S-au încăierat la un semafor din București, iar noi am pus mâna pe ”filmările live”!

Publicat: 04/04/2019 | 23:44

Violenţele în trafic sunt la ordinea zilei, iar, în unele situaţii, se poate ajunge şi la drame. (10 motive sa alegi videochat) Cu două seri în urmă, mai mulți tineri s-au încăierat la un semafor din București, după ce s-au șicanat în trafic. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile șocante cu altercația din intersecție. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ANDREEA BĂLAN DUPĂ CE A TRECUT PRIN A TREIA OPERAȚIE!)

Site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul revoltătoare. Scenele incredibile s-au petrecut, cu două seri în urmă, în zona Lizeanu din București. (NU RATA, AICI: FOSTEI ASISTENTE TV I-AU ”DEZERTAT” SÂNII DIN SUTIEN + SĂRUTĂRI +18 CU ”PRINȚESA MANELELOR”)

După ce s-au șicanat pe șosea, patru tineri s-au încăierat la intersecția Lizeanu cu Ștefan cel Mare. Preț de câteva minute, tinerii au stârnit panică printre ceilalți participanți la trafic.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Și-au împărțit pumni și picioare, ba, mai mult, unul dintre ei a încercat să își facă dreptate cu o bâtă. Cu siguranță, tinerii bătăuși riscă să suporte rigorile legii pentru violențele din stradă. (VEZI ȘI: EI AR PUTEA FI CEI 11 FANTASTICI ”NATURALIZAȚI” CARE SĂ NE REPREZINTE LA EURO 2020!)

Mai mulți tineri s-au încăierat la un semafor din București

Nici femeile nu se lasă mai prejos!

În urmă cu o lună, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă relata despre un incident de-a dreptul șocant care s-a petrecut pe străzile din Capitală. O șoferiță agresivă s-a dezbrăcat ca să-și intimideze rivala. Imaginile surprinse de una dintre tinere au atras mai multe comentarii în mediul virtual decât incidentul în sine. (NU RATA, AICI: L-AU ”RĂPUS” CALORIILE! IMAGINI NECENZURATE CU POPULARUL JURAT DE LA ANTENĂ)

O șoferiță agresivă s-a dezbrăcat ca să-și intimideze rivala

În imagini se observă cum una dintre tinere coboară nervoasă şi începe să lovească autoturismul celeilalte femei. Doar că, accidental, bluza acesteia se desface şi lasă la vedere ceea ce nu ar fi vrut să arate: silicoanele șoferiței agresive. (NU RATA, AICI: BRENCIU CREDEA CĂ NU-L OBSERVĂ NIMENI, DAR NOI L-AM FILMAT ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...