Home » Exclusiv » Trecutul ascuns al uneia dintre cele mai mediatizate milionărese din România! A fost judecată pentru…

Trecutul ascuns al uneia dintre cele mai mediatizate milionărese din România! A fost judecată pentru…

De: Alexandru C. 25/12/2019 | 21:00

Este considerată cea mai bună prietenă a Brigittei Pastramă, o adevărată ”soră” a acesteia, dar și cea mai nouă milionăreasă din lumea mondenă autohtonă. Este prezentată ca o femeie de afaceri pentru care succesul ar fi o certitudine și este privită ca una dintre sexy-blondinele din România. Diana Bianca – ”Barbie de România” sau ”Paris Hilton de România” – trăiește la nivelul cel mai înalt, are o garderobă ticsită cu haine de ”firmă”, iar la capitolul accesorii ”luptă” din greu pentru pozițiile fruntașe cu alte reprezentante ale vieții de lux pe aceste meleaguri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat și în posesia unor informații din care rezultă nu numai că viața bate filmul, dar și că, uneori, lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi în realitate. Cea mai mediatizată milionăreasă din România are și unele pete de umbră într-un trecut ”ascuns”, despre care nu vorbește niciodată. (CITEȘTE ȘI: O MILIONĂREASĂ DIN BUCUREȘTI+IMAGINEA BRIGĂZII SECȚIA 19 ȘI DOI MAGNAȚI AU RUPT SAINT TROPEZ)

”Fără compromisuri” – aceasta pare a fi deviza sexy-milionăresei Diana Lucan, cunoscută sub numele de Diana Bianca. Cea mai importantă în viață este ”independența financiară”, indusă de un job ”serios” sau de un business propriu.

”O viață trăită în compromisuri, în relație de dependență financiară față de cineva, nu are cum să te facă fericit. Cel mult pare o poleială din exterior, dar realitatea ei nu este nici pe departe una care să te facă fericit sau împlinit.  E important să fii independent financiar (fie printr-un business propriu, fie printr-un job serios și pe care să îl iubești), pentru că din acest punct te afli în situația de a fi liberă, de a putea alege TU ceea ce îți dorești, inclusiv oamenii de lângă ține”, declara, în noiembrie, Diana Bianca, într-un interviu acordat famost.ro. (VEZI AICI: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”!)

Diana Bianca trăiește într-o casă superbă, alături de două cățelușe răsfățate

Sexy-afacerista are o casă bună de dat ”la revistă”, dar și un dressing care găzduiește o adevărată comoară de… o sută de mii de euro. Diana Bianca spune că deține o clinică privată de chirurgie estetică, dar și saloane de înfrumusețare în București, Suceava și Bacău. În Capitală s-a mutat acum trei ani și s-a instalat într-o zonă unde prețurile reședințelor ajung și la milioane de euro. Stăpânele casei sunt, însă, do cățelușe care au – fiecare – câte o cameră de odihnă. 

În București am o clinică de estetică împreună cu un salon de înfrumusețare, ca cele care vin să aibă totul la îndemână. Pe genul: nu fluiera după fetele care ies de la noi din clinică, una ar putea fi bunică-ta. Nu trebuie să-ți faci ceva să fii ca vecina, că nu știu cine e de la televizor. Dacă ție nu-ți place ceva din aspectul tău, repară. Pentru că tu trăiești cu tine și tu trebuie, în primul rând, să te placi pe tine înainte să te placă ceilalți. Mi-am făcut și eu una alta, evident. Dar cred că mi-am făcut cu măsură”, spune Diana Bianca. (NU RATA: LA NUMAI 22 DE ANI, ÎNVÂRTE O MEGA-AFACERE & CONDUCE O MAȘINĂ DE 200.000 €!)

”Paris Hilton de România” deține o casă superbă

“Cel mai de preț cadou pe care mi l-am făcut nu este nicio bijuterie, ci cățelușele mele, Erika și Mia. Iubirea pe care o poți primi de la niște animăluțe îți schimbă lumea total. Iar momentele mele de adevărată relaxare și liniște sunt atunci când, după ce îmi termin treburile, ajung acasă, iar ele îmi alungă cu bucuria lor toate supărările de peste zi. Totuși, până la urmă, lucrurile și persoanele de care ne înconjurăm sunt importante doar prin bucuria pe care ne fac să o trăim. Altfel, sunt doar alte obiecte peste care se va așterne praful. Sau oameni care erau în trecere. Le am de ceva timp și fac parte din familia mea. Este adevărat, au pe fiecare etaj amenajat câte un locșor, sunt mega-răsfățate”, a declarat Diana Lucan pentru click.ro. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL IRAKIAN MERGE PRIN BUCUREȘTI ”SUB ACOPERIRE”)

”Cea mai operată româncă” are șapte firme, dar…

Dar sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, spun că ”Paris Hilton de România” se străduiește, din răsputeri, să se prezinte ca fiind o femeie de afaceri împlinită care își permite să trăiască ”pe picior mare”. Realitatea pare a o contrazice, atâta vreme cât deținătoarea a șapte firme nu se poate baza decât pe… una. De ce? Din cele 7 firme pe care le-ar deține cea mai bună prietenă a Brigittei Pastramă, 4 sunt închise.

