Acasă » Exclusiv » Trecutul ascuns al uneia dintre cele mai mediatizate milionărese din România! A fost judecată pentru…

Trecutul ascuns al uneia dintre cele mai mediatizate milionărese din România! A fost judecată pentru…

De: Alexandru C. 25/12/2019 | 21:00

Este considerată cea mai bună prietenă a Brigittei Pastramă, o adevărată ”soră” a acesteia, dar și cea mai nouă milionăreasă din lumea mondenă autohtonă. Este prezentată ca o femeie de afaceri pentru care succesul ar fi o certitudine și este privită ca una dintre sexy-blondinele din România. Diana Bianca – ”Barbie de România” sau ”Paris Hilton de România” – trăiește la nivelul cel mai înalt, are o garderobă ticsită cu haine de ”firmă”, iar la capitolul accesorii ”luptă” din greu pentru pozițiile fruntașe cu alte reprezentante ale vieții de lux pe aceste meleaguri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat și în posesia unor informații din care rezultă nu numai că viața bate filmul, dar și că, uneori, lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi în realitate. Cea mai mediatizată milionăreasă din România are și unele pete de umbră într-un trecut ”ascuns”, despre care nu vorbește niciodată. (CITEȘTE ȘI: O MILIONĂREASĂ DIN BUCUREȘTI+IMAGINEA BRIGĂZII SECȚIA 19 ȘI DOI MAGNAȚI AU RUPT SAINT TROPEZ)

”Fără compromisuri” – aceasta pare a fi deviza sexy-milionăresei Diana Lucan, cunoscută sub numele de Diana Bianca. Cea mai importantă în viață este ”independența financiară”, indusă de un job ”serios” sau de un business propriu.

”O viață trăită în compromisuri, în relație de dependență financiară față de cineva, nu are cum să te facă fericit. Cel mult pare o poleială din exterior, dar realitatea ei nu este nici pe departe una care să te facă fericit sau împlinit.  E important să fii independent financiar (fie printr-un business propriu, fie printr-un job serios și pe care să îl iubești), pentru că din acest punct te afli în situația de a fi liberă, de a putea alege TU ceea ce îți dorești, inclusiv oamenii de lângă ține”, declara, în noiembrie, Diana Bianca, într-un interviu acordat famost.ro. (VEZI AICI: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”!)

Diana Bianca trăiește într-o casă superbă, alături de două cățelușe răsfățate

Sexy-afacerista are o casă bună de dat ”la revistă”, dar și un dressing care găzduiește o adevărată comoară de… o sută de mii de euro. Diana Bianca spune că deține o clinică privată de chirurgie estetică, dar și saloane de înfrumusețare în București, Suceava și Bacău. În Capitală s-a mutat acum trei ani și s-a instalat într-o zonă unde prețurile reședințelor ajung și la milioane de euro. Stăpânele casei sunt, însă, do cățelușe care au – fiecare – câte o cameră de odihnă. 

În București am o clinică de estetică împreună cu un salon de înfrumusețare, ca cele care vin să aibă totul la îndemână. Pe genul: nu fluiera după fetele care ies de la noi din clinică, una ar putea fi bunică-ta. Nu trebuie să-ți faci ceva să fii ca vecina, că nu știu cine e de la televizor. Dacă ție nu-ți place ceva din aspectul tău, repară. Pentru că tu trăiești cu tine și tu trebuie, în primul rând, să te placi pe tine înainte să te placă ceilalți. Mi-am făcut și eu una alta, evident. Dar cred că mi-am făcut cu măsură”, spune Diana Bianca. (NU RATA: LA NUMAI 22 DE ANI, ÎNVÂRTE O MEGA-AFACERE & CONDUCE O MAȘINĂ DE 200.000 €!)

”Paris Hilton de România” deține o casă superbă

“Cel mai de preț cadou pe care mi l-am făcut nu este nicio bijuterie, ci cățelușele mele, Erika și Mia. Iubirea pe care o poți primi de la niște animăluțe îți schimbă lumea total. Iar momentele mele de adevărată relaxare și liniște sunt atunci când, după ce îmi termin treburile, ajung acasă, iar ele îmi alungă cu bucuria lor toate supărările de peste zi. Totuși, până la urmă, lucrurile și persoanele de care ne înconjurăm sunt importante doar prin bucuria pe care ne fac să o trăim. Altfel, sunt doar alte obiecte peste care se va așterne praful. Sau oameni care erau în trecere. Le am de ceva timp și fac parte din familia mea. Este adevărat, au pe fiecare etaj amenajat câte un locșor, sunt mega-răsfățate”, a declarat Diana Lucan pentru click.ro. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL IRAKIAN MERGE PRIN BUCUREȘTI ”SUB ACOPERIRE”)

”Cea mai operată româncă” are șapte firme, dar…

Dar sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, spun că ”Paris Hilton de România” se străduiește, din răsputeri, să se prezinte ca fiind o femeie de afaceri împlinită care își permite să trăiască ”pe picior mare”. Realitatea pare a o contrazice, atâta vreme cât deținătoarea a șapte firme nu se poate baza decât pe… una. De ce? Din cele 7 firme pe care le-ar deține cea mai bună prietenă a Brigittei Pastramă, 4 sunt închise.

