Vladimir Drăghia, filmat în compania unei blonde sexy la nicio lună de la nuntă. Ipostazele apropiate în care au fost surprinși cei doi

Publicat: 08/08/2018 | 09:11

La nicio lună de la cununia religioasă și proaspăt venit din “vacanța de miere” petrecută în Maroc, Vladimir Drăghia a fost surprins în compania unei artiste foarte cunoscută și apreciată de la noi. Nu, cei doi nu au fost filmați în ipostaze care ar putea compromite relațiile solide pe care le au cu partenerii lor. Mai exact, ei fac parte dintr-un proiect nou, iar recent au avut loc câteva înregistrări. Imaginile de pe platourile de filmare au fost făcute publice chiar de câștigătorul primului sezon de la “Exatlon”.  

Citește și: Vladimir Drăghia, mărturisire după luna de miere: „M-am certat cu Alice! Trebuie să știi să te impui la începutul căsniciei!”

Vladimir Drăghia și Sore au acceptat provocarea unui nou proiect, iar ieri au mers într-o livadă, unde au tras câteva cadre. După cum se poate observa în pozele urcate de actor pe o rețea de socializare, el a fost cel care a cărat o ladă cu mere, în timp ce frumoasa cântăreață îl însoțea. Atât el, cât și artista au purtat ținute sport… desigur, apariția lui Sore e una destul de sexy, având în vedere că i se vede sutienul.

Citește și: Sore Mihalache, sexy la plajă cu prietenele! Cum s-a distrat cu fetele

Cei doi au filmat și în afara livezii, unde Sore îl aștepta pe Vladimir Drăghia într-o bijuterie pe patru roți decapotabilă. Scena te trimite cu gândul la o pereche de îndrăgostiți… dar… ei jucat rolurile din proiectul pe care l-au acceptat. Odată ce dai play la înregistrare, vei observa cum actorul face un salt spectaculos și ajunge pe scaunul din dreapta… la volan aflându-se cântăreața.

“Am auzit ca a castigat «Exathlonul»… 🏅 @vladimir.draghia #appletone #recoltaurbana #urbanbynature #25august”este mesajul scris de Sore în dreptul imaginii de mai jos.

Sore și Vladimir Drăghia, într-o livadă de meri. Sursa foto: Instagram

Sore are o fiică, dar încă nu s-a căsătorit cu tatăl micuței Erin

Sore, pe numele ei adevărat Sorina Mihalache, s-a născut pe 3 noiembrie 1989, în Bucureşti. Ea e actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață de muzică pop și pop-rock cu influențe de electro funk. Sore a devenit cunoscută național și internțional odată cu rolul pe care l-a jucat într-un serial românesc. Ulterior cariera sa muticală s-a dezvoltat foarte mult şi melodiile sale au ajuns în topurile radiourilor.

Artista a devenit mamă pentru prima dată pe 25 martie 2016. Fetiţa sa a avut la naştere 3 kilograme şi a primit nota zece din partea medicilor. Sore i-a pus numele Erin. Tatăl micuţei e avocatul Mircea Julean.

Vladimir Drăghia a devenit tată în  2017

Înainte de a fi actor, Vladimir a fost înotător de performanţă şi o perioadă a făcut parte chiar din lotul olimpic. A fost în lotul olimpic şapte ani şi a facut înot de performanţă 12 ani. După liceu, a obţinut două burse în America. Din diferite motive financiare, nu a reuşit să plece, aşa că a plecat în Italia să încarce tiruri, la negru. Apoi, încet-încet, a reușit să se impună în showbiz-ul românesc cu câteva roluri în diverse seriale sau apariții în reality-show-uri.

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia au o relaţie de mai mult timp. Cei doi au devenit părinţii Alaiei Zora pe 9 iulie 2017. Anul acesta, pe 21 iulie, cei doi și-au unit destinele pe o plajă de lux de pe litoralul românesc. Ei au ales să facă o ceremonie restrânsă și relaxată, într-un decor ca-n filmele romantice de la Hollywood.

Citește și...