Syda face mega-nuntă pe malul Bosforului, într-un palat de 5*. Un apartament de lux costă aici 3.500 €/noapte, iar meniul va fi compus din…

Publicat: 16/09/2020 | 23:47

Se anunță mare eveniment în lumea bună! Fostul ginere al lui Traian Băsescu se căsătorește cu sexoasa Sheila. Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda, organizează o mega-nuntă în Istanbul. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini fabuloase legate de grandiosul eveniment care va avea loc în Turcia.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte unice legate de grandiosul eveniment anunțat în lumea bună: mega-nunta lui Bogdan Ionescu cu sexoasa Sheila. (CITEȘTE ȘI: SYDA ȘI LOGODNICA, SUFLETUL PETRECERII LA ZIUA JUNIORULUI UNUI MULTIMILIONAR. CUM S-AU MIȘCAT PE CELE MAI RAPIDE RITMURI)

După mai bine de un an de la debutul relației, fostul ginere al lui Traian Băsescu pare hotărât să facă, din nou, pasul cel mare și să meargă în fața ofițerului de stare civilă, unde își va uni destinul cu frumoasa lui iubită, Sheila.

Bogdan Ionescu și Sheila, nuntă ultra-luxoasă în Turcia

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Bogdan Ionescu și Sheila sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile grandiosului eveniment. Nunta celor doi va avea loc pe data de 3 octombrie, departe de ochii curioșilor. Cei doi au decis ca nunta să aibă loc în țara de origine a sexoasei Sheila, mai exact Turcia. (VEZI AICI: SYDA ȘI-A NUMĂRAT ZILELE DE IZOLARE ALĂTURI DE SHEILA. CE A PRIMIT FRUMOASA TURCOAICĂ ÎN LOC DE INEL DE LOGODNĂ ȘI CUM A REACȚIONAT)

Syda, alături de iubita sa
Syda și Sheila se căsătoresc în Istanbul

Conform surselor noastre, mega-nunta se va desfășura în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, superbul palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux are prețul de 3.500 de euro/noapte.

Așa cum era de așteptat, invitații celor doi însurăței vor fi tratați regește. Din câte se pare, Syda și iubita lui au ținut ca meniul de la nuntă să fe cât mai diversivicat, atât cu preparate turcești, cât și românești. Cu siguranță, nunta lui Bogdan Ionescu cu frumoasa Sheila va fi considerată evenimentul anului din showbiz-ul românesc. CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile și să revină cu imagini în premieră. (NU RATA: SEDUCĂTORUL SYDA ȘI-A LUAT IUBITA PRIN SURPRINDERE, ÎNTR-O PARCARE. A SĂRUTAT-O ȘI…)

Ciragan Palace Kempinski Hotel, din Istanbul, locul unde Syda organizează nunta de cinci stele

Bogdan Ionescu i-a făcut un super-cadou iubitei

34 de ani a împlinit iubita turcoaică a lui Bogdan Ionescu, iar fostul ginere al lui Traian Băsescu nu a ratat ocazia să-i demonstreze că flacăra dragostei este puternică. I-a cumpărat un ceas elegant, iar iubita lui nu a ratat momentul de a împărți cadoul cu fanii, pe Instagram. ”Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la lună și înapoi, Mr Ionescu”, a fost mesajul Sheilei.

Care a petrecut, astfel, ziua de naștere la Mălureni, alături de viitorii socri. (NU RATA: EBA ȘI-A “ACCESORIZAT” ȚINUTA LEJERĂ, DE VARĂ, CU 45.000 €.)

Syda și Sheila, izolați 75 de zile la țară

Bogdan Ionescu și Sheila au fost împreună în perioada pandemiei, iar zilele de izolare nu au fost deloc chinuitoare. În satul Mălureni din Argeș au stat cei doi, iar Bogdan Ionescu a trecut doar de câteva ori prin București, pentru a-și verifica afacerile, dar și pentru a-i vedea pe cei doi copii pe care-i are cu EBA. Și atunci stătea în Capitală preț de câteva ceasuri, apoi dădea fuga la țară, la iubita lui. Interesant este că Syda și-a contorizat, pe Instagram, zilele pe care le-a petrecut la țară, pe timpul pandemiei de coronavirus. A bifat nu mai puțin de 75! (VEZI ȘI: ELENA BĂSESCU A DAT DUSTERUL VIȘINIU PE UN BMW X6 XDRIVE 40I DE 90.000 €)

Sheila este iubita lui Bogdan ”Syda” de aproximativ un an
Sheila este iubita lui Bogdan ”Syda” de aproximativ un an

Syda și Elena Băsescu au doi copii

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu după patru ani de mariaj (2012-2016). În urma căsătoriei lor s-au născut doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care stau cu mama lor, dar fostul soț nu are probleme în a-i vizita. “Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program. Pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu. (AFLĂ ȘI: ÎN PLINĂ DISPUTĂ PENTRU „CUSTODIE”, EBA ȘI-A LUAT COPIII ȘI I-A DUS LA…)

După divorț, Bogdan Ionescu a încercat mai multe relații, dar toate s-au consumat rapid. De aproximativ un an, viața lui Bogdan Ionescu s-a așezat, însă, pe plan sentimental. Sheila este tânăra care va ajunge în fața altarului împreună cu fostul soț al fiicei lui Traian Băsescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.