Alte 2 firme au mari probleme financiare, una singură aflându-se pe ”linia de plutire”, astfel că Diana Bianca nu ar mai fi atât de stăpână pe situație precum vrea să arate. Mai mult, trecutul ascuns cu grijă oferă și alte surprize nebănuite, transmit aceleași surse. (VEZI AICI: POVESTEA MINERULUI CARE A AJUNS SĂ DEȚINĂ CEA MAI MARE PEPINIERĂ DIN OLTENIA)

Există și ”pete de umbră” în trecutul Dianei Bianca

Diana Bianca, trimisă în judecată pentru… evaziune fiscală

Afacerile nu sunt tot timpul ușor de gestionat, iar atunci când apar unele probleme cu legea se ajunge uneori direct în fața instanței. ”Paris Hilton de România”, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost trimisă în judecată pentru ”evaziune fiscală” și ”infracțiuni la legea CEC-ului”. Totodată, ar fi judecată în mai multe ”dosare pentru insolvență”. Iată că situația financiară a Dianei Bianca se prezintă, astfel, într-o nouă ”lumină”, chiar dacă sexy-milionăreasa transmite, în interviurile pe care le oferă, că are o situație materială de invidiat și totul merge ca pe roate. (VEZI ȘI: FIICA UNUI CELEBRU MILIONAR DIN ROMÂNIA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT TERIBIL!)

“Să știi că eu mi le cumpăr. De ce să aștept să le primesc dacă le pot cumpăra și am siguranța că le-am primit și îmi plac. Canapelele le-am ales cu Brigitte, are la fel, la mare. Candelabrul cu cristale nu mai știu de unde l-am luat și mi s-a părut că e potrivit cu ce e aici. Evident că mă uit la bani, eu îi fac, trebuie să am grijă și cum îi cheltuiesc”, spune ”Paris Hilton de România”. (NU RATA: VĂDUVA MULTIMILIARDARULUI ROMÂN SCOATE LA VÂNZARE MAȘINILE DE COLECȚIE ALE MAGNATULUI!)

Diana Bianca se prezintă drept o milionăreasă cu afaceri redutabile

”Paris Hilton de România”: ”Nu e bine să te căsătorești cu un om pe care l-ai cunoscut într-un timp extrem de scurt”

Fiind ”surori”, așa cum se spune în mediul online și în showbiz, Diana Bianca a avut un cuvânt de spus atunci când a fost vorba despre căsătoria Brigittei cu Florin Pastarmă. I-a spus că analizeze bine situația și să nu se căsătorească, imediat, cu un om pe care nu l-a cunoscut de multă vreme.

”Eu am sprijinit-o mereu pentru că Brigitte este prietena mea. Eu am zis că-i prea repede. Nu e bine să te căsătorești cu un om pe care l-ai cunoscut într-un timp extrem de scurt. Am putut să îi dau un sfat privitor la faptul că nu este momentul încă, dar atât. Mai mult de atât nu am ce face. (…) Nu știu cum o să fie adaptarea dintre ei în viața de zi cu zi. Brigitte are un fel de a se comporta, el are alt stil și nu știu în ce măsură se vor armoniza ei”, a declarat Diana Bianca. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

Din punctul de vedere al Dianei, Florin Pastramă era ”din alt mediu” și a transmis că vor fi fericiți doar dacă vor ști să se ”armonizeze”. Ceea ce s-a și întâmplat, putem trage o concluzie, având în vedere că Brigitte și Florin și-au unit destinele. ”Faptul că provin din grupuri de prieteni diferite, faptul că au avut evenimente în viață diferite… Brigitte fiind soția domnului Năstase a fost puțin pe altă «plajă», iar mediul lor a fost diferit. Florin este din alt mediu. Dacă vor ști să se armonizeze pe partea asta vor fi fericiți”a declarat Diana Bianca, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Investește în ceasuri de lux și într-un dressing uimitor

