Acasă » Trending » Fostul prezentator de la Antenă șochează: ”Vreau un copil cu o mamă surogat!”

Fostul prezentator de la Antenă șochează: ”Vreau un copil cu o mamă surogat!”

De: I.D. 05/02/2020 | 23:10

Răzvan Botezatu, unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, ne-a făcut mărturisiri-bombă despre viața lui! Bote a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că are planuri mari: își dorește să aibă un copil și chiar să ajungă în fața altarului. Și nu o dată, ci de două ori! (VEZI ȘI: RĂZVAN BOTEZATU, ÎN MOARTE CLINICĂ DUPĂ UN CUMPLIT ACCIDENT)

Tânăr, talentat și foarte deschis! Răzvan Botezatu, unul dintre cele mai simpatice personajele ale showbizului nostru, a dat cărțile pe față. A renunțat la viața din România și o duce cum nu se poate mai bine în Berlin, unde are parte de tot ceea ce nu a găsit aici.

Răzvan Botezatu are planuri mari pentru viața lui. După ce și-a asumat, în mod public, că este gay, vedeta își dorește cu ardoare o familie: un bărbat care să-l iubească și alături de care să construiască tot ce își propune, dar și un copil. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Răzvan Botezatu a povestit ce vrea să facă, mai departe, dar și pe ce se axează, în viitor, pentru a-i fi bine și pentru a se simți, cu adevărat, împlinit.

O schimbare de bun augur

De asemenea, Bote a declarat că este încă singur și așteaptă să găsească bărbatul perfect pentru el, din toate punctele de vedere. Fostul moderator ne-a povestit că viața este diferită în Berlin, acolo unde locuiește în prezent și unde nu există oameni care să îl judece pentru ceea ce este. Practic, această schimbare a fost una de bun augur pentru Răzvan Botezatu. (NU RATA: CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ RUPE TĂCEREA LA 28 DE ANI: ”SUNT VIRGIN!”)

Bote ne-a declarat, în exclusivitate, că vrea să facă două nunți, una în România și una în Berlin. Vedeta a mai mărturisit și că își dorește un copil cu o mamă-surogat.

Răzvan Botezatu vrea două nunți, una în Berlin și una în România

„Totul în viață se întâmplă cu un scop”

„Faptul că m-am mutat Berlin a fost o altă decizie radicală în viața mea, tot pentru mine. Aici lumea e liberă, oamenii umblă pe stradă de mână, se pupă, indiferent că sunt bărbați cu bărbați sau femei cu femei. În ceea ce privește dragostea, încă nu mi-am găsit «jumătatea», dar castingul rămâne deschis (râde, n.r.). Nimic nu e întâmplător și totul în viață se întâmplă cu un scop. Planurile de viitor sunt conturate pentru mine.

Să-mi găsesc un bărbat pe sufletul meu, să fac un copil cu o mamă surogat și să mă căsătoresc cu un bărbat. Și să fac două nunți. Una în Berlin și una în România. Este cea mai mare dorința a mea să mă căsătoresc cu un bărbat. Încă nu l-am găsit, dar mai am timp” a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Răzvan Botezatu. 

De ce s-a lăsat Răzvan Botezatu de televiziune

Știm cu toții că Răzvan Botezatu a prezentat, alături de Natalia Mateuț și Raluca Dumitru, emisiunea Star Matinal, de pe Antena Stars. Fostul moderator a povestit, la fel de sincer, că, de când a ieșit din televiziune, nu a mai găsit un proiect care să i se potrivească atât de bine.

„De televiziune nu mi-e dor, poate la un moment dat dacă o să găsesc un alt proiect care să mi se potrivească, cine știe… dar am preferat să nu stric imaginea copilului nebun de la matinal cu orice alt fel de proiect care nu ar fi mers, doar din disperarea de a rămâne pe sticlă, cum au făcut alți prezentatori. Toate la momentul potrivit”, a mai spus Răzvan Botezatu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Răzvan Botezatu a vrut să se sinucidă când și-a dat seama că este gay

Momentul în care a conștientizat că este diferit față de alți bărbați și nu are înclinații către femei a fost unul extrem de dificil pentru Răzvan Botezatu. Vedeta ne-a declarat că a acceptat cu greu faptul că nu îi plac femeile și, la un moment dat, s-a gândit chiar la sinucidere. Din fericire, cum toate trec în viață, Răzvan a avut puterea să se accepte așa cum este și să-și caute propriul drum, departe de gurile răutăcioșilor. (CITEȘTE AICI: RĂZVAN BOTEZATU A TRĂIT O DRAMĂ FĂRĂ MARGINI)

„Am vrut să mă omor, să-mi pun capăt zilelelor când am realizat că sunt diferit față de ceilalți din jur. Faptul că ești GAY – era atât de judecat acest termen de cei din jur – de efectiv m-am închis în mine, am intrat în depresie, nu mai țineam contact cu nimeni. Mă judecam, mă uram și voiam să mor.

Nu înțelegeam. În timp am învățat să mă iubesc în urma acestei experiențe și am început să lupt contra acestei prejudecăți. Mi-am făcut prieteni din comunitatea mea și, ușor-ușor, m-am acceptat pe mine, în primul rând, așa cum sunt. Prin faptul că am vrut să mă sinucid nu făceam decât să închei un capitol frumos din viața mea, care urma.

Și sunt mega-fericit acum. Și mă bucură faptul că am reușit să schimb un pic mentalitatea unor oameni despre GAY și să îi ajut pe alții să se iubească așa cum sunt. Oamenii GAY nu sunt diferiți, sunt aceleași persoane, doar cu o altă orientare sexuală”, a mai spus Răzvan Botezatu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Răzvan Botezatu

„Maxy, cățelul de la Bianca, e cu mine în Germania”

Răzvan Botezatu ne-a mai povestit că acum colaborează pentru un reality show și că, în prezent, se axează mai mult pe viața personală și mai puțin pe cea profesională. Se distrează, iese în cluburi și își trăiește viața la maximum.

„Merg în cluburi, la party-uri și chiar colaborez cu RTL, pentru un reality show și mai filmăm din când în când. Aici via’a GAY este la un alt nivel. Dacă până acum am muncit, acum mă distrez. Învăț în continuare limba. Vreau să ajung să vorbesc perfect în limba germană pentru că vreau, la un moment dat, să-mi depun aici CV-ul pentru un post serios în televiziune.

Maxy, cățelul de la Bianca (Bianca Drăgușanu, n.r.), e cu mine în Germania, are toate actele în ordine și a învățat germană. Raluca (Raluca Dumitru, n.r.) vine de Paște la mine cu mama ei, Bianca mi-a promis că vine și ea. (VEZI ȘI: RĂZVAN BOTEZATU, TRANSFORMARE INCREDIBILĂ DUPĂ CE A SLĂBIT 14 KILOGRAME)

Mă mai ceartă când mai apare câte ceva în presă despre mine. Vorbesc germană destul de bine. Mă simt super-bine aici. Simt că aici am locuit o viață întreagă. Aici ai tot timpul ce să faci. Momentam îmi caut un alt apartament mai spațios și cu balcon, să am mai mult spațiu. Am în continuare mai multe colaborări în online cu diverse firme din România, dar și din Germania. Și când am chef și timp postez câte un filmuleț funny în mediul online. În rest, sunt în căutarea marii iubiri”, a încheiat Răzvan Botezatu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...