Soția lui Nelu Ploieșteanu i-a făcut o promisiune înfiorătoare fiului ei, înainte să fie îngropat: “Puiul lu’ mama, deschide ochișorii”

Publicat: 26/04/2018 | 15:45

S-au scurs momente dramatice în cimitirul Străulești II, unde a fost înmormântat fiul lui Nelu Ploieșteanu. Soția artistului a cedat și, în timp ce își lua adio pentru totdeauna de la Mihăiță, ea i-a făcut o promisiune care le-a dat fiori tuturor celor prezenți și i-a făcut să se gândească la o nouă tragedie. Femeia s-a dezlipit cu greu de sicriul în care a fost depus trupul băiatului ei, care a murit în urmă cu cinci zile.

Citește și: Nelu Ploieșteanu, transfigurat de durere în ziua înmormântarii fiului său. Ce s-a întâmplat după ce și-a ținut minute bune mâna în zona inimii

Într-un live făcut pe Facebook de la locul în care fiul lui Nelu Ploieșteanu își va dormi somnul de veci pot fi văzute imaginile sfâșietoare petrecute înainte ca acesta să fie băgat în groapă. De la mașina mortuară, coșciugul în care era Mihăiță Ploieșteanu a fost purtat de patru bărbați, iar în urma lor, alergând și parcă încercând să înghețe timpul, soția artistului își striga durerea…

Ajunși la groapă, capacul sicriului a fost dat la o parte, iar acolo părinții, surorile și rudele l-au sărutat pentru ultima dată pe Nelu Ploieșteanu. În timp ce stătea la căpătâiul lui, Elena Ploieșteanu i-a promis unicului ei fiu că peste trei zile va veni lângă el. Toți cei care au auzit cuvintele sale au rămas marcați.

Viața mea, sufletul meu, puiul meu! Puiul lu’ mama, unde te duci? Aici ne-am despărțit, măicuțule! Puiul meu, puiul lu’ mama!

Puiul lu’ măicuța, puiul lu’ mama! Puiuțul meu, puiul meu! (…). Puiul lu’ mama, deschide ochișorii, puiul lu’ mami! Deschide ochișorii să te mai văd o dată! (…). Vine mami după trei zile, puiule! După trei zile vine mami și stă aici cu tine! Nu te lasă măicuța singurel. Nu te las eu singur, puiul meu!”, a spus Elena Ploieșteanu.

Chiar și după ce a fost pus capacul la sicriu și în timp ce acesta era coborât în groapă, soția lui Nelu Ploieșteanu repeta promisiunea înfiorătoare făcută fiului ei, Mihăiță.

De ce ai plecat, măicuță și m-ai lăsat? Nu poate mami să trăiască fără tine! Ce face mami fără tine, puiul meu? Cum mai dorm eu, mama fără tine? (…), a mai spus Elena Ploieșteanu urlând de durere.

Citește și: Cornelia Catanga și familia ei au adus două coroane pentru fiul lui Nelu Ploieșteanu 

Fiul celebrului artist a încetat din viață pe sâmbătă, 21 aprilie. Mihăiță Ploieșteanu avea 32 de ani, iar în lupta cu boala, el a avut-o alături pe mama lui, Elena, care nu a divorțat niciodată de Nelu Ploieșteanu, ci doar s-au separat ca să-și poată îngriji mai bine singurul băiat. Elena Ploieșteanu și artistul mai au patru fete.

 Ultima lună de viață, Mihăiță Ploieșteanu și-a petrecut-o într-un spital din București, unde mama lui l-a vegheat încontinuu.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu suferea de tetrapareză spastică

Vă reamintim că fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a născut perfect sănătos, dar a rămas paralizat în urma unui vaccin. Acesta i-a schimbat nu numai lui destinul, dar și părinților săi, în special, Elenei Ploieșteanu. Soția cunoscutului cântăreț a renunțat la tot ca să îl îngrijească.
Citește și...