Prima soție a lui Andrei Gheorghe a vorbit pentru prima dată după moartea fulgerătoare a jurnalistului: „L-am iubit enorm, necondiţionat. Probabil a obosit”

Publicat: 21/03/2018 | 17:36

Prima soție a lui Andrei Gheorghe a vorbit pentru prima dată după moartea fulgerătoare a jurnalistului. Maria, femeia pe care Andrei Gheorghe a ales-o să fie mama fiicei lui, a făcut mărturisiri dureroase despre ultima perioadă din viața rebelului cinic din presa românească. Maria și Andrei Gheorghe s-au iubit când erau studenți, iar din mariajul lor a apărut Anastasia.

Citește și: Medicii i-au recomandat lui Andrei Gheorghe inclusiv o intervenție chirurgicală Afecțiunea secretă care l-a ucis! Ce au descoperit de fapt legiștii la autopsie…

Prima soție a lui Andrei Gheorghe a vorbit pentru prima dată după moartea fulgerătoare a jurnalistului. Maria a dezvăluit în cadrul unui interviu că, de ceva vreme, fostul soț și celebrul jurnalist era obosit şi dezamăgit. Ea i-a promis că îl va iubi până la sfârșitul vieții și îi va onora memoria.

Citește și: Imagini unice realizate de CANCAN.ro la nici 24 de ore de la moartea jurnalistului Fiica & fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe au stabilit detaliile înmormântării în lipsa văduvelor!

„L-am iubit enorm, necondiţionat. Probabil a obosit. Mi-a dat un copil excepţional. Îi mulţumesc toată viaţa. O să-l iubesc toată viaţa şi o să-i păstrez memoria”, a declarat prima soție a lui Andrei Gheorghe, potrivit observator.tv.

Citește și: Avocatul de la primul divorț a vorbit despre testament Ce avere a împărțit realizatorul radio-tv cu cele două soții

Şi cea de-a nevastă a lui Andrei Gheorghe, Petruţa Gheorghe, a transmis un mesaj emoţionat după ce a aflat că cel care i-a fost soț, frate și prieten de nădejde a plecat dintre noi.

Citește și:  Oana Zăvoranu, în doliu. A povestit discuția secretă pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe: „Hai, lasă, vrăjeală cu mine”

„Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre.”, a spus Petruţa Gheorghe.

Citește și: Scandal în văzul tuturor după moartea lui Andrei Gheorghe. Reproșul făcut de Petruța, fosta soție a maestrului

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Andrei Gheorghe s-a stins din viață luni, 19 martie 2017. El a fost găsit prăbușit în baie în jurul orei 22:15 de omul care avea grijă de casa jurnalistului din Ilfov. Se pare că Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. El a fost descoperit mort la mai bine de 10 ore după ce a survenit decesul.

Citește și...