Acasă » Cancan » Miliardarul “Negrilă”, reclamat în “dosarul” dispariției a 3 sticle de Dom Perignon la NUBA!

Miliardarul “Negrilă”, reclamat în “dosarul” dispariției a 3 sticle de Dom Perignon la NUBA!

De: Cancan 09/01/2019 | 22:41

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, povestea incredibilă a giumbușlucurilor pe care le-ar fi făcut anul trecut, în Mamaia, miliardarul Kabirou, poreclit „Negrilă” (chiar de către invitatele lui). Senegalezul care petrece în Tulum, Mexic, alături de o brigadă de super-frumuseți din România este reclamat în „dosarul” dispariției a trei sticle de Dom Perignon de la NUBA Mamaia. În plus, africanul l-ar fi deposedat de 300 de euro, prin „metoda bancomatul”, pe un renumit afacerist de la noi din țară. (VEZI ȘI: INCREDIBILA SCHEMĂ PRIN CARE MILIARDARUL SENEGALEZ A PUS MÂNA PE O BRIGADĂ DE SUPER-FRUMUSEȚI DIN ROMÂNIA)

D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul șocante despre „afacerile neterminate” ale bogătașului senegalez Kabirou în stațiunea-etalon a litoralului românesc. (NU RATA, AICI: MILIARDARUL KABIROU I-A LUAT SEXY JURISTA NERVOSULUI SYDA!)

Potrivit mărturiilor făcute de o sursă D.A.S. categoria A, pe 29 aprilie anul trecut, Kabirou Mbodje, senegalezul care a organizat o escapadă de lux în Mexic împreună cu o brigadă de super-frumuseți din România, a „aterizat” la cel mai renumit club de pe litoralul românesc, NUBA.

Din câte se pare, afaceristul nu a descins singur la distracție. Senegalezul ar fi fost însoțit de Maria Nuțica, de Norina, dar și de altele, parte dintre româncele cu care petrece zilele acestea în Mexic. Cum, în momentul respectiv, clubul NUBA era doldora de clienți și toate mesele erau ocupate, angajații localului i-au așezat pe senegalez și compania la masa unor afaceriști care comandaseră trei sticle de Dom Perignon. Cum ar veni, au fost înghesuiți miliardarii între ei, ceea ce se mai întâmplă.

Bogătașul senegalez, reclamat în ”dosarul” dispariției a trei sticle de Dom Perignon de la NUBA

Cine a băut cele trei sticle de șampanie?

Potrivit sursei citate, la scurt timp după ce s-a „instalat” comod la masa acestora, bogătașul senegalez, fără să țină cont de faptul că băutura de pe masă nu-i aparține – nu o comandase el sau suita, a început să o bea după bunul plac. Bautur[ fina, de altfel: acidulată cât trebuie și rece-rece. Mai mult, „Negrilă” le-ar fi umplut paharele și frumuseților care-l însoțeau, Maria Nuțica & comp. La un moment dat, când au văzut ce „dezmăț” este la masa lor, afaceriștii lângă care s-a așezat „gașca” senegalezului au cerut angajaților de la NUBA ca cele trei sticle de Dom Perignon să fie trecute pe nota de plată a însetatului african, din moment ce el a fost cel care le-a venit de hac. (NU RATA, AICI: SEXOASA ÎL „DENUNȚĂ” CU PROBE PE FOTBALISTUL-VEDETĂ AL LUI HAGI)

Miliardarul Kabirou și „metoda bancomatul”

După ceva timp, senegalezul a părăsit clubul la brațul fetelor, ca un adevărat biruitor. Spun surse prezente la fața locului însă că echipa lui „Negrilă” a luat și trei sticloanțe la plecare, era și păcat să nu aibă băutura fină și mai târziu, poate la hotel, sau unde aveau chef!

