Rapperul din spatele megahitului ”CoCo” aterizează în România! A cerut ”o tonă” de Armand de Brignac și…

Autor: I.D.
Publicat: 06/11/2019 | 22:53

După ce a susținut un show incredibil în BOA Dubai, rapperul din spatele megahitului ”CoCo” aterizează în România. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare legate de pretențiile starului californian. Printre altele, O.T. Genasis a cerut ”o tonă” de Armand de Brignac. (CITEȘTE ȘI: BIANCA ȘI-A REVENIT INSTANT DUPĂ CE A CERUT DIVORȚUL… A DANSAT EROTIC ÎN BOA!)

Californianul a reuşit sa fie mai mult decât autorul unui singur succes, după „CoCo” urmând „Cut It” si „Push It”. O.T. Genasis reuşeşte de fiecare dată să-şi aducă publicul în delir, are un efect hipnotizant şi este cu greu lăsat să plece de pe scenă! Concertele acestuia sunt, cu siguranță, o experiență de neuitat. Rapperul nu are nevoie de nici un fel de efect special sau de dansatori pentru a ridica efectiv audienţa în picioare chiar şi atunci când ea este formată din celebrităţi precum Busta Rhymes, Snoop Dogg, DJ Khaled, Desiigner, Gucci Mane. (NU RATA:  GIGI BECALI A CERUT SĂ FIE REABILITAT PENAL! JUDECĂTORII AU DECIS SĂ…)

Se anunță un mega-show în BOA

După ce, săptămâna trecută, a concertat în BOA Dubai, rapperul din spatele megahitului ”CoCo” vine pe plaiurile mioritice. O.T. Genasis este invitatul special al celui mai exclusivist club de noapte din Capitală, BOA – Beat of Angels Bucharest, acolo unde starul urmează să susțină un mega-show, după cum anunță organizatorii.

O.T. Genasis, mega-concert, sâmbătă, în BOA

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de pretențiile celebrului rapper. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, cerințele starului californian sunt demne de un rege al muzicii. (VEZI AICI: EX-SOȚUL UNEI CUNOSCUTE VEDETE TV A PRIMIT 15 ANI DE ÎNCHISOARE! A FOST GĂSIT VINOVAT PENTRU…)

Pe lângă un apartament de cinci stele în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din București și o ”armată” de gărzi de corp care să-i asigure paza nonstop, O.T. Genasis le-a cerut organizatorilor ”o tonă” de Armand de Brignac.

Cântărețul le-ar fi solicitat celor din staff să-i aducă în camera de hotel, dar și în backstage-ul clubului, mai multe sticle de șampanie scumpă, dar și cele mai rafinate preparate culinare. Așa cum era de așteptat, prezența starului care a stat în spatele megahitului ”CoCo” este una cu totul specială, și asta inclusiv pentru că pretențiile cântărețului sunt destul de ridicate. (NU RATA: FIICA LUI ANDREI GHEORGHE, MĂRTURII ÎN EXCLUSIVITATE)

O.T. Genasis este un fan declarat al șampaniei Armand de Brignac

”CoCo”, 60 de milioane de vizualizări pe Youtube!

„CoCo” este o scurtă privire la un capitol din viața mea și de multe ori trebuie să începeți cu ce este mai rău pentru a ajunge la cele bune. Veți înțelege arcul poveștii mele pe măsură ce sunt lansate mai multe materiale, dar trebuie să fie o reflectare perfectă a realității mele din trecut, prezent și viitor”, spune artistul pe site-ul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...