Ultima oră: Ce au găsit gardienii în celula lui Gheorghe Mustață, fostul lider al galeriei Stelei

Publicat: 01/07/2018 | 12:11

Gheorghe Mustață, fostul lider al galeriei Stelei, a comis-o, din nou, în pușcărie, unde se află de câțiva ani, după ce a fost condamnat pentru mai multe capete de acuzare.  (Promotiile zilei la monitoare) CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că acestuia i s-a găsit în celulă un  telefon mobil, deși deținuții nu au acest drept, în mod evident. Astfel, Mustață nici măcar nu mai poate visa la eliberarea condiționată. Nu este însă prima dată când fostul lider stelist calcă pe bec.

Celebrul Gheorghe Mustață, omul care a condus ani buni galeria Peluza Nord, a comis-o în pușcărie! Gardienii l-au prins pe cel condamnat la șapte ani și jumătate cu un telefon mobil. (Reduceri mari la jocuri PCTotul s-a petrecut la o percheziție inopinată în celulă.

Mustață a fost luat, astfel, prin surprindere. Cum deținuții nu au voie cu mobile în închisoare, cu siguranță fostul șef al galeriei va plăti pentru că nu a respectat regimul de detenție. (CITEȘTE ȘI: ”CĂPITANUL” FCSB-ULUI, FLORIN TĂNASE, A SCURS STICLELE DE VIN ȘI A AGRESAT UN CLIENT DIN CLUB)

Astfel, fostul lider al Peluzei Nord riscă să nu mai beneficieze de eliberare condiționată, pe care o luase în calcul, după ce a efectuat deja aproape jumătate din pedeapsa dictată de instanță.

Mai mult, CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că Mustață ar fi un deținut-problemă, dându-le bătăi de cap gardienilor, care au avut mai multe intervenții pentru a-l liniști. (CITEȘTE ȘI: CE DECIZIE A LUAT CELEBRA AMANTĂ CARE A ”DEZBINAT” FCSB-UL)

Prins cu mobilul și în urmă cu un an!

Gheorghe Mustață a comis-o și în urmă cu un an, fiind prins și atunci cu un telefon mobil. Încarcerat la Penitenciarul Jilava, fostul lider al galeriei steliste a încercat să-i fenteze pe gardieni, însă a fost pus în genunchi de aceștia, în celula sa, și percheziționat. Mustaţă a făcut rost de un mobil, iar pentru a nu fi prins, le-a cerut colegilor săi de celulă să-i ţină de „şase”. Nu i-a ieșit! Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, gardienii şi mascaţii au dat buzna în celulă, l-au pus în genunchi şi l-au percheziţionat.

Mustață avea să plătească pentru gestul său. I s-a făcut raport și a fost apoi mutat de la Jilava la Penitenciarul Mărgineni. (CITEȘTE ȘI: DE CE ÎL URĂȘTE BECALI PE FOTBALISTUL DE 23 DE ANI AL CFR-ULUI)

Condamnat pentru violență, tentativă de omor și șantaj

În octombrie 2014, Gheorghe Mustaţă a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la şapte ani şi şase luni de închisoare, în dosarul de violenţă, tentativă la omor şi şantaj sub forma unor taxe de protecţie, în care a fost judecat alături de 41 de persoane.

Prin decizia luată, instanţa a menţinut majoritatea pedepselor dispuse în acest dosar de Curtea de Apel Bucureşti (CAB), la 12 iulie 2013. (CITEȘTE ȘI: PROTV A FĂCUT BLAT CU GIGI BECALI?! MIZA ESTE…)

Astfel, liderul galeriei steliste Gheorghe Mustaţă a primit șapte ani şi șase luni de închisoare, pentru complicitate la tentativa de omor calificat din 6 ianuarie 2004 asupra lui Zamfir Giuseppe Stelian, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, complicitate la şantaj şi constituirea unui grup infracţional organizat. Iniţial, Tribunalul Bucureşti îl achitase pe Mustaţă pentru săvărşirea infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat şi pentru complicitate la tentativa la omor calificat.

Pus la punct de Gigi Becali

Gheorghe Mustață a intrat în colimatorul lui Gigi Becali în 2013, când finanțatorul echipei Steaua l-a numit manager pe Daniel Stanciu. Liderul galeriei a anunțat că oficialul va fi primit cu ostilitate de suporteri. Asta l-a scos din pepeni pe Gigi Becali, care i-a răspuns lui Mustată. (CITEȘTE ȘI: HAGI A TRANSFORMAT CELEBRA ACADEMIE ÎNTR-UN… PENITENCIAR!)

„A zis Mustață că îl huiduie galeria pe Daniel Stanciu? Mustață să huiduie la el la serviciu, nu la mine. Apropo, unde are Mustață serviciul? Asta ar fi culmea, să-i dau raportul lui Mustață. Doamne ferește!

Să mă ierte că nu îl consult înainte să angajez pe cineva la mine la echipă. De aia nu mai pot eu, că se supără Mustață. Nu dau raportul nimănui, nici managerului, nici lui Mustață”, a spus Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...