Prima conversație purtată de Viorica de la Clejani cu Margherita după ce a făcut accident! Ce a implorat-o fiica sa pe cântăreață

Publicat: 25/05/2020 | 23:59

Viorica de la Clejani a stat astăzi de vorbă cu mai mulți jurnaliști și, la un moment dat, ea a dezvăluit cum a decurs prima conversație purtată cu Margherita, după ce a făcut accident. Talentata cântăreață a subliniat că fiica ei a implorat-o să fie puternică și a mărturisit că a cerut ajutorul psihologilor ca să poată gestiona situația delicată în calitate de mamă… de părinte.

Descoperă și: SUPER EXCLUSIVITATE | Iubitul Margheritei, condamnat într-un dosar de droguri + De la ce “party” plecase de fapt fata Clejanilor când a prins-o Poliția

Viorica de la Clejani a dezvăluit prima conversație purtată cu fiica sa după ce a făcut accident

Întrebată ce i-a spus prima dată după accident Margherita, Viorica de la Clejani a povestit: “Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață. Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă”, relatează România TV.

Citește și: Viorica de la Clejani, primele declarații despre jurnaliștii de la Antena 3 pe care i-a stropit cu lapte și apă în timpul unui live

În timpul declarațiilor, celebra artistă a vorbit și despre iubitul Margheritei: “Uite că mai pot să îi indrum, le mai dau un sfat. E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna! Copiii ăștia fac lucruri pe ascuns, părinții nu știu. Nu îmi place. Uite și băiatul ăsta care s-a apropiat de Marga, a venit la mine în curte, i-am pus să mănânce, că așa sunt, l-am văzut slab. Băi, da’ tu când mănânci, mă? Foarte slăbuț, mi-a spus că fac mâncare bună.

Aparențele, câteodată, înșeală și nu pot să condamn un om, că e ușor să îți dai cu părerea. Nu m-am așteptat. Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta. Omul a spus că a făcut școala de designeri și că a făcut nu știu câte facultăți, un băiat foarte deștept, mi-a spus că vine dintr-o familie foarte educată și frumoasă, dar nu știu ce s-a întâmplat. A spus că nu a reușit în viață, că nu i s-a dat un loc de muncă!”.

Nu rata: Margherita din Clejani, mesaj șocant în mediul online. Ce le-a transmis vedeta fanilor la o zi după accident

Spre finalul interviului, soția lui Ioniță de la Clejani a vorbit și despre moștenitorul familiei, care nu a mai fost văzut de multă vreme în public: Fulgy este foarte bine, mi-a interzis să mai vorbesc despre el. Nu îi place mass media și îi respect decizia pentru moment, . Mai mult, artista a negat că fiul ei ar fi la o clinică de dezintoxicare în urma unei decizii judecătorești, potrivit sursei citată mai sus.

Află și: Viorica de la Clejani a recunoscut că Margherita era “aeriană”: “Indiferent ce ar face…”

Fata Clejanilor a provocat un accident în dimineața zilei de sâmbătă, 23 mai. În urma cercetărilor făcute de polițiști, Margherita de la Clejani a fost depistată cu heroină. Ioniță de la Clejani a decis să facă propria anchetă în cazul incidentului rutier în care a fost implicată fiica sa – “Veți auzi lucruri pe care…”.

Vezi și: Margherita de la Clejani, declarații ciudate după accident. “Eu sunt de la Hollywood, mai era Johnny Depp cu mine în mașină!” Ce spune despre acuzația că ar fi consumat droguri