Românul asasinat în Costa Rica își ascundea adevărata identitate! Informații de ultimă oră arată că…

Autor: I.D.
Publicat: 13/09/2019 | 22:52

George Oțelac folosea identități false pentru a călători prin lume. CANCAN.RO, SITE-ul NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare și de ultimă oră despre în Parcul Alajuelita din Costa Rica. (CITEȘTE ȘI: PUBLICĂM FILMĂRILE UNICE CU MOMENTUL ÎN CARE ALEX BODI O AGRESEAZĂ PE BIANCA! ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro)a intrat în posesia unor informații uluitoare despre românul care a fost asasinat la comandă în Costa Rica.Potrivit unor surse judiciare din capitala San Jose, Oțelac obișnuia să utilizeze numeroase identități false.(NU RATA, AICI: O COMPANIE FAIMOASĂ I-A CERUT DAUNE DE 658.000 € GINERELUI LUI GIGI BECALI!)

Astfel, acesta s-a identificat în fața autorităților atât ca Bob Iulian, cât și ca Beldeanu Aurel, Turati Alberto, Murillo Sandi și Chamorro Russinqe, pretinzând că este ba olandez, ba italian, chiar și costarican sau rus. Ancheta deschisă acum 19 ani a stabilit că George Oțelac era liderul unei rețele care trafica droguri din America de Sud către Europa, folosind Costa Rica drept destinație de legătură.

Românul a fost reținut pe 20 iulie 2000, atunci când a încercat să pătrundă pe Aeroportul Internațional Juan Santamaria cu 20 de kg de cocaină. Drogurile ascunse în recipiente destinate sticlelor de vin trebuiau să ajungă în Timișoara, pe ruta Costa Rica-Amsterdam-București. În momentul arestării de pe aeroport, Oțelac s-a legitimat drept Turati Alberto, cetățean italian.(NU RATA, AICI: ROMÂNUL ASASINAT ÎN COSTA RICA A SUPRAVIEȚUIT UNUI ATENTAT IDENTIC! ATUNCI, UCIGAȘII PLĂTIȚI L-AU RATAT…)

Românul asasinat în Costa Rica își ascundea adevărata identitate!

Cercetat în trei dosare de trafic de droguri!

Ionuț George Oțelac era anchetat de autoritățile din Costa Rica în trei dosare penale ce vizau traficul de substanțe interzise. Potrivit surselor D.A.S, cele trei dosare de trafic de stupefiante se pare că i-au adus acestuia sfârșitul. Cu toate că bărbatul frecventa cercurile bune din Costa Rica și era cunoscut drept un cărăuș în lumea traficanților, se pare că asupra lui planau mai multe suspiciuni că ar fi colaborator al autorităților de la Antidrog. Mai multe zvonuri susțin faptul că Ionuț George Oțelac ar fi fost deconspirat chiar de anchetatori. Iar de aici până la asasinatul la comandă nu a mai fost decât un pas.(NU RATA, AICI: AVEM AMĂNUNTE ÎN PREMIERĂ DESPRE NUNTA ANDREEI BĂLAN! 3 ROCHII DE MIREASĂ, 2 TORTURI, 200 DE INVITAȚI + MENIUL CUPRINDE…)

Potrivit autorităților din Costa Rica, cei doi asasini au fost identificați deja de poliție. Cei doi au fost văzuți pe 25 iulie la înmormântarea lui Pelon, un cunoscut cap al rețelei de trafic de droguri care operează în zonă.  ”Capul” clanului Pelon l-ar fi pedepsit fiindcă românul ar fi ”turnat” la autoritați informații despre rețeaua de droguri pe care acesta o conducea.

Ionuț George Oțelac și Raquel Maria Gamboa Mora, asasinați la comandă.

A fost omorât împreună cu iubita lui! 

Ionuț George Oțelac și Raquel Maria Gamboa Mora se deplasau prin centrul orașului Alajuelita, din provincia San Jose. Doi motociclişti îmbrăcaţi în negru s-au apropiat de mașina condusă de român și au tras asupra ei de mai multe ori. Ionuț George Oțelac a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism care era parcat pe margina drumului. În urma impactului, mașina celor doi a luat foc.(NU RATA, AICI: AVEM SEMNE CLARE CĂ BAT CLOPOTE DE NUNTĂ PENTRU VÂRCIU & IUBITA LUI!)

Doar intervenția promptă a celor din jur a făcut ca trupurilor celor doi să nu fie cuprinse de flăcări. Martorii șocantei crime au intervenit cu stingătoarele pentru a stinge flăcările ce au cuprins mașina în care se afla românul și iubita acestuia.

Din câte se pare Ionuț George Oțelac a decedat pe loc, iar iubita acestuia, Raquel Maria Gamboa Mora, a fost găsită de autorități în agonie. Cu toate că medicii au intervenit de urgență și i-au oferit tinerei primul ajutor, la scurt timp tânăra a pierdut lupta cu viața.

„La venirea ambulanței, bărbatul era deja mort, iar femeia prezenta semne vitale. Din păcate, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul”, a spus Jorge Jimenez, purtătorul de cuvând al Crucii Roșii din Costa Rica.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...