Vedeta Antenei nu s-a îngrășat deloc! Avem imagini + detalii în exclusivitate

Publicat: 12/04/2019 | 23:00

În urmă cu aproximativ o lună, site-ul nr.1 din România a anunțat, în premieră, că Alessandra Stoicescu este însărcinată. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Jurnalista care urmează să devină mamă pentru prima dată la sfârșitul verii se mândrește cu un fizic de invidiat, cu toate că este în trimestrul al doilea de sarcină. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu vedeta Antenei. (CITEȘTE ȘI: FOSTA LOGODNICĂ ÎL ”PULVERIZEAZĂ” PE PASTRAMĂ: ”EL NU POATE FACE COPII! E UN SPECIMEN CARE…”)

În doar câteva luni, Alessandra Stoicescu va putea să-şi strângă fetița la piept. Cunoscuta prezentatoare este a 10-a vedetă gravidă a Antenei. (NU RATA, AICI: A AȘTEPTAT 39 DE ANI CA SĂ FIE DECLARAT FIUL LEGITIM AL CUNOSCUTULUI POLITICIAN PSD!)

Cu toate că se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină, Sandra Stoicescu arată, fără nicio exagerare, de nota 10. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Prezentatoarea TV se mândrește cu o formă fizică de invidiat, nu s-a îngrășat deloc. Și, mai mult decât atât, nu a renunțat la tocurile înalte și la rochiile scurte.

Surse D.A.S au dezvăluit că viitoarea mămică nu s-a decis asupra numelui, dar se pare că aproape în fiecare seară dezbate acest subiect cu partenerul de viață și consultă o lungă listă cu nume de fete. Mai mult decât atât, Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu, soțul vedetei, fac pregătiri în casă pentru a amenaja camera copilului. (NU RATA, AICI: FOSTUL FOTBALIST & SOȚIA AU PRIMIT RĂGAZ PENTRU ÎMPĂCARE, DAR… PRIMELE DECLARAȚII: ”EU RĂMÂN FERMĂ!”)

Sandra Stoicescu arată, fără nicio exagerare, de nota 10

Alessandra Stoicescu s-a căsătorit în 2013!

Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013. La ceremonie, jurnalista a purtat o rochie superbă, care i-a pus în evidenţă silueta. Cei doi au fost nășiți de Gabriela Firea, fosta colegă a Sandrei, din Antenă, și de soțul acesteia, Florentin Pandele, primarul din Voluntari.(NU RATA, AICI: SENZAȚIONALUL TOP 10 AL AVOCAȚILOR CARE APĂRĂ CELEBRITĂȚILE ROMÂNIEI)

 „Am reuşit să ne creăm un echilibru”

Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, a declarat Alessandra Stoicescu la un an după ce a devenit mireasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...