Acasă » Exclusiv » Mecanicul care a câștigat ultima ediție “Românii au talent” s-a întors la munca de jos… L-am filmat ”în tură” la service-ul auto! Imagini fabuloase, în premieră națională!

Mecanicul care a câștigat ultima ediție “Românii au talent” s-a întors la munca de jos… L-am filmat ”în tură” la service-ul auto! Imagini fabuloase, în premieră națională!

De: Cosmin Cîrstoiu 24/06/2020 | 23:38

Radu Palaniță este marele câștigător al celei de-a 10-a ediții a concursului ”Românii au talent”. Cu toate că a ”bifat” marele premiu de 120.000 de euro, nu a renunțat la meseria lui și lucrează cu aceeași dăruire și pricepere în service-ul auto. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini unice cu Radu Palaniță ”în tură” la service-ul auto.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe marele câștigător al celei de-a 10-a ediții a show-ului de la PRO TV, ”Românii au talent”, Radu Palaniță, la service-ul auto din Sectorul 2 al Capitalei unde muncește ca mecanic auto.

Marele câștigător de la „Românii au talent”, modest și discret

Cu toate că a câștigat marele premiu de 120.000 de euro, Radu Palaniță pare să nu renunțe la meseria lui de bază. Chiar dacă a impresionat o țară întreagă cu talentul său, bărbatul dă dovadă de o discreție ieșită din comun și nu abandonează lucrul în service-ul auto. În fiecare zi, acesta muncește cu aceeași dăruire și pricepere. Mai mult decât atât, bărbatul nu ezită să-și ajute colegii atunci când aceștia întâmpină anumite dificultăți.

Radu Palaniță, câștigătorul
Radu Palaniță, câștigătorul „Românii au talent”, a rămas fidel muncii de la service-ul auto

Îmbrăcat modest și extrem de discret, după o zi de muncă istovitoare, Radu Palaniță a plecat de la locul de muncă ținând în mână o cutie, în care presupunem că se afla o piesă de schimb. După ce a pus-o cu grijă în portbagajul mașinii, marele câștigător de la ”Românii au talent” a urcat la volan și a demarat spre casă. De menționat că Radu Palaniță conduce o mașină  modestă, un BMW seria 5 ceva mai vechi. Ca orice mecanic profesionist, Radu Palaniță pare să fi dezvoltat abilități de pilot de raliu. La scurt timp după ce a părăsit zona Faur, acolo unde se află service-ul, bărbatul și-a pierdut urma în traficul aglomerat din Capitală. (VEZI ȘI: PRO TV NU ÎI VA DA TOȚI CEI 120.000 DE EURO! CÂȚI BANI ÎI VOR INTRA ÎN CONT LUI RADU PALANIȚĂ, MARELE CÂȘTIGĂTOR DE AZI-NOAPTE DE LA ROMÂNII AU TALENT)

Câștigătorul ediției a 10-a
Câștigătorul ediției a 10-a „Românii au talent” muncește în continuare la service-ul auto

„Golden Buzz” de la Florin Călinescu!

Radu Palaniță este concurentul de la “Românii au talent” care a primit cel de-al patrulea „Golden Buzz” din sezonul 10. Înainte să urce pe scena show-ului de la Pro TV, el și-a spus povestea de viață și a dezvăluit că și-a descoperit talentul în urmă cu aproape patru ani. Cu vocea sa impresionantă a ridicat întreaga sală în picioare, iar jurații l-au aplaudat frenetic.

Radu Palaniță a primit un „Golden Buzz”

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic auto. În cadrul primei ediții  “Românii au talent”, el a obținut patru de “Da!” din partea juraților, iar Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul auriu. Lacrimile i-au inundat și mai mult ochii talentatului concurent, care a fost extrem de surprins de ceea ce a provocat cu numărul său. (CITEȘTE ȘI: CE MESAJ I-A TRANSMIS ANDRA LUI RADU PALANIȚĂ DUPĂ CE A CÂȘTIGAT ROMÂNII AU TALENT! VEDETA DE LA PRO TV I-A MENȚIONAT ȘI PE SIENA VUȘCAN, DAR ȘI PE MIHAI ȚIGARET)

”Primul meu job a fost alături de tatăl meu, de la care eu am învățat o meserie. Am făcut chestia asta în paralel: școala și cu munca și, la un moment dat, pot să spun că am ales munca. Am fost o familie modestă… cu siguranță au fost unele lipsuri în copilărie și cred că chestia asta cumva m-a făcut să zic: Vreau eu să câștig banii mei, să îmi cumpăr eu ceea ce îmi doresc eu. Cam de pe la 14 ani, mi-am câștigat singur banii. De fel… sunt o persoană mai retrasă, mai tăcută, dacă pot să spun așa. Nu prea vorbesc, e o minune, vorbesc mai mult ca de obicei. (…)”, a povestit Radu Palaniță înainte să performeze pe scena de la “Românii au talent”.

Radu Palaniță, marele câștigător al premiului de 120.000 de euro de la ”Românii au talent”

Nu are studii muzicale, dar a participat și la “Vocea României”

„Nu este prima dată când particip la un concurs. Am participat recent la «Vocea României». Din păcate, nu am reușit să întorc niciun scaun. Sper la un trei de Da. (…) Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu patru ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, afirma Radu Palaniță.

După marea finală, Radu Palaniță a oferit și câteva declarații emoționante: Nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor”. (NU RATA: CUM A „ARANJAT” PRO TV FINALA ROMÂNII AU TALENT. DETALIUL-BOMBĂ OBSERVAT DE UN TELESPECTATOR)

Ce vrea să facă cu marele premiu!

Radu Palaniță a declarat, recent, ce va face în cazul în care va câștiga marele premiu la ”Românii au talent”: „Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”. (CITEȘTE ȘI: CUTREMURĂTOR! CE ÎȘI CUMPĂRĂ RADU PALANIȚĂ DE CEI 120.000 DE EURO CÂȘTIGAȚI AZI-NOAPTE LA ROMÂNII AU TALENT)

Artistul le-a mulțumit și celor care l-au votat: „Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea