Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 martie 2019. Capricornii au parte de experiențe extrasenzoriale

Publicat: 24/03/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 25 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot avea parte de experiențe extrasenzoriale de natură să le confirme niște credințe.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de propria situație financiară și profesională. Nativii care nu sunt mulțumiți cu actualul mod de viață vor fi determinați să ia o decize radicală, să-și schimbe direcția. De aceea, nu este exclus să se ia în calcul schimbarea locului de muncă, inclusiv a domiciliului, posibil chiar plecarea în străinătate pentru îndeplinirea unui vis. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le favorizează înscrierea la un curs de dezvoltare profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot afla vești bune cu privire la un proces, partaj. Cei care așteaptă să intre în posesia unei moșteniri vor fi favorizați acum de contextul astrologic. Se conturează discuții despre avere, succesiuni, ieșiri din diviziune. Moment favorabil pentru afacerile de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce renegocierea condițiilor financiare ale unor parteneriate. Nu sunt excluse discuțiile în cuplu pe tema banilor deținuți în comun cu partenerul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi favorizați să rezolve niște litigii, niște procese. Se conturează aspecte benefice semnării unor contracte, acorduri, obținerii unor drepturi prin intermediul instituțiilor de stat, obținerii unor avize, unor aprobări. Pe de altă parte, în sectorul sentimental pot avea loc discuții despre căsătorie sau, de la caz la caz, despre divorț. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii radicale și sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac se pot simți din ce în ce mai bine, atât la nivel fizic, cât și psihic. Aspectele benefice care se conturează la locul de muncă se vor răsfrânge în mod pozitiv și asupra stării de sănătate. Nativii vor fi energici în rezolvarea sarcinilor zilnice, vor deveni mult mai conștiincioși și pot primi laude din partea superiorilor care în viitor să aibă ecou favorabil unei avansări, cu atât mai mult cu cât aspectul este favorizat de Soare, care a intrat în zodia Berbec. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a descoperi noi metode de tratament care să dea rezultate neașteptate și rapide.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu care sunt implicați în activități sportive sau creative vor avea parte de succes. Sunt susținute concursurile, competițiile, dar și antrenamentele fizice. Este un moment oportun pentru a începe un program sportiv, pentru a face un abonament la sală. Pe de altă parte, nativii vor avea o stare de spirit bună, vor avea chef de viață și de distracție, iar cei care sunt părinți își vor dedica mai mult timp copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține artiștii, activitățile de creație, mersul la festivaluri, gale, concerte.

 Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară își dau tot interesul să rezolve o situație legată de familie sau locuință. În unele cazuri cineva din familie le poate cere ajutorul într-o problemă personală, iar în alte cazuri vor primi suportul rudelor pentru a demara un proiect care vizează casa, o renovare, reamenajare, chiar mutare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și pună în ordine actele casei, să verifice documentele unui teren, cu alte cuvinte să se asigure că un bun de patrimoniu le aparține, că au drepturi asupra lui.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să rezolve niște situații care vizează actele, depun documente, solicită aprobări, se înscriu în următoarea etapă într-un context profesional. Unii nativi pot susține un examen, în timp ce alții pot absolvi un curs, situații susținute și de formarea aspectului de Lună Plină în zodia Balanță. Moment favorabil comunicării și susținerii interviurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a se înscrie la un curs de dezvoltare profesională, de a-și deschide noi orizonturi, de a aborda o nouă disciplină de studiu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa acum de a-și recupera o sumă de bani, un drept bănesc care le-a fost refuzat în trecut sau care le-a fost blocat din diferite considerente ce nu au ținut neapărat de nativi. De asemenea, se conturează aspecte favorabile pentru a renegocia salariul, sau niște condiții contractuale ce țin de partea financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se preocupe de depunerea unor dosare în vederea obținerii unor aprobări, unor indemnizații, unor avantaje materiale, deoarece șansele să câștige (inclusiv în instanță) sunt foarte mari.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lunii întocmai prin semnul lor. Nativii vor fi mai optimiști, mai relaxați și mai veseli, mai deschiși la dialog și vor reuși să se detașeze de toate contextele care le provoacă repulsie și stres. Viziunea de viitor se îmbunătățește și devine mai pozitivă, fapt ce-i poate determina pe unii să aibă curaj să demareze proiecte, să pună lucrurile în mișcare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă mai multă încredere în ei înșiși și în vocea interioară, în intuiție.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul Lunii prin sectorul subconștientului. Nativii vor simți că sunt protejați de forțe nevăzute, că sunt protejați de Sus, din astral și acest aspect le va fi evident în momentul în care vor fi feriți în mod inexplicabil de evenimente ce păreau inevitabile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce acelor nativi mai înclinați către spiritualitate, mai conectați cu lumea nevăzută, cu științele ezoterice, răspunsul la întrebări existențiale și chiar o schimbare a unor percepții asupra vieții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de întâlniri cu prietenii, de momente frumoase alături de persoane dragi din anturaj cu care pot aborda cu lejeritate subiecte din toate sferele. Cum Luna traversează Săgetătorul, poate fi vorba de dialoguri pe teme ezoterice, spirituale, religioase. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și limpezească niște gânduri, să-și pună în ordine niște idei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de momente bune la locul de muncă, benefice statutului lor profesional. Unii nativi pot primi un premiu, o distincție, o nominalizare, admirație și laude, în timp ce alții pot primi o avansare în funcție sau, cel puțin, ocazia de a-și demonstra abilitățile pentru o viitoare avansare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie deschiși la noile provocări ce vin din zona carierei.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18 – 24 MARTIE 2019. BALANȚELE AU PARTE DE ACȚIUNE ÎN PLAN SENTIMENTAL

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

Citește și...