameră – pentru o noapte – poate ajunge la 4.550 de euro, potrivit informațiilor furnizate de Le Figaro. Aceeași sursă precizează că un sejur de 8 zile (7 nopți) în stabilimentul de lux, într-o „cameră-grădină”, cu mic dejun inclus – pornește de la 3.350 euro. De persoană. Însă atunci când ai lângă tine un milionar care nu se uită la bani, acestea sunt doar amănunte financiare… colaterale. (CITEȘTE ȘI: L-AM FILMAT PUPÂND-O ÎN PARCARE, IAR ACUM… A FUGIT ÎN CUBA CU EX-IUBITA LUI DANI OȚIL!)

Dragostea e oarbă când vine vorba despre atracție la prima vedere, numai că milionarul cu care s-a combinat Ioana Urețu este căsătorit, stâlp al familiei, cum s-ar spune, iar doi copii au rămas fără mângâierile tatălui exact în perioada sărbătorilor de iarnă. Dar asta nu pare să o deranjeze pe Ioana Urețu, care, pe plajă, se prezintă drept ”Josephine”, așa că aventura începutului de an este încinsă până la incandescență. (VEZI ȘI AICI: SOȚUL SUPER-PREZENTATOAREI DE LA ANTENĂ S-A PUPAT CU FOSTA IUBITĂ A LUI DANI OȚIL!)

Cum milionarul căsătorit din București nu are ”arici” la buzunare (fiind un plătitor cunoscut, care stropește fiecare întâlnire cu șampanie Armand de Brignac), el și noua ”cucerire” voluptuoasă s-au distrat la superlativ și au stat, pe plajă, alături de celebrități precum David Bryan – ”clăparul” lui Bon Jovi. Firește, nu au lipsit serile memorabile din cluburile exclusiviste, iar Ioana Urețu și milionarul au ”gustat” fiecare minut înainte de a se retrage în intimitate pentru a trece la alte ”delicii”. (NU RATA: DANI OŢIL A RENUNŢAT LA BURLĂCIE! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

Viața e un spectacol, mai ales atunci când ești alături de un milionar, fie el și căsătorit

Ioana Urețu a fost ”cuplată” cu Dani Oțil

Ioana Urețu are o afacere cu dulciuri, flori şi cărţi, cele trei elemente fiind componentele de bază, în opinia ei, pentru un cadou perfect. Dulciurile le face chiar ea, fiind pasionată de gătit încă din copilărie. După ce, o vreme, a lucrat la departamentul de marketing al companiei Henkel, s-a gândit să îşi transforme propria pasiune într-o afacere. Dulciurilor li s-au alăturat florile, fără de care nici un cadou nu ar fi complet, şi apoi cărţile. E frumos să oferi şi să primeşti cărţi în dar, cărţile sunt ca nişte ferestre către lume, deschizi o carte şi o întreagă lume ţi se deschide în faţă. (CITEȘTE ȘI: O MILIONĂREASĂ DIN BUCUREȘTI+IMAGINEA BRIGĂZII SECȚIA 19 ȘI DOI MAGNAȚI AU RUPT SAINT TROPEZUL: NOTE DE ZECI DE MII DE EURO)

Ioana Urețu, patroneasa ”Cărți, dulciuri și flori”, s-a distrat în Caraibe alături de milionarul căsătorit care nu s-a uitat la bani

Dar atunci când dai peste un milionar, fie el și căsătorit, totul duce către o atracție ”fatală”, iar Ioana știe că viața e scurtă și trebuie să profiți de ea la maximum. De-a lungul timpului, senzuala patroneasă s-a combinat și cu Dani Oțil sau Ștefan Lungu, poveștile de iubire ținând capul de afiș în lumea mondenă autohtonă.

La momentul respectiv, s-a spus că Dani Oțil va renunța la burlăcie pentru Ioana Urețu, numai că relația nu a ajuns chiar atât de departe. S-au văzut, s-au plăcut și cam atât. (VEZI ȘI AICI: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”!)

Ioana Urețu, atunci când trăia o poveste de dragoste cu Dani Oțil

După Dani Oțil a urmat Ștefan Lungu

Despărțirea de Dani Oțil nu a însemnat un capăt de țară pentru Ioana Urețu. Ex-iubita prezentatorului TV s-a reorientat și a ajuns în brațele lui Ștefan Lungu. Și, pentru că îi plac vacanțele exotice – un argument suplimentar fiind, acum, și escapada din Saint Barth, alături de milionarul căsătorit din București -, Ioana a primit un cadou apreciat la justa valoare.

Ea și Ștefan Lung au dat frâul liber pasiunii tocmai în… Cuba. E drept că ”Prințesa dulciurilor”, așa cum i se mai spune Ioanei, și Ștefan Lungu au pornit pe drumuri separate în Cuba, spre a nu da de bănuit, însă totul a ieșit, rapid, la iveală. (NU RATA: MILIONĂREASĂ, GĂSITĂ MOARTĂ PE PLAJĂ ÎN MAMAIA. CINE ESTE + CE AFACERI AVEA)

Ioana Urețu și Ștefan Lungu au fost, împreună, în Cuba

Dragoste cu peripeții în Cuba

Ioan Urețu a ajuns prima a ajuns în Cuba, iar Ștefan Lungu a făcut o escală în Franța, pentru a-și lăsa fetița la soție. Totuși, la întoarcerea în România – după un sejur ”hot” – nu au mai păstrat aceeași discreție, fiindcă biletele de avion au fost luate luate la aceeași cursă. După ce s-au bucurat unul de celălalt în Cuba, situația s-a schimbat radical, pentru că Ștefan și Ioana nu s-au mai ferit să-și anunțe prezența în același loc și în același timp, nici măcar în mediul virtual. Amândoi au postat o duzină de fotografii pe Instagram, iar în unele dintre ele apăreau aceleași personaje, surprinse de fiecare dintre ei din unghiuri diferite. (CITEȘTE ȘI: TRECUTUL ASCUNS AL UNEIA DINTRE CELE MAI MEDIATIZATE MILIONĂRESE DIN ROMÂNIA! A FOST JUDECATĂ PENTRU…)

Imaginile au reprezentat, firește, o dovadă indubitabilă a prezenței lor în Cuba, împreună, iar unii dintre amicii cuplului și-au dat seama de asta. Cumva plecat cu Ioana Urețu! Și ea e în Cuba”, a comentat o prietenă la una dintre postările lui Ștefan.

Acum, Ioana Urețu – ”Josephine”, așa cum s-a prezentat în Saint Barth – a trecut la un cu totul alt nivel, iar milionarul căsătorit din București este ”topit” după ea, chiar dacă și-a lăsat doi copii acasă pentru a se bucura, sub un soare torid, de farmecele ”Prințesei Dulciurilor”. Iar zâmbetul de ”cuceritoare” pe care îl afișează Ioana în fotografii spune… totul despre victoria pe care a bifat-o. (VEZI ȘI AICI: CUNOSCUTUL OM DE AFACERI DIN BRAȘOV ȘI-A RECUNOSCUT FAPTELE! CONDAMNAT PENTRU PORNOGRAFIE INFANTILĂ LA…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...