Home » Stiri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020. Mercur retrograd intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020. Mercur retrograd intră în zodia Balanță

De: Madalina Manole 28/10/2020 | 21:14
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020. Mercur retrograd intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță au parte de intrarea lui Mercur în zodia lor, de această dată în mers retrograd.

Mercur se întoarce în zodia Balanță, de această dată în mers retrograd, semn că au rămas lucruri nediscutate și nerezolvate care vor trebui reluate în relațiile cu cei din jur, dar mai ales în relațiile sentimentale. Cu Mercur retrograd în Balanță trebuie să revizuim discuțiile și deciziile luate în perioada sa de tranzit prin Balanță, aproximativ luate după jumătatea lunii septembrie. Nu este momentul să legăm noi relații, pentru că nu vor fi durată, ci să reevaluăm foste relații. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2020)

Zodia Balanță este foarte activă în această perioadă, dat fiind că și Venus, planeta iubirii, a intrat aici și cum este guvernatoarea zodiei este puternică manifestarea energiei sale, deci vom avea susținere în armonizarea relațiilor, mai ales că Mercur retrograd poate fi destul de conflictual.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 OCTOMBRIE – 1 NOIEMBRIE 2020. TAURII AU PARTE DE MARI SURPRIZE)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu intrarea lui Mercur retrograd în sectorul relațiilor și al căsătoriei să-și reevalueze comunicarea cu partenerul de viață și să revizuiască niște contracte sau decizii luate în plan profesional, să reia niște negocieri cu prtenerii de afaceri sau colaboratorii. Nativii pot revizui decizii luate în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite să stabilească data căsătoriei sau să facă cereri în căsătorie până pe data de 4 noiembrie.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor reevalua o situație profesională și vor reanaliza modul în care comunică cu colegii de muncă. Cel mai probabil nativii își vor revizui sarcinile și activitățile zilnice, programul de lucru și vor încerca să aducă îmbunătățiri, susținuți fiind și de Venus, planeta lor guvernatoare, aflată în tranzit prin acest sector. Sănătatea poate căpăta unele vulnerabilități care se cer tratate, iar nevoia de odihnă va fi mare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și revizuiască stilul de viață și în perioada aceasta, până pe 4 noiembrie, să facă tot posibilul să-l echilibreze.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul iubirii. Nativii vor fi stimulați să-și revizuiască atitudinea față de persoana iubită, să-și reanalizeze niște sentimente și să vadă de ce nu funcționează o poveste de iubire. De asemenea, reevaluarea atenției acordate copiilor și activităților (re)creative este necesară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să reia niște dialoguri și să revizuiască niște decizii sentimentale pentru că șansele să-și îmbunătățească relația sunt mari. Până pe data de 4 noiembrie nu este recomandat să înceapă noi povești de iubire pentru că s-ar putea să fie marcate de neînțelegeri