Alte 2 firme au mari probleme financiare, una singură aflându-se pe ”linia de plutire”, astfel că Diana Bianca nu ar mai fi atât de stăpână pe situație precum vrea să arate. Mai mult, trecutul ascuns cu grijă oferă și alte surprize nebănuite, transmit aceleași surse. (VEZI AICI: POVESTEA MINERULUI CARE A AJUNS SĂ DEȚINĂ CEA MAI MARE PEPINIERĂ DIN OLTENIA)

Există și ”pete de umbră” în trecutul Dianei Bianca

Diana Bianca, trimisă în judecată pentru… evaziune fiscală

Afacerile nu sunt tot timpul ușor de gestionat, iar atunci când apar unele probleme cu legea se ajunge uneori direct în fața instanței. ”Paris Hilton de România”, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost trimisă în judecată pentru ”evaziune fiscală” și ”infracțiuni la legea CEC-ului”. Totodată, ar fi judecată în mai multe ”dosare pentru insolvență”. Iată că situația financiară a Dianei Bianca se prezintă, astfel, într-o nouă ”lumină”, chiar dacă sexy-milionăreasa transmite, în interviurile pe care le oferă, că are o situație materială de invidiat și totul merge ca pe roate. (VEZI ȘI: FIICA UNUI CELEBRU MILIONAR DIN ROMÂNIA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT TERIBIL!)

“Să știi că eu mi le cumpăr. De ce să aștept să le primesc dacă le pot cumpăra și am siguranța că le-am primit și îmi plac. Canapelele le-am ales cu Brigitte, are la fel, la mare. Candelabrul cu cristale nu mai știu de unde l-am luat și mi s-a părut că e potrivit cu ce e aici. Evident că mă uit la bani, eu îi fac, trebuie să am grijă și cum îi cheltuiesc”, spune ”Paris Hilton de România”. (NU RATA: VĂDUVA MULTIMILIARDARULUI ROMÂN SCOATE LA VÂNZARE MAȘINILE DE COLECȚIE ALE MAGNATULUI!)

Diana Bianca se prezintă drept o milionăreasă cu afaceri redutabile

”Paris Hilton de România”: ”Nu e bine să te căsătorești cu un om pe care l-ai cunoscut într-un timp extrem de scurt”

Fiind ”surori”, așa cum se spune în mediul online și în showbiz, Diana Bianca a avut un cuvânt de spus atunci când a fost vorba despre căsătoria Brigittei cu Florin Pastarmă. I-a spus că analizeze bine situația și să nu se căsătorească, imediat, cu un om pe care nu l-a cunoscut de multă vreme.

”Eu am sprijinit-o mereu pentru că Brigitte este prietena mea. Eu am zis că-i prea repede. Nu e bine să te căsătorești cu un om pe care l-ai cunoscut într-un timp extrem de scurt. Am putut să îi dau un sfat privitor la faptul că nu este momentul încă, dar atât. Mai mult de atât nu am ce face. (…) Nu știu cum o să fie adaptarea dintre ei în viața de zi cu zi. Brigitte are un fel de a se comporta, el are alt stil și nu știu în ce măsură se vor armoniza ei”, a declarat Diana Bianca. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

Din punctul de vedere al Dianei, Florin Pastramă era ”din alt mediu” și a transmis că vor fi fericiți doar dacă vor ști să se ”armonizeze”. Ceea ce s-a și întâmplat, putem trage o concluzie, având în vedere că Brigitte și Florin și-au unit destinele. ”Faptul că provin din grupuri de prieteni diferite, faptul că au avut evenimente în viață diferite… Brigitte fiind soția domnului Năstase a fost puțin pe altă «plajă», iar mediul lor a fost diferit. Florin este din alt mediu. Dacă vor ști să se armonizeze pe partea asta vor fi fericiți”a declarat Diana Bianca, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Investește în ceasuri de lux și într-un dressing uimitor

”Paris Hilton de România” se poate lăuda cu un dressing care ”ascunde” aproximativ 100.000 de euro, conform informațiilor apărute în media. „Sunt rochii de ocazie, am pus așa ca mostre, majoritatea de la prietenul meu care nu mai e, Răzvan Ciobanu. Și mie mi-a cerut bani, că eram apropiați, niciodată nu s-a întâmplat să nu mi-i dea înapoi. Nu neapărat banii fizic, îmi făcea o rochie. Dator nu a rămas niciodată”, ne-a mărturisit femeia de afaceri. Raftul cu genți arată ca într-o expoziție cu exemplare rare din cele mai scumpe categorie: „Hermes, Chanel, câteva Gucci, Luis Vuitton, am și Mihai Albu chiar. Aceea cu plăcuțe e de la Mihai Albu. Am și încălțăminte de la Mihai Albu. Hermesurile sunt cele mai scumpe”. Prețul genților la care visează toate femeile pleacă de pe la opt mii de euro și poate ajunge chiar și la 26 mii euro în cazul celor accesorizate cu aur. Tot din categoria accesoriilor, bijuteriile sunt alte piese în care Diana a investit suficient: „Avem și Chanel, Gucci, Dior, acum nu-i mai știu și eu pe toți, dar sunt de pe la firme. Nu e importantă până la urmă firma”. (VEZI ȘI AICI: MILIONARUL MURFATLAR ÎL AMENINȚĂ PE UN BOGĂTAȘ FAIMOS CU FILMULEȚE COMPROMIȚĂTOARE!)

”Toate le-am luat în timp, nu deodată”

Alte câteva zeci de mii de euro le-a investit în ceasuri: „Să știi că sunt comode, sunt OK… Doar dacă îl pun la mână pornește. Dacă nu-l port, se oprește. Toate le-am luat în timp, nu deodată”. Zecile de perechi de pantofi ocupă, de asemenea, un spațiu generos. Diana Bianca pășește pe tocuri de la Jimmy Choo, Le Bouton, Versace, dar mai ales de la regele pantofilor din România, Mihai Albu. Parfumurile exclusiviste sunt alte elemente care gâdilă orgoliul femeii de afaceri. (NU RATA: CEL MAI CUNOSCUT MILIONAR ROMÂN LE-A INTERZIS FIICEI & VIITORULUI GINERE SĂ FRECVENTEZE „CASA NECURATULUI”, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent