Văduva lui Fane Spoitoru, dezvăluiri despre legendarul Fanfan (poreclit ”Mână de argint): ”Viața a fost crudă cu el!”

Autor: I.D.
Publicat: 12/11/2019 | 23:04

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare. După ce s-a ocupat de ceremonia funerară a fostului pugilist Ștefan Gheorghe Alexandru, zis Fanfan, care a încetat din viață în urmă cu câteva zile, văduva lui Fane Spoitoru a făcut dezvăluiri uluitoare despre legendarul mafiot ce era poreclit ”Mână de argint”.(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CONCURENTĂ DE LA ”MASTERCHEF” E ȘANTAJATĂ DE FOSTUL IUBIT CU UN VIDEO +18: ”I-A CERUT BANI CA SĂ NU DIFUZEZE FILMĂRILE!”)

A fost jale mare în lumea interlopă după ce Ștefan Gheorghe Alexandru, zis Fanfan, a murit, în urmă cu câteva zile. Avea mari probleme de sănătate, iar sfârșitul vieții și l-a petrecut pe un pat de spital din Capitală. Apropiații îl plâng acum pe acela al cărui nume ajunsese cunoscut în Germania, acolo unde a plecat pentru a se învârti printre cei mai grei interlopi.(NU RATA: UN ROMÂN DIN NEGREȘTI-OAȘ A FOST UCIS DE POLIȚIȘTII INDONEZIENI! VERSIUNEA OFICIALĂ: ”S-A OPUS ARESTĂRII!” PRIETENUL VICTIMEI: ”E O MINCIUNĂ! L-AU ÎMPUȘCAT CA PE UN CÂINE!”)

La scurt timp după ce s-a ocupat de ceremonia de înmormântare a mafiotului, ce era poreclit ”Mână de argint”, văduva controversatului afacerist Fane Spoitoru a făcut mărturisiri emoționante despre legendarul Fanfan, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

”Viața a fost crudă cu el”

”El era un om minunat cu un caracter frumos. Respecta pe toată lumea și nu spun asta prin prisma că el era finul nostru. I-a plăcut toată viața sportul, a iubit sportul de mic și și-a dorit să-l practice. Dar din cauza unor probleme s-a lăsat de sportul de performanță. Avea o situație financiară destul de bună, avea apartamentul lui, avea mașina lui. Viața a fost crudă cu el. Ultimii ani din viață și i-a petrecut într-un spital privat din Capitală. Sora și cumnatul lui s-au îngrijit în permanență de el(.…)

El mergea în parc să citească și stătea foarte mult. Era un mod prin care el se relaxa. Și-a dorit să fie mai retras, să iasă din lumea care cândva îl înconjura, chiar și de familie și-a dorit să se rupă. El nu era niciodată singur, cumnatul lui îl supraveghea de fiecare dată. El n-a fost un om al străzii, avea o situație destul de bună și a fost un om minunat. El și-a dorit ca noi să-l cununăm, dar nu am mai apucat clipa asta. Și asta nu înseamnă că nu l-am iubit și nu am fost alături de el. Din partea lui am primit foarte mult respect și l-am apreciat ca om.”, a declarat Elena Ion, văduva lui Fane Spoitoru, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ștefan Gheorghe Alexandru, zis Fanfan, a murit, în urmă cu câteva zile

Fane Spoitoru trebuia să-i fie naș

Adrian Gheorghe, poreclit Fanfan, a fost un apropiat al lui Fane Spoitoru, temutul interlop care s-a stins din viață în urmă cu trei ani și jumătate. Mai mult, Fane ar fi trebuit să-i fie chiar naș de cununie, dar totul a picat. (CITEȘTE ȘI: E INCREDIBIL CUM ARATĂ MORMÂNTUL INTERLOPULUI CARE ȘI-A TRANSMIS MOARTEA PE FACEBOOK! AVEM IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE!)

Trupul neînsuflețit al lui Adrian Gheorghe a fost depus într-o locație de la terenurile de sport ale lui Fane Spoitoru, din Pantelimon, iar pe 6 noiembrie a fost înmormântat. La priveghi s-au strâns cunoscuți ai celui care a fost Adrian Gheorghe, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Ștefan Gheorghe Alexandru, fost boxer promițător înainte de generația Doroftei, Vaștag sau Leu

Fane Spoitoru a murit în Israel

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate.

Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja. (NU RATA: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...