Minune de Paște la mormântul Mărioarei Zăvoranu! Ce a apărut la cimitir…

Publicat: 30/04/2019 | 23:59

Chiar dacă între Oana Zăvoranu și femeia care i-a dat viață au existat multe divergențe, iar vedeta a fost acuzată că a abandonat locul de veci al mamei sale, de Paște se pare că a avut loc o minune la mormântul Mărioarei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante de la locul de veci al Mărioarei Zăvoranu. (CITEȘTE ȘI: AUTOCAR, SPULBERAT PE AUTOSTRADA SOARELEI DE UN FENOMEN METEO NEMAIVĂZUT!)

La scurt timp după ce Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață, fiica ei, celebra Oana Zăvoranu, a fost acuzată că nu se îngrijește de locul în care aceasta își doarme somnul de veci. Cu toate acestea, imaginile obținute de site-ul nr.1 din România vin să contrazică toate gurile rele. (NU RATA, AICI: VEDETELE ROMÂNIEI S-AU MOBILIZAT CA SĂ-L SALVEZE PE CEL MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR DIN CAPITALĂ)

Din câte se vede, mormântul Mărioarei Zăvoranu pare să fie cel mai bine îngrijit din cimitir, iar responsabil pentru modul perfect în care arată este nimeni alta decât celebra Oana Zăvoranu. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Candele și coronițe tot timpul

Potrivit unor surse D.A.S, Oana s-a ocupat îndeaproape ca locul în care Mărioara și Nicolae Zăvoranu își dorm somnul de veci să fie bine întreținut. Oamenii care se ocupă de cimitir trebuie să se asigure că la mormintele celor doi sunt tot timpul candele aprinse, iar pe monumentele funerare stau la loc de cinste coronițe de flori. (NU RATA, AICI: ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA?! “PARCĂ ȘTIA CE VA URMA! NU MAI ERA EL…”)

Mormântul Mărioarei Zăvoranu, unul dintre cele mai bine îngrijite din cimitir

Viață agitată și teama de Miliție

Oana Zăvoranu a vorbit mereu cu admirație despre tații ei, cel natural și cel care a înfiat-o pe când avea 12 ani. Ioan Bănicioiu a fost tatăl ei biologic, iar Nicolae Zăvoranu cel care a înfiat-o. Bănicioiu a fost închis în 1984 în beciurile Miliției și condamnat la 25 de ani de temniță grea, pentru o delapidare de peste 16 milioane de lei! (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

În timpul procesului lui Ioan Bănicioiu, soția acestuia, Mariana, a divorțat de el pentru ca Justiția să nu-i confiște casa din strada Poet Andrei Mureșanu, acolo unde locuia familia Oanei. Între timp, mama vedetei l-a reîntâlnit pe Nicolae Zăvoranu, cu care mai fusese căsătorită pe când avea numai 16 ani. Cei doi au decis să-și reunească destinele. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE PROPRIETARA RANGE-ULUI ÎN CARE A MURIT CIOBANU + CINE ȘI-A ABANDONAT DE FAPT BULETINUL ÎN MAȘINĂ)

Mărioara Zăvoranu i-a schimbat numele pentru a o salva

Dupa ce Mărioara s-a recăsătorit cu Nicolae Zăvoranu, Oana a fost înfiată de acesta. Adopția a fost, inițial, un paravan pentru ca Mărioara să-și protejeze fiica de ororile regimului comunist. După Revoluție, Bănicioiu a fost eliberat, fiind considerat deținut politic. Ambii tați, și cel natural, și cel adoptiv, au decedat. Nicolae Zăvoranu a murit în 2000, iar Nelu Bănicioiu în 2003. (NU RATA, AICI: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA ÎL ACUZĂ DE ABUZ SEXUAL PE CÂNTĂREȚUL CARE TREBUIA SĂ-I FIE TATĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...