S-a dat singură de gol! Sexoasa Nemeș și-a scos o coastă pentru a-și subția talia?!

Publicat: 23/05/2019 | 22:45

Din dorința de a avea un trup perfect, multe vedete din showbiz-ului românesc apelează la serviciile medicilor esteticieni. (Cel mai bine platit job din București) Din câte se pare, nici Roxana Nemeș nu face excepție. Sexoasa cântăreață și-ar fi scos o coastă pentru a-și subția talia! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare. Vedeta s-a dat singură de gol la cel mai recent eveniment monden care a avut loc în București, „Viva Party!”. (CITEȘTE ȘI: ”MINIONUL” PERVERS I-A RIDICAT FUSTIȚA ÎN PARC ASISTENTEI DE LA NEATZA! SUNT IMAGINILE ANULUI!)

Miercuri seară, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa Roxana Nemeș la unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, ”Viva Party!”.(Avantajele oferite de un studio de videochat)  Într-o rochiță neagră care-i scotea în evidență trupul impecabil, Roxana Nemeș a făcut deliciul fotografilor. Totuși, sexoasa cântăreață nu a fost prea inspirată când și-a ales ținuta pentru grandiosul eveniment. Și asta pentru că rochia, care era cu spatele gol, a lăsat la vedere un detaliu extrem de important. (NU RATA, AICI: ”FATA DE LA METEO” L-A SCOS LA UN TURCESC INTIM PE ”DOMNUL RIMĂ”)

Artista ar fi recurs la o intervenţie chirurgicală pentru a-și subția talia, iar urmele sunt extrem de vizibile. Cu toate că Roxana Nemeș a încercat să țină acest lucru ”la secret” și și-a ”photoshopat” fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, în momentul în care s-a lăsat fotografiată de site-ul nr.1 din România, cântăreața și-a arătat, ”rezultatul” operației. Vedeta se laudă oricum cu un fizic de invidiat, care a fost apreciat de toți invitații.

În fotografiile realizate de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, se vede destul de clar că, în zona stângă a spatelui, vedeta ar avea semnele operației estetice.(CITEȘTE ȘI: CUM S-A TRANSFORMAT CELEBRA NIKITA + ÎȘI CREȘTE SINGURĂ FETIȚELE: ”TAȚII LOR AU DISPĂRUT, DAR DUMNEZEU…”)

Pe Instagram și-a ”photoshopat” fotografiile, dar, în realitate, Roxana Nemeș poartă pe trup urmele unei operații

Roxana Nemeș s-a iubit în secret cu Călin Hagima

Roxana Nemeş şi Călin Hagima s-au iubit în secret mai bine de o lună, după care au hotărât să dea cărţile pe faţă. Artista a început relaţia cu omul de afaceri, după o despărţire cu tam-tam de Radu Groza, cu care se iubise timp de șase ani. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV A RENUNȚAT LA DOLIU LA APROAPE UN AN DE LA MOARTEA SOȚULUI!)

”Multă lume mă condamnă în acest moment şi susţine că aş fi avut o relaţie paralelă cu Călin în perioada în care eram cu Radu Groza. Total fals! E adevărat, noi ne ştiam de iarna trecută, am fost amândoi implicaţi într-un proiect de la munte şi ne-am apropiat prin intermediul unor persoane aflate la faţa locului. De atunci, am rămas prieteni, dar atât, nimic mai mult”, a declarat artista, în urmă cu ceva timp.

S-a iubit cu Radu Groza timp de șase ani

După o relație care a durat șase ani, Roxana Nemeș și Radu Groza s-au despărțit, în 2015, din cauza unor probleme în cuplu, care nu au mai putut fi rezolvate. Impresarul a acuzat-o de infidelitate şi a afirmat că artista ar fi avut un alt iubit de mai bine de un an. (NU RATA, AICI: LORA, APARIȚIE ISPITITOARE LA PETRECEREA VIVA 2019! A PURTAT O ROCHIE STRĂLUCITOARE CU UN DECOLTEU ADÂNC)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...