Primele imagini cu prezentatoarea TV & noul iubit

Publicat: 16/07/2019 | 22:13

După ce, în urmă cu câteva luni, a flirtat cu ex-concurentul de la Exatlon (DETALII AICI), prezentatoarea postului public de televiziune Ioana Voicu și-ar fi găsit, între timp, marea iubire. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu cel mai nou cuplu de pe scena mondenă. (CITEȘTE ȘI: CE I-A FĂCUT REGHE SOȚIEI DUPĂ EPISODUL CU DAN ALEXA. CUM S-A ”RĂZBUNAT” PE ANAMARIA PRODAN)

La cei 30 de ani ai săi, fiica lui Mădălin Voicu este o femeie împlinită din punct de vedere profesional. Și, mai nou, se pare că și-a găsit și marea dragoste. Deși, în urmă cu câteva luni, declara că-i este foarte greu să întâlnească persoana potrivită, chiar ar fi flirtat cu Cătălin Cazacu. Dar n-a fost să fie… Tânăra prezentatoare se pare însă că a dat ”marea lovitură” în plan sentimental și a reușit să-și găsească sufletul pereche. (NU RATA, AICI: IUBITA LUI DAN ALEXA S-A DEZBRĂCAT, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE-BOMBĂ!)

Au petrecut clipe minunate în NUBA

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe prezentatoarea postului public de televiziune în stațiunea Mamaia, unde a ales să se relaxeze alături de noul iubit și de câțiva prieteni. Îmbrăcată lejer și într-o formă de invidiat, fiica lui Mădălin Voicu și-a făcut apariția, alături de bărbatul care i-ar asigura liniștea sufletească, într-un celebru club din Mamaia, Nuba.

După zâmbetul larg pe care prezentatoarea îl etala se poate deduce ușor că este îndrăgostită. Iar tânărul care ar fi cucerit-o definitiv o tratează mai ceva ca pe o prințesă. Imediat ce au pășit în Nuba Mamaia, Ioana Voicu, iubitul și prietenii care îi însoțeau s-au îndreptat spre una dintre mesele din club, acolo unde au petrecut într-o atmosferă relaxantă. (VEZI ȘI: ”EURO-FANTASTICUL” U21 S-A DESPĂRȚIT DE LOGODNICA BĂTUTĂ ÎN TRIBUNĂ! FOTBALISTUL A APĂRUT ÎN CLUB CU ”NOUA”, ÎN TIMP CE ”FOSTA”…)

Fiica lui Mădălin Voicu alături de iubit, la Nuba Mamaia

A moştenit talentul muzical al familiei!

Ioana Voicu a moştenit talentul muzical al familiei și are o serioasă pregătire în domeniu. Nepoată a marelui violonist Ion Voicu şi fiică a lui Mădălin Voicu, dirijor şi violinist, vedeta TVR 2 a studiat vioara de la vârsta de cinci ani, a absolvit Liceul de Muzică “George Enescu” şi un an la Conservator. A urmat apoi o carieră în televiziune, dar nu a renunțat la pasiunea sa.  În urmă cu aproximativ un an, fiica renumitului politician a lansat prima sa piesă muzicală și videoclipul “Magic”, o surpriză pentru fani și un frumos cadou de ziua tatălui său, Mădălin Voicu. (NU RATA: GIANI KIRIȚĂ A ÎNCERCAT SĂ COMBINE O SEXOASĂ CU MIȘCĂRI DE BALERIN!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)