Iubitul milionar al vedetei de la ”Fermă” rupe tăcerea din închisoare: ”Este o mincinoasă! M-a stors de 60.000 $!”

Publicat: 25/09/2019 | 23:04

Relația dintre sexoasa vedetă de la ”Fermă” Ioana Filimon și milionarul turc a atras atenția publicului, mai ales după ce, în urmă cu ceva timp, fosta Miss România ar fi susținut că omul de afaceri în brațele căruia credea că își găsise fericirea a sechestrat-o. Cu toate că lucrurile păreau să se fi liniștit între cei doi, situația nu este deloc așa. Afaceristul Cengiz Şıklaroğlu a rupt tăcerea din închisoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile sale uluitoare.(VEZI ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU ”BÂRLOGUL” PEDOFILULUI OLANDEZ)

Încurcate sunt căile dragostei! De acest lucru se pare că s-a convins și Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc care susține că a fost prins în mrejele iubirii de fosta Miss România Ioana Filimon. (NU RATA: E ULUITOR UNDE ȘI CUM A FOST FOTOGRAFIATĂ GABRIELA FIREA)

„Am investit enorm în ea”

Afaceristul din Turcia – care a fost, la un moment dat, acuzat că a sechestrat-o în Istanbul pe sexoasa de la Fermă – a dat cărțile pe față. Cengiz Şıklaroğlu, care în momentul de față se află într-o închisoare, unde ispășește o pedeapsă de nouă luni, a făcut mărturisiri incredibile, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre relația pe care a avut-o cu vedeta din România. (NU RATA: AU APĂRUT IMAGINI INTERZISE MINORILOR CU O VEDETĂ DE LA KANAL D! EXCLUSIV)

”Ioana este o mincinoasă. Eu am pus capăt relației. Am investit enorm în ea, în total cred că m-a stors de 60.000 de dolari. A mințit și în momentul în care a zis că este sechestrată. Ea așa e obișnuită. Trăiește din reclamă. E o fată de show, îi place să apară în ziare și pe micul ecran”, a spus Cengiz Şıklaroğlu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu a făcut declarații explozive din închisoare

Ar ascunde o mare dramă

Surse D.A.S. susțin că milionarul cu care s-a iubit Ioana Filimon ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire care i-ar fi produs un gol enorm în suflet, din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit. (VEZI ȘI: TOTUL DESPRE SUPER-POVESTEA DE IUBIRE DINTRE FRUMOASA CANDIDATĂ LA PREȘEDINȚIE & UN BANCHER DE TALIE MONDIALĂ)

În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o rețea de socializare și care sunt însoțite de texte de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante.

Turcul este fostul iubit al Otiliei Bilionera

Fosta concurentă de la “Ferma” și-ar fi început povestea de dragoste cu turcul bogătaș după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, spun unele zvonuri. La scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente. (NU RATA: UN ROMÂN CUNOSCUT ÎN ANGLIA E SUSPECTAT CĂ A MITUIT UN ADVERSAR CA SĂ CÂȘTIGE UN MECI DE GALĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...