Ce s-a întâmplat însă în parcare e chiar funny. Grupul s-a tot învârtit de colo-colo prin parcarea uriașă, aparent în căutarea a ceva. Spun sursele noastre că, la un moment dat, un mare om de afaceri bucureștean, care îl cunoștea pe „Negrilă”, l-a văzut dezorientat și l-a întrebat dacă are nevoie de ajutor. „Negrilă” a spus că e în căutarea unui bancomat, că are nevoie de niște cash. De înțeles perfect, oricine cu o suită de tinere talentate și pricepute are nevoie de „muniție”.

Afaceristul i-a zis ca îl poate împrumuta, că nu e niciun bancomat în zonă. Așa s-a ales „Negrilă” cu 300 de euro, cum ar zice unii, din Cer. Ce s-a întâmplat: „Negrilă” s-a făcut nevăzut, nici până astăzi nu a dat sutele înapoi! O fi uitat, ce mai sunt la „Negrilă” trei sutici? (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL MILIONARULUI-SINUCIGAȘ ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU EX-IUBITA LUI DANI OȚIL!)

S-a rupt lanțul de „iubire”, în Mexic

După ce CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit, în premieră mondială, amănunte picante despre escapada din Mexic pe care Kabirou a pus-o la cale alături de brigada de super-frumuseți din România, se pare că „Negrilă” – așa cum este poreclit miliardarul chiar de către sexy-românce – „a luat foc”.

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, senegalezul Kabirou ar intenționa să le „expedieze” mai devreme în România pe frumusețile alături de care petrece în Mexic. Din câte se pare, tensiunea ar fi crescut și în interiorul „brigăzii Paris”. Majoritatea fetelor ar pune toată această tensiune pe seama lui Syda și a fostei sale iubite, care, în prezent, se pare că nu mai este văzută cu ochi buni de restul grupului. „Ne-ai băgat în gura lumii, ne-ai stricat combinația”. (NU RATA, AICI: SUPER-STARUL „NAȚIONALEI” LUI RĂDOI S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA!)

Spiritele s-ar fi încins în Mexic…

Luxul din Mexic, doar de fațadă?!

Mai mult decât atât, adevărul despre viața fabuloasă pe care o duc fetele din „brigada Paris” în Mexic ar fi cu totul altul față de cum este prezentat în postările pe care le fac pe Instagram. Se pare că frumoasele nu sunt chiar răsfățate de „Negrilă”. Ba chiar ar fi supuse unor condiții mai puțin plăcute. Nu inumane, dar na… Surse din anturajul miliardarului senegalez susțin că tinerele sunt nevoite să doarmă înghesuite într-o cameră și nu se bucură de cine știe ce delicatese culinare. Și băutura, subțire. Într-o cameră dorm chiar patru dintre superbități, într-o oarecare înghesuială.

Ba, mai mult, potrivit unor zvonuri, sexoasele au fost certate în repetate rânduri de periculosul „Negrilă” pentru că au îndrăznit să intre încălțate în vila din Tulum, Mexic, în care sunt cazate.

Senegalezul le-ar fi obligat pe toate să-și lase încălțările la intrarea în vilă și să umble desculțe prin casă. Se pare că tinerele ar fi cerut chiar ajutorul prietenilor din țară, inclusiv lui Syda, pentru a scăpa de „ororile” din Mexic”. (NU RATA, AICI: PRIMARUL BRAȘOVULUI A ÎNNOPTAT LA HOTEL CU MILIONĂREASA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Cine este, de fapt, micutul  Lucas! Tzancă Uraganu a spus tot: „Vreau să clarific așa puțin”. Artistul a făcut dezvăluiri emoționate despre micuțul răpus de cancer
Cine este, de fapt, micutul Lucas! Tzancă Uraganu a spus tot: „Vreau să clarific așa...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză neplăcută. Şi-a găsit casa complet goală
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată...
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am pornit cu o Dacia 1300 și eram cel mai bun fotbalist”
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
Demi Moore se pregătește pentru ce este mai rău: Starea de sănătate a lui Bruce Willis se înrăutățește
Demi Moore se pregătește pentru ce este mai rău: Starea de sănătate a lui Bruce...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...