Prezentatorul de la Antenă și-a asumat public împăcarea cu fosta!

Publicat: 25/03/2019 | 22:50

La o săptămână după ce au apărut primele informații despre fericita reconciliere (VEZI AICI), Liviu Vârciu și-a asumat public împăcarea cu fosta iubită, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: IOAN CLĂMPARU S-A „SPOVEDIT” ÎN SPATELE GRATIILOR)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Liviu Vârciu și Anda Călin în zona parcului Herăstrău din Capitală. După ce au petrecut câteva ore cu micuța lor prin parc, cei doi și prietenii care îi însoțeau au intenționat să facă un popas la unul dintre localurile din zonă. Au avut însă parte de o mică ”surpriză”. (NU RATA, AICI: DOVADA CĂ IUBITUL LUI BRIGITTE E DECIS SĂ RUPĂ LOGODNA! FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE A PICAT „TESTUL FIDELITĂȚII” LA FERMĂ)

Pentru că toate mesele erau ocupate, Liviu și Anda au fost nevoiți să aștepte minute bune în fața restaurantului. După îndelungi tratative cu angajații localului, prezentatorul de la Antenă a reușit să “producă” o masă, pentru a se relaxa alături de cei dragi.

Liviu Vârciu și Anda Călin, din nou împreună

Liviu Vârciu se însoară la un an de la “divorțul” de Anda Călin

La 38 de ani, Liviu Vârciu e decis să îmbrace pentru a doua oară costumul de ginere. Cântărețul și aleasa inimii sale, Anda Călin, îți vor uni destinele în viitorul apropiat. Fericitul eveniment are loc la nici un an de când actorul din serialul românesc “Fructul oprit” a anunțat despărțirea neașteptată. (CITEȘTE ȘI: SUFERĂ DUPĂ ”DIVORȚUL” DE MĂDĂLINA GHENEA! FIUL LUI MR. CASH A AJUNS SĂ…)

“Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi. Mă însor!”, a mărturisit Liviu Vârciu, pe un ton serios, în cadrul unei emisiuni TV .

Vă reamintim că, în 2010, Liviu Vârciu s-a despărțit de prima lui soție. După divorț, el a avut o perioadă în care s-a bucurat din plin de statutul de burlac “vânat” de cele mai frumoase femei din România.

În trecut, a fost apropiat de DJ Harra, Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dar şi de Roxana Niculae, fostă “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor”. Cu Roxana a și fost, de altfel, fotografiat de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA , când se săruta în fața casei sale. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ROXANA VANCEA DUPĂ CE ȘI-A OPERAT NASUL. UITE CUM ARATĂ FĂRĂ BANDAJE!)

“Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăuşă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui faţă de mine şi la fel de sigură pe relaţia noastră”, a spus Anda Călin, la vremea respectivă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...