Primul milionar român din istoria Loteriei s-a retras într-un sat din Argeș și are o afacere pe butuci!

Publicat: 19/01/2019 | 22:16

Marile poturi puse la bătaie de Loterie au fost adjudecate, de-a lungul timpului, de oameni simpli, care au devenit “vedete” peste noapte. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Gabriel Bobic, primul milionar român din istoria Loteriei Române. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare, despre bărbatul care a ghicit cele șase numere norocoase. (CITEȘTE ȘI: UN CUNOSCUT MILIARDAR ROMÂN A BĂGAT DIVORȚ DE A DOUA SOȚIE! MIZA: O AVERE COLOSALĂ…)

Istoria marilor câștiguri le-a arătat românilor, de-a lungul anilor, că banii nu aduc mereu fericirea, iar blestemul câștigului la Loto pare să fie, uneori, o realitate. După ce a fost lovit de noroc și a ghicit cele șase numere norocoase, primul mare câștigător din istoria Loteriei a avut parte de ghinioane pe bandă rulantă. (NU RATA, AICI: SOȚUL ANDEI ADAM, CONDAMNAT ÎN SECRET LA 3 ANI DE ÎNCHISOARE PENTRU FALSIFICARE DE CARDURI!)

În luna august a anului 1995, Gabriel Bobic, care la acea vreme avea doar 23 de ani, a câștigat, cu o variantă simplă, echivalentul a 584.000 de dolari. Astfel bărbatul ce e originar din Ciocănești, o localitate aflată la câțiva kilometri de Curtea de Argeș a devenit primul miliardar din istoria Loteriei Române postdecembriste. (NU RATA, AICI: FOSTUL ANTRENOR AL FCSB-ULUI LUI GIGI BECALI A CÂȘTIGAT PROCESUL PENTRU PENSIE CU FOSTA SOȚIE!)

A ajuns în spatele gratiilor!

Gabriel Bobic nu s-a bucurat prea mult de fabuloasa sumă pe care a câștigat-o la Loto. La doar doi ani după ce a dat marea lovitură cu cele șase norocoase, bărbatul a fost acuzat de ucidere din culpă și a ispășit patru ani de închisoare pentru un accident mortal comis în timp ce conducea, sub influența băuturilor alcoolice, o mașină neînmatriculată.

Potrivit surselor noastre, bărbatul și-ar fi irosit banii în mai multe afaceri care s-au dovedit păguboase, la barbut, dar și pe chefuri cu prietenii. Soția l-a părăsit, iar fratele lui a fost condamnat la șase ani de detenție pentru trafic de influență. Există persoane care l-ar fi auzit în acea vreme pe Bobic repetând obsesiv 4, 8, 34, 43, 47, 48, numerele care l-au făcut unul dintre cei mai invidiați români.

Din câte se pare, după ce a spart întreg câștigul de la Loto, Gabriel Bobic s-a reîntors în satul natal și, în urmă cu aproximativ doi ani, a deschis o firmă ce are ca domeniu de activitate transportul rutier de mărfuri, dar și cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. Se pare că nici de această dată nu a avut prea mult noroc. Pentru că, în prezent, societatea se află pe butuci. (NU RATA, AICI: VIOREL IGNĂTESCU, PORTARUL-EROU DINTR-UN MECI CU DINAMO, A EMIGRAT ȘI… MUNCEȘTE ÎNTR-UN PARC AUTO ÎN ANGLIA!)

Loto 6 din 49, rezultatele extragerii, numerele de joi, 1 noiembrie 2018. La categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 11,25 milioane lei
Primul milionar român din istoria Loteriei, urmărit de ghinion

Ghinion pentru mulți dintre câștigătorii de la Loto

Mulţi dintre câştigătorii la Loto din anii trecuţi au ajuns rapid la sapă de lemn sau, mai rău, şi-au pierdut viaţa, ajungându-se să se vorbească de un blestem al banilor picaţi din cer. Astfel, Dumitru Tărniceru, un botoşănean care, în ianuarie 1997, a câştigat aproape 130.000 de dolari s-a stins din viaţă la 47 de ani, la mai puţin de doi ani după ce a intrat în posesia banilor, din cauza unui infarct. Câţiva ani mai târziu, o familie care a câştigat un premiu important la Loteria din Italia a murit, în timp ce se întorcea acasă, maşina în care se afla fiind izbită de tren.

Alţi câştigători la Loto au ajuns să-şi piardă averea în timp record. Devenit cel mai tânăr milionar român, după ce în 2003 a câştigat 1,3 milioane de dolari la loto, suceveanul Daniel Neculai Amariei a ajuns la sapă de lemn în doar trei ani. Din banii câştigaţi, suceveanul le-a cumpărat celor patru fraţi câte un apartament, iar restul banilor i-a risipit pe afaceri falimentare, pe tot felul de maşini scumpe, precum şi pe petrecerile stropite cu cantităţi considerabile de băuturi alcoolice. (NU RATA, AICI: #10YEARCHALLENGE. TOP 30 TRANSFORMĂRI ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...