Acasă » Exclusiv » „Mata Hari de România” își ia în serios cariera politică. Și-a filmat primul clip de campanie în Piața Victoriei

„Mata Hari de România” își ia în serios cariera politică. Și-a filmat primul clip de campanie în Piața Victoriei

De: Elena Nistor 25/11/2020 | 23:50

În urmă cu câteva zile, vă dezvăluiam, în premieră, că ”Mata Hari de România” s-a hotărât să intre în politica mare și aspiră la o funcție în Parlamentul României. Ca orice viitor politician care se respectă, Cristina Bădănoiu, supranumită și „Prințesa RCA-urilor”, a filmat zilele trecute, chiar în Piața Victoriei, primul ei clip electoral. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite din „culise”.

De ceva timp, fosta angajată a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) s-a înscris în Partidul Ecologist Român. Cea supranumită ”Mata Hari de România” visează la o viață de parlamentar, după cum a arătat în momentul în care și-a anunțat candidatura prin intermediul unei postări pe Instagram.

„După o experiență de peste 12 ani în mediul privat, este prima dată când m-am hotărât să candidez pentru o funcție publică. Am optat pentru Partidul Ecologist deoarece cred că proiectele ecologiste sunt ceea ce societatea are nevoie pentru a evolua.

Imagini inedite din „culisele” clipului electoral

Acestea sunt cele mai apropiate de viața omului și vorbesc despre educație, sănătate și mobilitate. Consider că merită să muncesc pentru aceste lucruri. Pe cei care gândesc așa îi aștept alături de mine”, a scris Cristina Bădănoiu pe pagina sa de Instagram. (VEZI ȘI: IMAGINI RARE CU “MATA HARI DE ROMÂNIA”, LA O SUPER-PARTIDĂ PE PLAJĂ, ÎN MAMAIA. S-A INSTALAT PE UN FOTOLIU CA O REGINĂ ȘI…)

Ulterior, Cristina Bădănoiu a venit cu lămuriri. „Am ales să candidez la funcția de deputat din partea Partidului Ecologist Român, întrucât consider că Ecologia reprezintă șansa României de a se dezvolta durabil”, a scris ”Mata Hari de România” pe Facebook.

Implicată total în campania electorală

Ca orice politician care se respectă, Cristina Bădănoiu a ținut să realizeze și un prim clip electoral. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe ”Mata Hari de România” în plină acțiune pe „platourile de filmare”. Nu vă gândiți acum că a apelat la vreo casă renumită de producție video și că a închiriat vreun mare studio. Cum s-ar spune în termeni sportivi, „Prințesa RCA-urilor” a coborât „la firul ierbii” și a ținut să-și filmeze clipul electoral fix în Piața Victoriei.

După ce și-a parcat mașina în apropierea clădirii Guvernului, Cristina Bădănoiu a fost nevoită să sară un mic gărduleț pentru a ajunge la doi dintre membrii staff-ului ei de campanie, care o așteptau extrem de nerăbdători. Respectând distanțarea socială, ”Mata Hari de România” i-a urmat până la locul unde o aștepta camera de filmat, în scuarul din Piața Victoriei.

După o scurtă ședință „tehnico-tactică”, cea supranumită „Prințesa RCA-urilor” s-a pus serios pe treabă. S-a așezat ”la cadru” și a început filmările.”Mata Hari de România” nu pare însă foarte familiarizată cu obiectivul camerei de filmat. Pesemne că a avut trac, iar replicile n-au ieșit chiar așa cum trebuie, astfel că „staff-ul” s-a văzut nevoit să improvizeze un ”prompter”, de pe care Cristina Bădănoiu să își citească textul. Acum nu știm ce i s-a părut mai greu aspirantei la un post în Camera Deputaților, prestația din fața camerei de filmat sau viața de om politic la care visează. (NU RATA: SUPER-IMAGINI. “PRINȚESA RCA-URILOR” A FĂCUT MEGA-CHEF CU TALENT LA ZIUA EI!)

”Mata Hari de România” în plină acțiune pe „platourile de filmare”

Cine este Cristina Bădănoiu

În urmă cu trei ani, Cristina Bădănoiu făcea senzaţie pe Instagram cu pozele din vacanţa din Mykonos, Grecia! CANCAN.RO v-a prezentat, la vremea respectivă, imagini fabuloase cu sexoasa brunetă care şi-a permis o mega-aroganţă: a mers cu elicopterul, din Mykonos, pentru a lua prânzul pe o altă insulă.

Până să ajungă la ASF, Cristina Bădănoiu a avut mai multe job-uri foarte bine plătite, pe care le-ar fi obţinut, spun voci din târg, prin intervenţia unor bărbaţi puternici. De altfel, Cristina ar fi înnebunit numeroşi domni din România, atât căsătoriţi, cât şi „liberi de contract”. O eventuală listă ar cuprinde chiar şi politicieni celebri, dar ne limităm să spunem că printre cei care ar fi fost atraşi de farmecele sexy-brunetei se află Adrian Mutu şi Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Român (COSR) şi fiul temutului Şefu’, dar şi Remus Truică, Amiran Dzanashvili – patronul casinoului Marriott etc. Farmecele sale i-au adus chiar supranumele de „cea mai iscusită… din România”. (NU RATA: EROTOMANUL MAHMUREL A LOVIT NĂPRAZNIC LA ZIUA ”PRINŢESEI RCA-URILOR” )

O carieră de invidiat

În ultima ei declaraţie de avere, Cristina Bădănoiu trecea două apartamente în Bucureşti (şi nu orice apartamente, ci unele de lux), un Mercedes din 2015, bijuterii în valoare de 150.000 euro şi alte obiecte, pe care nu le specifica, în valoare de alte 30 de mii de euro. Probabil obiectele respective erau genţile Chanel şi Hermes, pe care „Prinţesa RCA-urilor” le-a purtat deseori în ieşirile sale publice.

„Prințesa RCA-urilor” visează la o viață de parlamentar

Trecând prin mai multe domenii de activitate (a lucrat inclusiv la Senat până să ajungă la ASF), Cristina nu e străină nici de domeniul fotbalistic, exceptând relaţia cu „Briliantul”. Chiar când criza financiară pătrunsese şi în România, în 2009, Cristina Bădănoiu a fost numită – prin intermediul unui iubit jurnalist la Realitatea şi mână dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vântu – director de marketing al echipei de fotbal Rapid Bucureşti.

Salariul pe care bruneta îl încasa de la Rapid în acea perioadă grea pentru mai toate domeniile era de nu mai puţin de 42.000 de euro anual! George Copos a rămas uimit când a aflat ce salariu avea directoarea de marketing a clubului Rapid şi a încheiat colaborarea cu ea. N-a pierdut mare lucru Cristina Bădănoiu, mai ales că Rapid a intrat ulterior în faliment, iar ea a devenit… „Prinţesa RCA-urilor”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a luat o bacterie din spital: ”Mă emoționează foarte tare chestia asta”
Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a luat o bacterie din spital:...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări