Motivul pentru care CRBL a refuzat sa participe la Asia Express alaturi de Elena, sotia lui

Publicat: 20/04/2019 | 10:31

La câteva zile după ce a mărturisit că, de fapt, el a ajuns să formeze echipă la “Asia Express” cu Oase după ce acesta s-a autoinvitat, CRBL a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să participe la show-ul de la Antena 1 împreună cu soția lui. Artistul și Elena au împreună o fetiță: Alessia, care împlinește anul acesta nouă ani.

Citește și: Puțini știu asta! Cum arată prima soție a lui CRBL cu care s-a însurat la 20 de ani

Motivul pentru care CRBL a refuzat să participe la “Asia Express” alături de Elena, soția lui

“Asia Express – Drumul Elefantului” s-a încheiat, iar acum câștigătorii marelui premiu pus în joc de show-ul de la Antena 1 onorează, pe rând, invitațiile venite din partea colegilor din trust. Astfel, cei doi prieteni au fost recent în platoul de la “Răi da’ buni”, emisiune prezentată de Mihai Morar. La un moment dat, cântărețul a explicat de ce nu și-a dorit să meargă la emisiunea-fenomen însoțit de partenera lui de viață, Elena. Ei bine, motivul invocat de acesta spune multe despre cum este, CRBL, de fapt… un soț protector, care o pune pe femeia iubită pe primul loc.

Citește și: S-a aflat! Ce fac Oase și CRBL cu cei 30.000 de euro câștigați la Asia Express

“Când vii cu soția, ești deja protector, trebuie să ai grijă de tot ce se întâmplă, trebuie să ai grijă de ea, să lași de la tine. De aia nu am vrut eu să merg cu Elena. Nu m-aș fi dus cu ea niciodată. Și recomand celor care vor să meargă în «Asia Express» să fie foarte atenți dacă vor să meargă fată-băiat. În cazul prietenilor de o viață, funcționează, dar soț-soție…”, a povestit CRBL în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Citește și: Cine este Oase, prietenul cel mai bun al lui CRBL! Cu ce s-a ocupat înainte să participe la Asia Express

Pe numele din buletin Eduard Mihail Andreianu, CRBL a rememorat în platoul de la “XNS” momentul în care a fost provocat să participe la show. “M-au sunat pe mine să merg cu Elena, și eram la studio cu Oase, montam un clip. Eu am zis că nu merg cu Elena, iar el s-a autoinvitat, a zis «ia-mă pe mine, te fac de râs!». A fost o idee extraordinară pentru că dacă era vorba să merg cu Elena, nu mergeam. Nu aş merge niciodată cu soţia mea în astfel de competiţii pentru că inevitabil o să fiu alt om, nu o să fiu cel pe care l-aţi cunoscut, o să bat multă lume în jurul meu, ceea ce nu este un exemplu pentru cei de acasă. Aşa, dacă merg cu Oase, eu nu sar la bătaie, aştept să-şi ia el primul bătaie, a spus artistul la “Xtra Night Show”.

Citește și: Un cameraman de la Asia Express a rupt tăcerea. Ce se întamplă, de fapt, în culisele emisiunii de la Antena 1

CRBL și soția lui vor aniversa 11 ani de căsătorie

În toamna acestui an, mai exact în luna noiembrie, Elena și CRBL împlinesc 11 ani de căsătorie, iar în vară ei plănuiesc să își reînnoiască jurămintele; vor să organizeze o petrecere de zile mari. “În noiembrie 2018 am împlinit 10 ani de căsnicie, dar nu am apucat să sărbătorim cum se cuvine. Am plănuit un super party, dar unii au participat la emisiunea «Asia Express», difuzată de Antena 1, și erau în India (n.r.: filmările s-au terminat în decembrie 2018)”, a declarat Elena pentru revista “Ghidul Miresei”.

Citește și: Gina Pistol, anunț important despre Asia Express în finala sezonului 2! Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea

Întrebat care este secretul unui mariaj reușit, cântărețul a mărturisit că partenera lui de viață este șefa în casă, iar prietenia dintre ei este cea mai importantă înaintea iubirii. “Nu există un secret, e vorba despre «mare atenţie ce alegi când o ceri de soţie», să fii convins că e doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să-i spui totul, fără pereţi, fără limite. După aceea vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. Ea e şefa, eu sunt mâna dreaptă a şefului bucătar. Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie, să nu mi-o ia altul. Suntem total opuşi, dar, na, minus cu plus se atrag”, a spus CRBL în cadrul unui interviu acordat în urmă cu o lună, conform click.ro.

Citește și...