Speak și Ștefania, replici înțepătoare în public! Artista nu a mai rezistat și i-a reproșat ce o deranjează. Nu multe femei ar accepta așa ceva din partea partenerilor

Publicat: 11/09/2020 | 10:54

Speak și Ștefania și-au aruncat replici înțepătoare în public, spre surprinderea unora dintre cei care îi admiră și abia așteaptă să-i vadă în ziua nunții. Artista nu a mai rezistat și i-a reproșat logodnicului ei ce o deranjează. Motivul supărării focoasei brunete este înțeles de multe dintre femei… iar unele dintre ele nu ar accepta niciodată așa ceva din partea partenerilor lor.

Află și: Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus, după ce Nea Mărin a fost depistat pozitiv! Care este rezultatul

Speak și Ștefania, replici înțepătoare pe Instagram

Mărul discordiei dintre Ștefania și Speak este reprezentat de faptul că nu se urmăresc pe Instagram. În urmă cu câteva ore bune, artista de 23 de ani a publicat o poză cu viitorul soț, iar la descriere a scris următorul gând: “Bună ziua. Tot nu ne avem la follow”, alături de patru emoticoane pe care le puteți vedea în fotografia din stânga colajului de mai jos. La câteva minute de la postare, cântărețul i-a lăsat un comentariu care, potrivit celor mai noi informații, a strâns aproape 500 de aprecieri.

“Nu știi cum sa faci să-ți dau follow…”, i-a scris Speak iubitei sale; iar replicile lor i-au făcut pe fani să se împartă în două tabere: unii l-au susținut pe artist, alții, pe superba lui iubită. Desigur, mulți au înțeles că, de fapt, discuția purtată pe Instagram… fie ea și puțin acidă, este doar o glumă din partea celor doi.

Nu rata: S-a întâmplat și a treia oară! “Libelula” a scăpat de sub “controlul” lui Speak. Cum am filmat-o pe plajă, în poziții de “bombardieră”

“Vă aveți în suflete și e de ajuns”, “@iamspeak, băi măgărilă! Adică tot ea trebuie sa te roage să îi dai follow? Și tu te consideri pregătit sa te însori, cu încăpățânaților astea, nu? Bine că ai prins-o pe asta mică și acum ți-o «crești cum trebuie» by braking her spirit (n.r.: prin înfrânarea/temperarea spiritului ei) ca să te asiguri că o să-ți tolereze măgăriile și pe viitor. Nu ești fraier tu așa…”, “Nu mai contează, vă urmăriți prin casă :))”, “Important e că vă iubiți și sunteți fericiți împreună. Ce contează un follow pe Instagram?”, “Vă ador” sunt cinci dintre comentariile pe care le-au lăsat susținătorii lor la postarea de mai jos făcută de Cristina Ștefania Codreanu, așa cum se numește vedeta în buletin.

Descoperă și: Iubita lui Speak nu a scăpat de bisturiul esteticianului. La ce intervenții a apelat Ștefania, pentru a arăta ca o divă

Citește și: Speak a fost luat la rost de un copil de cinci ani: “Tu nu ai Gucci…” + cum a reacționat artistul

Speak și Ștefania se numără printre vedetele care au acceptat provocarea lui nea Mărin de a participa la emisiunea “Poftiți pe la noi” care va fi difuzată la Antena 1. Ei, dar și ceilalți colegi de breaslă au stat în izolare după ce îndrăgitul coregraf a ajuns la spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Ștefania și Speak își organizează nunta visurilor lor

Ștefan Sprianu, așa cum se numește Speak în buletin, a cerut-o de soție pe carismatica artistă în timpul competiției “Asia Express – Drumul comorilor”, iar momentul a fost unul extrem de emoționant. În prezent, ei își organizează nunta mult-visată, care va avea loc peste un an.

“Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e OK să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a declarat frumoasa artistă într-un interviu, în urmă cu două luni, pentru Antena 1.

Vezi și: Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap iubitei lui Speak: “Efectiv, am leșinat când am ajuns acasă”