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor trebui să-și revizuiască atitudinea față de familie și casă. Unii nativi se pot împăca cu părinții, alții pot relua discuții legate de sarcini și responsabilități casnice, în timp ce alții pot renova o locuință. Posibil să se discute din nou despre o mutare, un schimb de domiciliu sau cumpărarea/vânzarea unui bun imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite semnarea actelor pentru casă până pe data de 4 noiembrie.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să profite de retrogradarea lui Mercur prin sectorul comunicării pentru a-și revizui modul în care dialoghează cu ceilalți. Unii nativi pot fi mai conflictuali decât de obicei și mai confuzi cu privire la luarea deciziilor. Este nevoie de atenție sportită în negocieri și este de bun augur să renegocieze contracte acum. Totodată, nativii trebuie să depună mai mult efort pentru a învăța, iar dacă au de susținut examene, teste, interviuri, discursuri publice trebuie să fie mai prudenți în exprimare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite deciziile noi, majore, până pe data de 4 noiembrie.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul financiar și chiar dacă sunt susținuți de Venus să-și îmbunătățească veniturile, este nevoie de multă responsabilitate și cumpătare în cheltuieli și investiții. Nativii trebuie să-și reevalueze modul în care-și administrează bugetul, modul în care se raportează la finanțe și la felul în care-și câștigă banii. Este o perioadă în care pot apărea bani din renegocieri ale unor contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere ca în această perioadă să lucreze mai mult la stima de sine, să-și acorde mai multă încredere.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în zodia lor și acest aspect le cere revizuirea stilului de viață și mai ales reevaluarea modului în care comunică cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Se pot relua discuții și se pot schimba decizii ce țin de viața personală, profesională și relațională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere ca până pe data de 4 noiembrie să nu ia decizii majore pentru că există posibilitatea de a fi confuzi. De asemenea, posibil să fie mai conflictuali cu cei din jur și să dea mai ușor naștere tensiunilor.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi tracasați și frământați în perioada de tranzit a lui Mercur prin zodia Balanță. Nativii vor fi mai mult ca niciodată întorși către trecut, interiorizați, nervoși, obosiți și stresați. Posibil să fie acaparați de amintiri și o serie de situații din trecut să fie reluate. Cum Venus se află aici și le este guvernatoar a relațiilor, tendința poate fi de reîntoarcere la un fost partener. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să acorde mai multă atenție sănătății până pe 4 noiembrie și să nu ezite să meargă la medic dacă se confruntă cu unele probleme, pentru că șansele de vindecare sau ameliorare sunt foarte mari.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să profite de retrogradarea lui Mercur prin Balanță pentru a-și revizui relațiile de prietenie și modul în care se raportează la viața socială, la grupul de prieteni. Unii nativi vor și în ce direcție să ducă o relație de prietenie care i-a frământat până acum. Sunt șanse foarte mari să se împace cu cineva din anturaj și să clarifice un context legat de un proiect, poate să reia niște negocieri în acest sens.  Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește ca până pe data de 4 noiembrie să nu-și facă planuri de viitor prea îndrăznețe pentru a nu fi ulterior dezamăgiți.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor confrunta în această perioadă de retrogradare a lui Mercur prin Balanță cu o serie de nemulțumiri și tensiuni profesionale, fie legate de direcția în carieră, fie cu superiorii. Nativii trebuie să aibă mare grijă ce spun pentru a nu-și deteriora imaginea profesională, reputația. Totodată, nativilor li se cere revizuirea unei direcții pe care se află și refacerea strategiei de avansare sau de atingere a unor obiective. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu se avânte să ia decizii profesionale majore până pe 4 noiembrie, ci să aibă mai multă răbdare pentru că acum intervine și confuzia.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să profite din plin de retrogradarea lui Mercur prin Balanță pentru a-și reevalua niște principii de viață și filozofii după care funcționează, Unele convingeri și mentalități trebuie înlocuite pentru că le blochează evoluția. De asemenea, reanaliza unor idealuri și a strategiei de atingere a acestora este susținută în această perioadă. Unii nativi pot să reia niște studii pentru a obține o diplomă sau să simtă că mai au nevoie să se dezvolte profesional și să se înscrie la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să depună un efort, până pe 4 noiembrie, și să încerec să ajungă la o viziune comună, de viitor, cu cei cei din jur.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur prin sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, al creditelor, moștenirilor, partajelor, taxelor și impozitelor, iar nativii vor trebui să-și revizuiască o atitudine pe care o au vizavi de aceste aspecte, iar asta poate însemna că se decid să lupte pentru a intra în posesia unei moșteniri, că luptă să închidă un credit sau să rezolve contextul unui partaj. Totodată, revizuirea vieții intime va fi necesară și reevaluarea unei aventuri. Ceva secret se cere oficializat. Atenție la infidelități pentru că pot ieși la suprafață! Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite deschiderea unui credit, cel puțin până pe data 4 noiembrie

Parteneri
Ne închid în casă după 6 decembrie? Orban a explodat. E anunțul serii
Ne închid în casă după 6 decembrie? Orban a explodat. E anunțul serii
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă...
-> Afla ce inseamna cand te mananca palma stanga. iei sau dai bani?
-> Afla ce inseamna cand te mananca palma stanga. iei sau dai bani?
Ultima oră! Raed Arafat a emis ordinul
Ultima oră! Raed Arafat a emis ordinul
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Zodia care are probleme astăzi
Horoscop 30 noiembrie 2020. Zodia care are probleme astăzi
Suntem obligați! Iohannis a zis chiar acum: Ce va fi de sărbători
Suntem obligați! Iohannis a zis chiar acum: Ce va fi de sărbători
Va fi un adevărat seism. Orban a dezvăluit ce va face după 6 decembrie
Va fi un adevărat seism. Orban a dezvăluit ce va face după 6 decembrie
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
Aceste pensii se desființează! Orban, decizie radicală: Să nu existe acest drept
Aceste pensii se desființează! Orban, decizie radicală: Să nu existe acest drept
Crima care a șocat România. Ce s-a întâmplat cu primul condamnat pe viață după Revoluție
Crima care a șocat România. Ce s-a întâmplat cu primul condamnat pe viață după Revoluție
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Cea mai bună varză murată, secretul localnicilor din Milișăuți. Rețeta perfectă, doar aici se face așa
Cea mai bună varză murată, secretul localnicilor din Milișăuți. Rețeta perfectă, doar aici se face...
Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Serena Williams a lansat o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Imagini INTERZISE barbatilor! O femeie a spart peste 500 de sticle de bauturi alcoolice! Paguba uriasa pe care aceasta a provocat-o
Imagini INTERZISE barbatilor! O femeie a spart peste 500 de sticle de bauturi alcoolice! Paguba...
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat actorul, după ce s-a vindecat de COVID-19
George Burcea nu mai stă în aceeași casă cu Viviana Sposub. Cu cine s-a mutat...
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
O companie vrea să revoluţioneze piaţa muncii din România
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat, a vrut să ajungă preot, arhitect si s-a înrolat şi în marină, apoi a pornit un business de miliarde
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Bombă în showbiz! Zeci de artiști au simptome de COVID-19 după ce au participat la fimările pentru Revelion! Cine sunt primii confirmați!
Bombă în showbiz! Zeci de artiști au simptome de COVID-19 după ce au participat la...
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană apropiată
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană...
Accidentul care a îngrozit o lume întreagă. Imagini care vă pot afecta emoțional
Accidentul care a îngrozit o lume întreagă. Imagini care vă pot afecta emoțional
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Un serial Netflix a doborât orice record!
Un serial Netflix a doborât orice record!