Fostul prezentator de la Antenă șochează: ”Vreau un copil cu o mamă surogat!”

Publicat: 05/02/2020 | 23:10

Răzvan Botezatu, unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, ne-a făcut mărturisiri-bombă despre viața lui! Bote a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că are planuri mari: își dorește să aibă un copil și chiar să ajungă în fața altarului. Și nu o dată, ci de două ori! (VEZI ȘI: RĂZVAN BOTEZATU, ÎN MOARTE CLINICĂ DUPĂ UN CUMPLIT ACCIDENT)

Tânăr, talentat și foarte deschis! Răzvan Botezatu, unul dintre cele mai simpatice personajele ale showbizului nostru, a dat cărțile pe față. A renunțat la viața din România și o duce cum nu se poate mai bine în Berlin, unde are parte de tot ceea ce nu a găsit aici.

Răzvan Botezatu are planuri mari pentru viața lui. După ce și-a asumat, în mod public, că este gay, vedeta își dorește cu ardoare o familie: un bărbat care să-l iubească și alături de care să construiască tot ce își propune, dar și un copil. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Răzvan Botezatu a povestit ce vrea să facă, mai departe, dar și pe ce se axează, în viitor, pentru a-i fi bine și pentru a se simți, cu adevărat, împlinit.

O schimbare de bun augur

De asemenea, Bote a declarat că este încă singur și așteaptă să găsească bărbatul perfect pentru el, din toate punctele de vedere. Fostul moderator ne-a povestit că viața este diferită în Berlin, acolo unde locuiește în prezent și unde nu există oameni care să îl judece pentru ceea ce este. Practic, această schimbare a fost una de bun augur pentru Răzvan Botezatu. (NU RATA: CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ RUPE TĂCEREA LA 28 DE ANI: ”SUNT VIRGIN!”)

Bote ne-a declarat, în exclusivitate, că vrea să facă două nunți, una în România și una în Berlin. Vedeta a mai mărturisit și că își dorește un copil cu o mamă-surogat.

Răzvan Botezatu vrea două nunți, una în Berlin și una în România

„Totul în viață se întâmplă cu un scop”

„Faptul că m-am mutat Berlin a fost o altă decizie radicală în viața mea, tot pentru mine. Aici lumea e liberă, oamenii umblă pe stradă de mână, se pupă, indiferent că sunt bărbați cu bărbați sau femei cu femei. În ceea ce privește dragostea, încă nu mi-am găsit «jumătatea», dar castingul rămâne deschis (râde, n.r.). Nimic nu e întâmplător și totul în viață se întâmplă cu un scop. Planurile de viitor sunt conturate pentru mine.

Să-mi găsesc un bărbat pe sufletul meu, să fac un copil cu o mamă surogat și să mă căsătoresc cu un bărbat. Și să fac două nunți. Una în Berlin și una în România. Este cea mai mare dorința a mea să mă căsătoresc cu un bărbat. Încă nu l-am găsit, dar mai am timp” a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Răzvan Botezatu. 

De ce s-a lăsat Răzvan Botezatu de televiziune

Știm cu toții că Răzvan Botezatu a prezentat, alături de Natalia Mateuț și Raluca Dumitru, emisiunea Star Matinal, de pe Antena Stars. Fostul moderator a povestit, la fel de sincer, că, de când a ieșit din televiziune, nu a mai găsit un proiect care să i se potrivească atât de bine.

„De televiziune nu mi-e dor, poate la un moment dat dacă o să găsesc un alt proiect care să mi se potrivească, cine știe… dar am preferat să nu stric imaginea copilului nebun de la matinal cu orice alt fel de proiect care nu ar fi mers, doar din disperarea de a rămâne pe sticlă, cum au făcut alți prezentatori. Toate la momentul potrivit”, a mai spus Răzvan Botezatu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Răzvan Botezatu a vrut să se sinucidă când și-a dat seama că este gay

Momentul în care a conștientizat că este diferit față de alți bărbați și nu are înclinații către femei a fost unul extrem de dificil pentru Răzvan Botezatu. Vedeta ne-a declarat că a acceptat cu greu faptul că nu îi plac femeile și, la un moment dat, s-a gândit chiar la sinucidere. Din fericire, cum toate trec în viață, Răzvan a avut puterea să se accepte așa cum este și să-și caute propriul drum, departe de gurile răutăcioșilor. (CITEȘTE AICI: RĂZVAN BOTEZATU A TRĂIT O DRAMĂ FĂRĂ MARGINI)

„Am vrut să mă omor, să-mi pun capăt zilelelor când am realizat că sunt diferit față de ceilalți din jur. Faptul că ești GAY – era atât de judecat acest termen de cei din jur – de efectiv m-am închis în mine, am intrat în depresie, nu mai țineam contact cu nimeni. Mă judecam, mă uram și voiam să mor.

Nu înțelegeam. În timp am învățat să mă iubesc în urma acestei experiențe și am început să lupt contra acestei prejudecăți. Mi-am făcut prieteni din comunitatea mea și, ușor-ușor, m-am acceptat pe mine, în primul rând, așa cum sunt. Prin faptul că am vrut să mă sinucid nu făceam decât să închei un capitol frumos din viața mea, care urma.

Și sunt mega-fericit acum. Și mă bucură faptul că am reușit să schimb un pic mentalitatea unor oameni despre GAY și să îi ajut pe alții să se iubească așa cum sunt. Oamenii GAY nu sunt diferiți, sunt aceleași persoane, doar cu o altă orientare sexuală”, a mai spus Răzvan Botezatu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Răzvan Botezatu

„Maxy, cățelul de la Bianca, e cu mine în Germania”

Răzvan Botezatu ne-a mai povestit că acum colaborează pentru un reality show și că, în prezent, se axează mai mult pe viața personală și mai puțin pe cea profesională. Se distrează, iese în cluburi și își trăiește viața la maximum.

„Merg în cluburi, la party-uri și chiar colaborez cu RTL, pentru un reality show și mai filmăm din când în când. Aici via’a GAY este la un alt nivel. Dacă până acum am muncit, acum mă distrez. Învăț în continuare limba. Vreau să ajung să vorbesc perfect în limba germană pentru că vreau, la un moment dat, să-mi depun aici CV-ul pentru un post serios în televiziune.

Maxy, cățelul de la Bianca (Bianca Drăgușanu, n.r.), e cu mine în Germania, are toate actele în ordine și a învățat germană. Raluca (Raluca Dumitru, n.r.) vine de Paște la mine cu mama ei, Bianca mi-a promis că vine și ea. (VEZI ȘI: RĂZVAN BOTEZATU, TRANSFORMARE INCREDIBILĂ DUPĂ CE A SLĂBIT 14 KILOGRAME)

Mă mai ceartă când mai apare câte ceva în presă despre mine. Vorbesc germană destul de bine. Mă simt super-bine aici. Simt că aici am locuit o viață întreagă. Aici ai tot timpul ce să faci. Momentam îmi caut un alt apartament mai spațios și cu balcon, să am mai mult spațiu. Am în continuare mai multe colaborări în online cu diverse firme din România, dar și din Germania. Și când am chef și timp postez câte un filmuleț funny în mediul online. În rest, sunt în căutarea marii iubiri”, a încheiat Răzvan Botezatu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...