“Regele barbutului” face chetă ca să scape de închisoare. Judecătorii l-au păsuit până pe…

Publicat: 29/05/2020 | 23:49

Ion Pârnică, poreclit “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, nu cedează. A achitat o bună parte din amenda care l-ar putea trimite după gratii, iar până pe 23 iulie trebuie să fie “curat”, să nu mai datoreze nimic. Pentru a scăpa definitiv de pușcărie, trebuie să facă rost de aproximativ încă 500 de euro. CANCAN.RO are toate detaliile.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

La finalul lui 2019, Ion Pârnică, poreclit “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, a fost condamnat la pedeapsa de 100 zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de desfășurare fără licență sau autorizație a jocurilor de noroc. S-a stabilit cuantumul sumei corespunzătoare unei zile amendă la 70 de lei, astfel că a fost obligat la plata sumei totale de 7.000 de lei.

Ulterior, procurorii au solicitat “înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea”, în condițiile în care “Regele barbutului” a solicitat înlocuirea amenzii penale cu prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității. Din păcate pentru el, Ion Pârnică nu a avut câștig de cauză, iar instanța a stabilit să intre la închisoare pentru 100 de zile.

(CITEȘTE ȘI:  A PIERDUT O VILĂ ŞI ACUM… MILIONARUL ”MÂNĂ DE AUR” ŞI-A AMANETAT PÂNĂ ŞI CAVOUL DE 80 MII €!)

“Regele barbutului” a achitat deja 4.500 de lei

A fost momentul în care “Regele Barbutului” a luat decizia să plătească amenda, pentru a nu ajunge după gratii. A avut termen până pe 28 mai să facă dovada plății. Din cauza problemelor financiare, Ion Pârnică a achitat, inițial, 2.000 de lei, după care încă 2.500. Acum este disperat să găsească diferența, adică 2.500 lei, astfel că este nevoit să facă chetă.

(NU RATA: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ)

“Regele Barbutului” are nevoie rapid de aproximativ 500 de euro pentru a scăpa de problemele care îl macină de mai multe luni. În caz contrar, riscă să fie trimis la închisoare. Până pe 23 iulie, Ion Pârnică trebuie să arate că s-a achitat de datorie. CANCAN.RO vă prezintă ultimele detalii ale procesului.

Amână cauza. Pentru a da posibilitate contestatorului să achite diferența de amendă de 2.500 de lei, amână judecarea cauzei și stabilește termen la data de 23 iulie 2020, pentru când contestatorul are termen în cunoștință”, au stabilit magistrații.

Ion Pârnică alias „Regele barbutului”

“Am avut un bar în Pitești. Acolo venea Emi Pian, iar poliția…”

În februarie, ”Regele barbutului” a povestit, în premieră, cum a ajuns în această situație. “În urmă cu doi ani, am avut un bar în Pitești, unde se jucau table, cărți, mai multe jocuri distractive. Acolo veneau oameni din toate orașele, printre care și Emi Pian, Antonică, Guți… Mai mulți… A venit, la un moment dat, poliția, ne-a luat, ne-a dat amenzi, câte 500 lei… Amendă au primit Emi, Guți… mai multe persoane. În fine! După ce au dat toate aceste amenzi, la câteva luni am fost chemat la București să dau declarații. M-am dus, am dat declarații, m-au întrebat ce și cum… Le-am spus că mi-am primit pedeapsa, mai îmi trebuie încă una?!

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” ÎȘI ACUZĂ FOSTA CONCUBINĂ CĂ I-A ”FURAT” PALATUL!)

Mi-au spus că aici e altă treabă, că au fost făcute niște întâmplări cu «cartoforii», cu Emi Pian… Și au spus că eu am făcut jocul. Iar poliția mi-a impus să vorbesc de cineva pe care eu nu l-am văzut. Am refuzat și și-au dat cuvântul că mă vor trimite în instanță. La sfârșit mi-au dat 100 de zile muncă în folosul comunității și 7.000 de lei amendă. A trecut o perioadă și m-am trezit că totul s-a revocat în pușcărie”, ne-a declarat Ion Pârnică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...