Acasă » Exclusiv » Și-a schimbat sexul la 19 ani, iar acum… Darius este și în acte studenta Daria: ”Am devenit ceea ce simt că trebuia să fiu dintotdeauna! Acum sunt împlinită…”

Și-a schimbat sexul la 19 ani, iar acum… Darius este și în acte studenta Daria: ”Am devenit ceea ce simt că trebuia să fiu dintotdeauna! Acum sunt împlinită…”

De: Irina Dumitrașcu 11/05/2019 | 00:18

Daria Bulzan este cea mai tânără transsexuală din România. Născută în Cluj, la 17 ani a fost diagnosticată cu “disforie de gen”. A decis atunci să își schimbe complet viața. Doar cu mama sa alături și cu o bocceluță plină de vise, Daria a pornit spre Thailanda pentru a-și descoperi adevăratul sine. Pe vremea când era băiat, a participat la “Românii au talent” și a impresionat o țară întreagă cu un număr de contorsionism. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, povestea fabuloasă a Dariei. (NU RATA: ”JOHNICĂ” S-A HOTĂRÂT: SE CĂSĂTOREȘTE CU ”PRINȚESICA” DIN PAȘCANI)

Toată lumea este nerăbdătoare să te cunoască! Cine este Daria Jane?

Sunt Daria Ioana Bulzan, o studentă de 20 de ani de la Facultatea de Administrație și Afaceri. M-am născut în Cluj, dar m-am mutat în Botoșani la șase luni, ca urmare a divorțului părinților mei. Acolo am copilărit alături de mama și bunica mea, am început sa fac gimnastică si balet, luând la toate festivalurile naționale locul 1. La 11 ani m-am mutat la București la Liceul de coregrafie “Floria Capsali”, iar din clasa a IX-a am intrat la Colegiul Național de Arte “Dinu Lipatti” din București, sectia Actorie, colegiu pe care l-am și terminat. 

„Odată cu pubertatea, s-au trezit multe semne de întrebare”

Daria a trecut printr-o dureroasă operație pentru a-și împlini visul

Când ai simțit că ești menită să fii femeie?

Nu este un sentiment venit dintr-odată, ci mai mult un puzzle ale cărui piese le pui cap la cap de la primii ani din viață. Când eram copil, gesturile și viața nu aveau gen, puteam să fac în voie ce făceau majoritatea fetelor, însă, odată cu pubertatea, s-au trezit multe semne de întrebare. (VEZI ȘI: UN TRANSSEXUAL CELEBRU RUPE TĂCEREA)

“Mama m-a susținut necondiționat”

Ce ai făcut pentru a-ți aduce visul mai aproape de realitate?

Inițial am fost la psiholog, de acolo la psihiatru, unde s-a constatat că sunt în deplinătatea facultăților mintale și că sufăr de disforie de gen. A urmat apoi un lung drum de operații, ultima fiind chiar schimbarea de sex care a avut loc în Thailanda atunci când eu aveam 19 ani. Mama m-a susținut necondiționat și m-a ajutat să trec peste această perioadă dificilă din viața mea, pe care am depășit-o cu brio și am devenit ceea ce simt că trebuia să fiu dintotdeauna. Acum sunt împlinită și am o viață normală.

“Habar nu aveam ce mă aștepta”

Daria a suferit o intervenție care a durat cinci ore și jumătate

Cât de dureroasă este operația?

În Thailanda am trăit cele mai dureroase zile din viața mea. Îmi doream nespus de mult operația, dar habar nu aveam ce mă aștepta. Operația în sine a durat cinci ore și jumătate, dar adevărata provocare este recuperarea. Am avut noroc de profesionalismul medicilor thailandezi și de ajutorul mamei, altfel nu știu cum aș fi fost în prezent. Am avut apoi chiar și o complicație urâtă, care mi-a amânat zborul de întoarcere cu încă trei săptămâni. Am stat deci în total în Thailanda 37 de zile, dintre care 35 au fost doar în pat sau cu diverse dureri. (CITEȘTE ȘI: UN TRANSSEXUAL A CHELTUIT O ADEVARATA AVERE PENTRU A ARATA CA O PAPUSA BARBIE)

