Imagini în premieră cu ”bârlogul” pedofilului olandez! Detalii exclusive despre viața secretă

Autor: I.D.
Publicat: 25/09/2019 | 06:40

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ”bârlogul” pedofilului olandez, dar și detalii despre viața secretă a acestuia. Suspectul principal în cazul odioasei crime de la Gura Șuții avea o fiică pe care o abandonase cu ani în urmă. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL JURAT DE LA PRO TV, ACUZAT DE VIOLENȚE, CONSUM DE ALCOOL ȘI… )

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii uluitoare despre Johannes Visscher, cetățeanul olandez suspectat de uciderea Mihaelei Adriana Fieraru, de 11 ani, din județul Dâmbovița. (NU RATA: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA A PIERDUT ”PARTAJUL” PE AVERE CU EX-UL)

Condamnat pentru infracțiuni sexuale

Potrivit unor surse din Olanda, bărbatul de 47 de ani avea o fiică pe care a abandonat-o în urmă cu câțiva ani. ”Era tatăl unei adolescente care a rezultat dintr-o relație mai veche, dar pe care a abandonat-o”, au mărturisit vecinii alui Visscher.

Mai mult decât atât, potrivit mărturisirilor făcute de fosta soție, Cuijkenaar Johannes Visscher a fost condamnat la mai mulți ani de închisoare și a urmat un tratament psihiatric instituționalizat pentru mai multe infracțiuni sexuale. (NU RATA: UN ROMÂN CUNOSCUT ÎN ANGLIA E SUSPECTAT CĂ A MITUIT UN ADVERSAR CA SĂ CÂȘTIGE UN MECI DE GALĂ)

”După cinci luni de relație m-a rugat să mă căstoresc cu el. Am aflat totul despre trecutul lui după ce am stat de vorbă cu ofițerul său de probațiune. Ne-am căsătorit în 2011”, a mărturisit fosta soție a olandezului.

Polițiștii olandezi au descins în ”bârlogul” pedofilului

”Bârlogul” pedofilului olandez!

Procurorii de la Parchetul General au anunţat că, în dosarul privind moartea Adrianei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, au fost efectuate, în cursul zilei de marţi, percheziţii domiciliare la casa olandezului, dar şi în apartamentul închiriat de bărbat în România. Potrivit informațiilor obținute de site-ul nr.1 din România, aproximativ 10 polițiști din ”Țara lalelor” au luat la puricat fiecare colțișor din locuința pedofilului. (NU RATA: ELENA UDREA A ÎNLEMNIT EFECTIV ÎN ACEL MOMENT! CE NENOROCIRE A AVUT LOC ÎN NOAPTEA BOTEZULUI)

„În cursul zilei de 24 septembrie 2019, în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1, 2 şi 3 lit. b Cod penal, agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c Cod penal, şi omor calificat, prev. de art. 188-189 Cod penal., au fost efectuate percheziţii domiciliare atât în Olanda, la domiciliul cetăţeanului olandez vizat, cât şi în România, la locuinţa temporară a acestuia”, au precizat reprezentanții Parchetului General.

Imagini în premieră cu ”bârlogul” pedofilului olandez

Urmărit de două mașini Audi negre

Potrivit unor surse D.A.S, anchetatorii din România au cerut omologilor din Olanda să-l țină sub supraveghere pe bărbatul de 47 de ani care e principalul suspect în cazul crimei de la Gura Șuții. Așa se face că accidentul provocat de pedofilul olandez s-a petrecut chiar ”în fața” polițiștilor sub acoperire, care-l filau. Potrivit unor surse D.A.S, primul martor care a ajuns la locul accidentului, o femeie care locuia în zonă, a fost îndepărtată imediat de oamenii legii. Aceasta ar fi mărtuisit că Johannes Visscher era urmărit de două mașini Audi negre ale autorităților din Olanda.

Polițiștii din ”Țara lalelor” spun că nu li se poate atribui vreo vină în cazul accidentului provocat de Visscher. Oamenii legi au susținut că suspectul nu a sesizat nicun moment că este supravegheat de polițiști. (NU RATA: ȘEFA DE LA CAMERĂ & UNUL DINTRE CEI MAI INFLUENȚI DEPUTAȚI, DE MÂNĂ PRIN DOROBANȚI)

Cuijkenaar Johannes Visscher, suspectul nr. 1 în cazul crimei de la Gura Șuții

Fire retrasă, nu comunica cu vecinii

Cuijkenaar Johannes Visscher  locuia de câteva luni în orășelul Beers din Olanda, acolo unde și-a cumpărat o fermă. Localnicii au mărturisit că era o fire retrasă și nu comunica cu vecinii. (NU RATA: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA A PIERDUT-O DEFINITIV PE SEXOASĂ)

”A locuit aici din luna mai. Era un bărbat amabil. După ce mi-a cumpărat casa, am mai ținut legătura. Nu am crezut niciodată că e capabil de așa ceva”, a mărturisit bărbatul de la care Visscher a cumpărat ferma.

Noile informații întăresc dezvălurile-bombă făcute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Din anul 2016 încoace, olandezul a bifat nu mai puțin de opt ”intrări” în România. Așa cum v-am dezvăluit în urmă cu o zi, în premieră, pedofilul olandez este bănuit de încă (cel puțin) o crimă pe teritoriul României.  În urmă cu ceva timp, o minoră ar fi fost găsită fără suflare, iar modul în care aceasta și-a găsit sfârșitul pare să fie tras la indigo cu cazul fetiței de 11 ani din Gura Șuții.

S-a sinucis!

Johannes Visscher ar fi intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave, Olanda. Inițial, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit că șoferul a vrut să se sinucidă. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei. (VEZI ȘI: FOSTA LOGODNICĂ ÎL ACUZĂ PUBLIC PE CUNOSCUTUL MILIARDAR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...