Monica Bîrlădeanu, în doliu după moartea lui Andrei Gheorghe. Ce amintiri cumplite i-au revenit când a aflat trista veste

Publicat: 20/03/2018 | 01:26

Monica Bîrlădeanu, în doliu după moartea lui Andrei Gheorghe. Vestea tristă din această noapte a picat ca un trăsnet asupra celor care l-au cunoscut. Iar printre aceștia se numără și prezentatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor”. Monica Bîrlădeanu a scris la câteva minute bune după ce s-a aflat că Andrei Gheorghe a murit ce fel de amintiri i-au invadat sufletul.

Citește și: Ultimele imagini în viață cu Andrei Gheorghe. A ieșit cu o femeie misterioasă

Citește și:  Ce mesaj impresionant i-a trimis unui prieten pe Facebook! Ultimele cuvinte cu maestrul

Monica Bîrlădeanu, în doliu după moartea lui Andrei Gheorghe. În mărturisirea făcută public pe o rețea de socializare, vedeta internațională a rememorat prima și singura dată când a sunat la radio și a vorbit cu Andrei Gheorghe. Ea a dezvăluit cum a decurs discuția și că, deși a spus câteva inepții, realizatorul de emisiuni nu a taxat-o, așa cum îi era stilul.

Citește și: Și-a presimțit sfârșitul!?! Mesajul transmis înainte să moară: „Totul trece…”

Monica Bârlădeanu, în doliu după moartea lui Andrei Gheorghe. „Am sunat o singura data din pozitie de ascultator la o emisiune de radio. Asta pentru ca 13-14 cu Andrei Gheorghe era o emisune-cult pentru generatia mea. Am spus cred ca trei prostii, pentru care culmea, n-am fost taxata, cu voce tremuranda si cu creierul semi-paralizat de emotie ca vorbesc cu Andrei. La fel de tare tremur acum, cand am aflat vestea.

Dumnezeu sa te odihneasca, Andrei”, a scris prezentatoarea de la „Ferma Vedetelor” pe pagina de Facebook.

Citește și: Ce familie frumoasă a avut! Nu a făcut diferența între fiica lui și copiii ”adoptați”

Citește și: Florin Călinescu, siderat după moartea bunului său prieten: ”Am avut destule discuții în contradictoriu”

Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului școlii de aviație.

Citește și: Cel mai recent scandal în care a fost implicat: „Niște ratați în meserie, slugi sordide și suflete istovite care…”

Cunoscutul realizator de emisiuni TV și radio a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București. Între 1991 și 1993, el a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer” „13-14”), și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

Citește și: Breaking news! Cum a fost descoperit mort în casă cunoscutul realizator de emisiuni TV și radio

În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

 

Citește și...