Lidia Buble și Răzvan Simion se îndepărtează în loc să se apropie de altar? Detaliul care i-a băgat la bănuieli pe fanii lor

Publicat: 27/05/2020 | 12:29
Lidia Buble și Răzvan Simion se îndepărtează în loc să se apropie de altar? Detaliul care i-a băgat la bănuieli pe fanii lor

Lidia Buble și Răzvan Simion își dezamăgesc fanii în utima perioadă. Cuplul care poate fi considerat stabil datorită anilor de relație, se pare că se îndreaptă spre separare, mai mult decât spre o căsătorie.

Lidia Buble a dat un semnal de ”alarmă” în media încă de la începutul pandemiei, când fanii au observat că cei doi au petrecut perioada de criză separați. Cântăreața a fost izolată aproape două luni, la părinții acesteia în zona Ardealului, iar prezentatorul a stat singur la București, muncind zi de zi la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

CITEȘTE ȘI: “Survivor România”, aproape de final. Cristina Șișcanu și-a ales favoritul. “Ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul!”

Omul de televiziune a avut o reacție ironică și subtilă la adresa artistei în urmă cu o săptămână, când i-a reproșat în direct, invitată fiind la matinal, că l-ar fi abandonat în toată această perioadă fără să-i pese.

S-au despărțit?

Detaliul cel mai nou cu privirea la posibila despărțire dintre cele două vedete este că aceștia nu mai au nicio legătură unul cu celălalt în online. Lidia și Răzvan nu doar că nu au mai postat nicio fotografie împreună în media de ceva vreme, dar nici măcar nu se mai urmăresc unul pe celălalt pe conturile de socializare.

CITEȘTE ȘI: Dani Mocanu, din nou probleme cu oamenii legii? „Dacă nu mai postez nimic, înseamnă că m-a arestat”

Mai mult, imaginile vechi postate de unul și de altul pe Instagram au dispărut fără urmă. Să fie, oare, acesta semnul despărțirii?

Lidia Buble a spus ”DA” ideei de a deveni mămică în curând

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble a mărturisit la TV că este pregătită să devină mămică, alături de Răzvan Simion.

CITEȘTE ȘI: Fix asta a făcut Ioana Ginghină după ce s-a trezit! E scumpică rău de tot: ”Cam așa sunt eu…” VIDEO

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble.