Vârciu & iubita flirtau, în timp ce fetița lor… Filmarea care va scandaliza internetul!

Publicat: 28/03/2019 | 23:04

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare care, cu siguranță, vor face valuri pe internet. (Cati bani poti castiga din videochat) Liviu Vârciu și Anda Călin, cea care i-a oferit artistului cel de-al doilea moștenitor, au fost prinși în ofsaid. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL CREATOAREI DE MODĂ S-A SPÂNZURAT DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN LUNA DE MIERE! MOTIVUL: DATORII LA CĂMĂTARI ȘI…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Liviu Vârciu și Anda Călin în cartierul rezidențial din nordul Capitalei, unde cei doi locuiesc, după ce și-au reluat relația. (NU RATA, AICI: PREZENTATORUL DE LA ANTENĂ ȘI-A ASUMAT PUBLIC ÎMPĂCAREA CU FOSTA!)

Prinși pe picior greșit

Cu toate că Anda și Liviu declară, răspicat, că se îngrijesc cu toată atenția de buna creștere a fetiței lor, Anastasia Maria, cei doi au fost prinși pe picior greșit. După ce Anda și Liviu s-au întâlnit în fața vilei în care locuiesc, iar bruneta a dat-o jos din mașină pe micuța lor, cei doi părinți au părut să fie concentrați mai mult pe o discuție tete-a-tete, decât pe acțiunile fetiței.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

În timp ce prezentatorul de la Antenă și iubita lui flirtau lângă mașină, micuța Anastasia a zbughit-o în mijlocul străzii. Doar norocul a făcut ca, în acele momente, pe stradă să nu treacă vreo mașină și să o accidenteze pe micuța ce părea să fie nesupravegheată.

Liviu Vârciu și Anda Călin, prinși pe picior greșit

Mai mult decât atât, la doar câteva minute distanță, în momentul în care pe strada din fața casei lui Liviu și-a făcut apariția un autovehicul, prezentatorul de la ”Asia Express”, în loc să își țină de mână fiica și să o ferească din calea unui eventual pericol, a preferat să își împingă bicicleta cu care ajunsese acasă. (NU RATA, AICI: CUM AU PLĂNUIT TERORIȘTII UNGURI ATENTATUL DE LA ”ZIUA NAȚIONALĂ” A ROMÂNIEI)

 

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu, a zbughit-o în mijlocul străzii

Liviu Vârciu se însoară la un an de la “divorțul” de Anda Călin

La 38 de ani, Liviu Vârciu e decis să îmbrace pentru a doua oară costumul de ginere. Cântărețul și aleasa inimii sale, Anda Călin, îți vor uni destinele în viitorul apropiat. Fericitul eveniment are loc la nici un an de când actorul din serialul românesc “Fructul oprit” a anunțat despărțirea neașteptată.(NU RATA, AICI: ULTIMA ORĂ. ”BAD BOY” TAMAȘ, 2 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE! ”ȘI-A SEMNAT CONDAMNAREA…”)

”Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi. Mă însor!”, a mărturisit Liviu Vârciu, pe un ton serios, în cadrul unei emisiuni TV .

Vă reamintim că, în 2010, Liviu Vârciu s-a despărțit de prima lui soție. După divorț, el a avut o perioadă în care s-a bucurat din plin de statutul de burlac “vânat” de cele mai frumoase femei din România.

În trecut, a fost apropiat de DJ Harra, Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dar şi de Roxana Niculae, fostă “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor”. Cu Roxana a și fost, de altfel, fotografiat de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA , când se săruta în fața casei sale. (NU RATA, AICI: „REGINA FILMELOR +18” ARE UN GHINION TERIBIL ÎN DRAGOSTE! IUBITUL A AMĂGIT-O CĂ DIVORȚEAZĂ, DAR…)

„Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăuşă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui faţă de mine şi la fel de sigură pe relaţia noastră”, a spus Anda Călin, la vremea respectivă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...