Când am revenit în țară nu am fost scutită de dureri nicidecum, totul s-a vindecat în cam două-trei luni, adică abia atunci am reușit să stau jos pe scaun în mod firesc. Operația în sine este reușită și în prezent totul decurge normal. Imediat după operație, am și deschis proces pentru schimbarea sexului în acte, a CNP-ului și a prenumelui. Am câștigat procesul și am primit certificat de naștere și buletin cu actuala mea identitate, ceea ce este un mare pas pentru țara noastră (sunt printre primele persoane care au făcut acest demers legal). Pe lânga asta, după operație, Universul mi l-a scos în cale și pe actualul meu iubit, care este și primul din punct de vedere fizic. Pot spune că viața mea a intrat în normalitate după operația de schimbare de sex.

“Sunt chestii mai interesante în viață decât cine e băiat și cine e fată”

Cum au acceptat părinții tăi toată situația?

Familia a înțeles situația treptat, evident că totuși fac parte dintr-o familie iubitoare și deschisă. S-a înțeles că pleacă de la o problemă medicală, care se rezolva prin tranziție. Între noi fie vorba, sunt chestii mai interesante în viață decât cine e băiat și cine e fată. Lumea pune mult accent pe aceasta schimbare, dar în realitate nu a fost decât un proces de transformare, ca a doua pubertate și un proces de maturizare. (NU RATA: ”ÎMPĂRATUL ÎNGHEȚATEI” DIN ROMÂNIA SE IUBEȘTE ÎN SECRET CU SEXY-PROFA DE SPORT)

„Sunt o persoană normală”

Video-ul tău despre schimbarea ta de sex a fost boom-ul care te-a lansat în cariera ta, iar acum ești persoană publică. Cum s-a întâmplat?

Plănuiam de mult timp să postez povestea mea, oricum aveam canalul de Youtube în engleză la momentul respectiv. În România auzisem în mass-media numai de exemple negative sau scandaluri pe subiect. Am vrut să le arăt oamenilor că situația în realitate este diferită. Se poate trăi normal, sunt o persoană normală. Sunt multe persoane transsexuale chiar și în România și nu sunt circurile pe care le-a portretizat mass-media până în prezent.

„România avea nevoie de povestea mea”

Daria, o tânără atrăgătoare

Care este prima ta apariție televizată oficială? Care este experiența pe care ai avut-o? Cum te-ai simțit?

Prima dată am fost la Teo Show cu Teo și Bursucu lângă care m-am simțit extraordinar și atmosfera a fost pe măsură. A fost o discuție civilizată în care nu am făcut decât să repet ce am spus pe Youtube. Feedback-ul pe care l-am primit mi-a confirmat că România avea nevoie de povestea mea.

“Facem shooting-uri geniale”

Te impresariază cineva?

Da, în prezent am contract cu o firmă de management pentru influenceri. (CITEȘTE AICI: LA NICI O LUNĂ DE LA CUNUNIE, ILIE NĂSTASE & SOȚIA SE PLICTISESC ÎN DOI)

Cu ce te ocupi în momentul de față?

Îmi place să mă uit la seriale, să mă documentez în legătură cu latura noastră spirituală. Mă pasionează ocultismul și istoria religiilor. Pe lângă asta, ador să pozez. Iubitul meu cu care sunt de aproape doi ani de zile este fotograf și facem shooting-uri geniale împreună. 

“Sentimentul de liniște și pace interioară este de nedescris”

Ce mesaj le transmiți cititorilor noștri și, implicit, fanilor tăi?

Le transmit gânduri pozitive, le urez sănătate și îi încurajez să fie mereu sinceri cu ceea ce simt despre ei înșiși, să nu le fie frică să arate ceea ce sunt, fiindcă sentimentul de liniște și pace interioară este de nedescris. (VEZI ȘI: MILIONARUL UCIGAȘ ȘI-A FĂCUT SELFIE CU BUNICA DE 93 DE ANI ÎNAINTE S-O OMOARE)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...