Tudor (Fly Project) s-a aflat pe aeroportul din Amsterdam în timpul alertei teroriste: ”Ana a fost panicată…”

Autor: A.N.
Publicat: 07/11/2019 | 23:07

Unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românesc a trăit, recent, momente de panică. Tudor de la Fly Project și superba lui soție Anamaria, fosta știristă de la Antena 1, s-au aflat pe aeroportul din Amsterdam în timpul alertei teroriste.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: BIANCA & MUSCULOSUL ALEX, RUNDA A 2-A DE NEGOCIERI PENTRU ÎMPĂCARE…)

O alertă de proporții a fost declanșată, miercuri seară, pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, după un incident semnalat la bordul unui avion. În urma intervenției, pasagerii și membrii echipajului au fost preluați și duși în siguranță, au spus polițiștii olandezi. Ulterior, însă, s-a dovedit că a fost o alertă falsă. (NU RATA: MĂRTURIILE COPILEI TORTURATE ÎN ”CASA DIAVOLULUI” DIN GIURGIU)

Stare de alertă pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam

Autoritățile olandeze au fost puse în alertă în jurul orei locale 19.30 (ora României 20.30). Unele sectoare de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost evacuate în urma raportării unui incident la bordul unui avion de pasageri. La aeroport s-au deplasat de urgență trupe din Serviciul de Intervenții Speciale, care se ocupă cu astfel de situații. A fost activat și codul GRIP 3, pentru amenințări în care sunt vizate grupuri mari de oameni.

Printre pasagerii care au fost afectați de starea de urgență de pe aeroportul din Amsterdam s-au numărat și Tudor de la Fly Project și soția acestuia, Anamaria Ionescu, fosta vedetă a Antenei 1, care așteptau să se îmbarce în zborul către București, după ce au petrecut câteva zile de vacanță în Olanda.

„Prima reacție a fost să sune acasă”

Solistul trupei Fly Project a povestit, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România, momentele de panică de care a avut parte pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. (VEZI AICI: TUDOR IONESCU, SURPRINS ÎN ÎNTR-O IPOSTAZĂ ULUITOARE)

“Miercuri aveam programat zborul spre casă de pe aeroportul din Amsterdam, toate bune și frumoase, până când trebuia, normal, să ne îmbarcăm și zborul a fost anulat, la fel ca toate celelalte. Anunțul a fost făcut într-un mod cât mai calm și frumos, astfel încât să nu declanșeze panica. Aeroportul a fost închis. Nu exista mișcare pe pistă, deși aeroportul din Amsterdam, în mod normal, este extrem de circulat.

Nu a fost o panică generală, însă agitație s-a creat, cum e firesc… Pe drum spre aeroport noi am văzut o mașină de poliție militară mergând spre aeroport. Zborul nostru a fost întârziat o oră. Ana a fost panicată, prima reacție a fost să sune acasă, însă s-a mai liniștit când  a văzut că nu se întâmplă nimic dramatic în jurul nostru, ci era situația sub control. Până la urmă, am plecat și totul a decurs normal în timpul zborului”, a declarat Tudor Ionescu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Tudor Ionescu (Fly Project) & soția, Anamaria Ionescu, momente de panică pe aeroportul din Amsterdam

Sechestrați în Cuba!

La începutul acestui an, Tudor Ionescu, simpaticul membru al formației ”Fly Project”, a vrut să își răsfețe frumoasa soție, Anamaria, cu un superb sejur în Cuba. Dar cum, uneori, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, în loc de o vacanță de vis, cei doi s-au trezit într-un coșmar. (NU RATA: RAPPERUL DIN SPATELE MEGAHITULUI ”COCO” ATERIZEAZĂ ÎN ROMÂNIA)

”Noi am auzit de «Maria La Gorda» de pe internet. Am văzut locul în niște fotografii foarte reușite și nu știam exact la ce să ne așteptăm. Știam doar că este o plajă sălbatică. Am ajuns noaptea acolo, după un drum foarte dificil, de șase ore. Surpriză neplăcută a fost cazarea, pentru că mai erau disponibile câteva camere, în singurul loc unde ne puteam caza, în care condițiile nu erau cele mai bune. Nu aveam apă și era beznă peste tot.

Într-una dintre camere ne-a gonit un mușuroi de furnici, iar în alta am rămas blocată în baie. După ce am schimbat camera de trei ori și, în sfârșit, am reușit să ne liniștim și să ne instalăm undeva, am constatat că nu era apă deloc. Apoi am aflat că apa se oprește de la 1 la 7 dimineața. Partea bună a fost că a doua zi, când ne-am trezit, ne-am dat seama că a meritat efortul de a ajunge acolo, pentru că peisajul era de vis, ne-a mărturisit Anamaria Ionescu.

Tudor (Fly Project) s-a aflat pe aeroportul din Amsterdam în timpul alertei teroriste

Anamaria și Tudor Ionescu s-au căsătorit în 2015

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţiei Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu formează însă un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut într-o studio de înregistrări, iar din acel moment şi până la ora actuală ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Pe 1 august 2017, Anamaria a născut o superbă fetiţă. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU ”REGINA INSTAGRAMULUI” DUPĂ CE A PĂRĂSIT MATERNITATEA!)

  Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...