Petruța și Andrei Gheorghe au vrut să se recăsătorească: „Locuiam împreună…”

Publicat: 06/05/2018 | 14:43

La aproape două luni de la moartea jurnalistului, Petruța Gheorghe și-a deschis ușile sufletului și ale casei în care a trăit momente frumoase alături de iubirea vieții sale, unde a oferit un interviu de execepție. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Alături de cei trei copiii ai săi, pe care Andrei Gheorghe i-a considerat și ai lui, fosta soție a acestuia a făcut dezvăluiri emoționante. Una dintre ele se referă la visul lor de a se recăsători.

Citește și: Fosta soție a lui Andrei Gheorghe i-a presimțit moartea! Familia jurnalistului a vorbit pentru prima oară despre suferințele lui

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a mărturisit că nu și-au mai oficiat din nou relația, pentru că s-au temut că vor fi asociați cu un alt cuplu de la noi care a divorțat și s-a căsătorit de mai multe ori. În plus, a subliniat Petruța Gheorghe, oricum ei locuiau împreună… (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

„Noi ne-am gândit să ne recăsătorim, dar știam că mai există un astfel de cuplu în showbiz care au tot divorțat și s-au recăsătorit (n.r.: Adriana Bahmuțeanu și fostul soț) – dar această spaimă, că putem pica în ridicol ne-a speriat. În plus, locuiam împreună, așa că… ce sens mai avea. (…)”, a mărturisit Petruța Gheorghe într-o emisiune de la Antena Stars.

În cadrul interviului, Petruța Gheorghe și-a amintit cum a început relația lor, mariajul, dar și cum s-a încheiat acesta. Potrivit dezvăluirilor sale, cei doi erau vecini în cartierul Pipera când s-au cunoscut.

Eu îi spuneam: «Băi, tu ai absolut dreptate, dar trebuie şi forma». Felul în care exprimăm dreptate, în care punem limite contează. N-a fost chip. Ne-am tot mârâit. El se simţea atacat în rolul lui de tată. El spuneam că a făcut tot pentru copiii ăştia. I-am spus: faci foarte bine, dar ei crsc. Era trecerea aia de la 13,14,15 ani când copilul e foarte fragil şi trebuie să te porţi extraordinar de atent. El a spus: «eu aş vrea să divorţăm mai bine, eu nu vreau să îţi fac rău ţie». (…). Se informa despre pasiuni și mâncare. (…). El avea o problemă că era prea tată cu ei. (…)”, a mai povestit fosta soție a lui Andrei Gheorghe.

Citește și: Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, gest emoționant în memoria jurnalistului: „Ne gândim că ți-ar plăcea și ție”

Maximilian Dyer, fiul Petruței Gheorghe, a dezvăluit cum a evoluat relația sa cu regretatul jurnalist și ce sfaturi importante de urmat în viață i-a dat.

” Îmi zicea: «puțoi» când eram mic, iar când am făcut 17 ani, mi-a spus: «Ești bărbat!». Relația s-a schimbat. (…). Paps a implementat câteva chestii foarte importante: «Capul sus!». Când viața te dă în cur, trebuie să te ridici oricât de greu ar fi. Pe lângă faptul că era un părinte, era un pedagog și un prieten foarte bun. (…). I-am promis că o să îl fac mândru de mine. (…). Am aflat de la mama, ea m-a sunat și am mers direct acasă.  Sunt profund dezamăgit de oamenii care au venit acolo, de cei de la salvare și poliție. Adică un minim de respect, adică: «Bă, v-a murit tatăl»”, a  spus Maximilian Dyer.

Citește și: Scrisoarea cutremurătoare publicată de fiul lui Andrei Gheorghe: „Am murit ca să muriți voi de ciudă că n-o să aflați niciodată dacă a fost supradoză sau nu!”

 Maximilian Dyer a fost cel care i-a dat vestea tristă surorii sale, Katarina. Tânăra cântăreață a povestit că în acea seară mergea la o prietenă, iar când a ajuns la ea, avea telefonul descărcat. În momentul în care l-a aprins, a aflat despre tragedia petrecută și a mers acasă.

Katarina Dyer a dezvăluit una dintre pedepsele dure primite de la Andrei Gheorghe

Katarina Dyer, fiica fostei soții a lui Andrei Gheorghe, a povestit câteva dintre lucrurile pe care le-a învățat de la regretatul jurnalist. La un moment dat, artista și-a amintit amuzată că în trecut au făcut o greșeală, iar Andrei Gheorghe i-a pedepsit și le-a spus să i se adreseze cu formula «domnul Gheorghe» timp de o săptămână.

„M-a scos în oraș ca să îmi arate cum trebuie să se comporte un bărbat la o întâlnire. « Trebuie să îți deschidă ușa la intrarea, să îți tragă scaunul, să își pună șervetul etc. Dacă nu face lucrurile astea, pleci!» (…).”, a mărturisit tânăra în cadrul aceleiași emisiuni.

Citește și: Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, primele declarații după moartea tatălui său: “Mă trezea la 3 dimineața…“

Copiii Petruței, „adoptați de Andrei Gheorghe”

Petruţa este mamă a trei copii: Maria, Katarina și Maximilian Dyer. Din 1997 şi până în 2004, aceasta a fost căsătorită cu un american, Irvin Ray Dyer III (născut în Arizona), care are mai multe afaceri în România. De altfel, aşa şi-a întâlnit Petruţa cel de-al doilea soţ. El era acţionar la „Medrom” (firma înregistrată în Luxemburg, în care prinţul Maximilian von Habsburg deţine titlul onorific de preşedinte), iar ea director. După divorţul de Dyer III din 2004, Petruţa a avut o relaţie cu Horia Brenciu, pe care l-a cunoscut la o campanie umanitară. Andrei Gheorghe şi Petruţa au fost o perioadă bună vecini în Pipera, însă între cei doi s-a înfiripat iniţial o prietenie frumoasă atunci când Andrei suferea cumplit din cauza divorţului, iar totul a evoluat într-o poveste de dragoste.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Citește și: Oana Zăvoranu, în doliu. A povestit discuția secretă pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe: „Hai, lasă, vrăjeală cu mine”

 Andrei Gheorghe s-a stins din viață luni, 19 martie 2017. El a fost găsit prăbușit în baie în jurul orei 22:15 de omul care avea grijă de casa jurnalistului din Ilfov. Se pare că Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. El a fost descoperit mort la mai bine de 10 ore după ce a survenit decesul.
Andrei Gheorghe divorţa în anul 2007 de Maria, pe care o cunoscuse încă din vremea studenţiei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, pe nume Anastasia, care a rămas alături de mama ei, primind de la omul de televiziune o pensie alimentară lunară de 400 de euro.