”Paris Hilton de România” se poate lăuda cu un dressing care ”ascunde” aproximativ 100.000 de euro, conform informațiilor apărute în media. „Sunt rochii de ocazie, am pus așa ca mostre, majoritatea de la prietenul meu care nu mai e, Răzvan Ciobanu. Și mie mi-a cerut bani, că eram apropiați, niciodată nu s-a întâmplat să nu mi-i dea înapoi. Nu neapărat banii fizic, îmi făcea o rochie. Dator nu a rămas niciodată”, ne-a mărturisit femeia de afaceri. Raftul cu genți arată ca într-o expoziție cu exemplare rare din cele mai scumpe categorie: „Hermes, Chanel, câteva Gucci, Luis Vuitton, am și Mihai Albu chiar. Aceea cu plăcuțe e de la Mihai Albu. Am și încălțăminte de la Mihai Albu. Hermesurile sunt cele mai scumpe”. Prețul genților la care visează toate femeile pleacă de pe la opt mii de euro și poate ajunge chiar și la 26 mii euro în cazul celor accesorizate cu aur. Tot din categoria accesoriilor, bijuteriile sunt alte piese în care Diana a investit suficient: „Avem și Chanel, Gucci, Dior, acum nu-i mai știu și eu pe toți, dar sunt de pe la firme. Nu e importantă până la urmă firma”. (VEZI ȘI AICI: MILIONARUL MURFATLAR ÎL AMENINȚĂ PE UN BOGĂTAȘ FAIMOS CU FILMULEȚE COMPROMIȚĂTOARE!)

”Toate le-am luat în timp, nu deodată”

Alte câteva zeci de mii de euro le-a investit în ceasuri: „Să știi că sunt comode, sunt OK… Doar dacă îl pun la mână pornește. Dacă nu-l port, se oprește. Toate le-am luat în timp, nu deodată”. Zecile de perechi de pantofi ocupă, de asemenea, un spațiu generos. Diana Bianca pășește pe tocuri de la Jimmy Choo, Le Bouton, Versace, dar mai ales de la regele pantofilor din România, Mihai Albu. Parfumurile exclusiviste sunt alte elemente care gâdilă orgoliul femeii de afaceri. (NU RATA: CEL MAI CUNOSCUT MILIONAR ROMÂN LE-A INTERZIS FIICEI & VIITORULUI GINERE SĂ FRECVENTEZE „CASA NECURATULUI”, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret:
ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
Șoc în muzica populară. A murit cântăreaţa preferată de Ceauşescu
Șoc în muzica populară. A murit cântăreaţa preferată de Ceauşescu
Diana Şoşoacă a apărut cu botniţă la tribuna Parlamentului:
Diana Şoşoacă a apărut cu botniţă la tribuna Parlamentului: "I-am cerut lui Moş Niculae un...
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Veste uriașă pentru toată România. Marcel Ciolacu a promis. A anunțat astăzi, 6 decembrie
Veste uriașă pentru toată România. Marcel Ciolacu a promis. A anunțat astăzi, 6 decembrie
Noi restricții din 10 decembrie. E obligatoriu până pe 8 ianuarie. Decizie de ultimă oră
Noi restricții din 10 decembrie. E obligatoriu până pe 8 ianuarie. Decizie de ultimă oră
Elon Musk, umilit. Cântec despre șeful Tesla: Cel mai mare gamer, dar un amant...
Elon Musk, umilit. Cântec despre șeful Tesla: Cel mai mare gamer, dar un amant...
Ministrul Educaţiei: 86 de cazuri pozitive în rândul elevilor, în urma testelor antigen pe bază de salivă efectuate luni
Ministrul Educaţiei: 86 de cazuri pozitive în rândul elevilor, în urma testelor antigen pe bază...
Cristina Șișcanu tună! Mădălin Ionescu a amenințat-o că pleacă de acasă
Cristina Șișcanu tună! Mădălin Ionescu a amenințat-o că pleacă de acasă
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la care a recurs e incredibilă
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la...
Imagini compromițătoare cu Irina, iubita lui Liviu Dragnea! De ce s-au despărțit cu adevărat cei doi
Imagini compromițătoare cu Irina, iubita lui Liviu Dragnea! De ce s-au despărțit cu adevărat cei...
Celebrul Alexandru Arșinel, prima apariție după operația la inima! Îndrăgitul actor a lăcrimat când a vorbit despre clipele dificile trăite în ultima perioada!
Celebrul Alexandru Arșinel, prima apariție după operația la inima! Îndrăgitul actor a lăcrimat când a...
Încă o bancă renunţă la casierii. Nici serviciul “operaţiuni cu numerar” nu va mai fi disponibil
Încă o bancă renunţă la casierii. Nici serviciul “operaţiuni cu numerar” nu va mai fi...
Decizia surpriză luată de Bill Gates pentru România. Ţara noastră este în prim-plan
Decizia surpriză luată de Bill Gates pentru România. Ţara noastră este în prim-plan
Maria Constantin a recunoscut legătura cu Petrică Mîțu Stoian!
Maria Constantin a recunoscut legătura cu Petrică Mîțu Stoian! "Tatăl meu..."
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Ofertă ireală la Lidl! Clienții au crezut că nu văd bine, costă doar 7 lei!
Produse inteligente Zigbee, din nou în oferta Lidl. Prețurile sunt atractive
Produse inteligente Zigbee, din nou în oferta Lidl. Prețurile sunt atractive
Vasluianul infectat cu Omicron nu este lăsat de vecini nici să deschidă geamul, deși stă la etaj. Inclusiv polițiștii sunt îngroziți
Vasluianul infectat cu Omicron nu este lăsat de vecini nici să deschidă geamul, deși stă...