Acasă » Exclusiv » Juratul de la ”Masterchef” a divorțat în secret!

Juratul de la ”Masterchef” a divorțat în secret!

De: Cosmin Cîrstoiu 07/10/2019 | 23:28

O super-telenovelă din ”lumea bună”, care l-a avut în prim-plan pe celebrul bucătar de la PRO TV, se pare că a ajuns la final. Juratul de la ”Masterchef” a devenit un om liber, după ce magistrații i-au desfăcut căsătoria într-o ședință care s-a desfășurat cu ușile închise. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din procesul de divorț al renumitului chef. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL IRAKIAN MERGE PRIN BUCUREȘTI ”SUB ACOPERIRE”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de controversata poveste în care a fost implicat renumitul jurat de la ”Masterchef” , Samuel Le Torriellec. (NU RATA: AVEM CELE MAI NOI IMAGINI CU IUBITA LUI PIȚURCĂ JR. ÎNSĂRCINATĂ ÎN ULTIMA LUNĂ)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, luni, magistrații s-au pronunțat cu privire la procesul de divorț dintre bucătarul de la PRO TV și soția acestuia, Georgiana. În spatele ușilor închise, judecătorii au decis să desfacă căsătoria celor doi.

A negat în fața instanței că și-ar fi cunoscut actuala parteneră când era în vacanță cu familia

Conform surselor citate, renumitul bucătar ar fi cerut magistraților ca ședința de judecată să se desfășoare ”la secret”, motivând că mass-media s-a interesat de viața lui privată. Acesta ar fi susținut și că fosta lui parteneră de viață, cu care s-a aflat în divorț, ar fi împărtășit cu jurnaliștii date din dosar.

Mai mult decât atât, în ședința de luni, în care judecătorii l-au declarat ”liber de contract” pe Samuel Le Torriellec, acesta ar fi negat în fața instanței de judecată că și-a cunoscut actuala iubită, pe doctorița Roxana, soția unui reputat medic, în vacanță. (NU RATA: LA 46 DE ANI, VIORICA DE LA CLEJANI S-A TRANSFORMAT ÎNCÂT N-O MAI RECUNOȘTI DUPĂ OPERAȚIILE DE ÎNTINERIRE!)

Chef Samuel Le Torriellec a divorțat în secret

Și-a asumat relația cu doctorița!

Cunoscutul jurat de la PRO TV și-ar fi consolidat relația cu noua parteneră, de profesie medic primar, având specialitatea obstetrică-ginecologie. Foarte apreciată în branșă și extrem de respectată. Anul trecut, în martie, la nici o lună distanță de francez, doamna doctor a intentat, la rândul ei, divorț. Vrea să-și continue viața alături de Samuel Le Torriellec, după toate probabilitățile.

De ceva timp, Samuel Le Torriellec și Roxana și-au oficializat relația. Nu s-au mai ascuns. Au fost împreună la diverse petreceri și evenimente, unde s-au comportat ca un cuplu adevărat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a mai aflat că prietenele de suflet ale femeii nu ar fi deloc de acord cu relația pe care aceasta o are în prezent cu celebrul jurat de la PROTV.

Ar fi ferm convinse că legătura cu reputatul medic era mai potrivită pentru ea. Asta deoarece, recent, ar fi ieșit la suprafață anumite vicii pe care Samuel Le Torriellec le-ar avea. Chiar și în aceste condiții, doctorița ar fi dispusă să meargă mai departe și să-și clădească un viitor alături de cunoscutul bucătar. (NU RATA: CUNOSCUTUL JURAT DE LA PROTV DIVORȚEAZĂ ÎNAINTE DE PAȘTE!)

Acuzat de violențe, consum de alcool și substanțe interzise

Potrivit unor surse din mediul judiciar, la faza audierii martorilor, o prietenă apropiată familiei a relatat în fața instanței de judecată că a asistat la dese crize de violență din partea celebrului chef, în special violențe verbale și sporadic fizice. Aceasta ar fi indicat că Samuel a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat cu doctorița pe care a cunoscut-o într-o vacanță în Mauritius, unde ambii au fost cu fostele familii. Mai mult decât atât, prietena fostului cuplu ar fi susținut că Samuel consuma în permanență alcool, substanțe interzise și dispărea fecvent din căminul conjugal. (NU RATA: CELEBRUL JURAT DE LA PRO TV, ACUZAT DE…)

”Nu știu dacă l-am văzut vreodată treaz. A promis în fața mea că va merge la dezintoxicare, dar a plecat cu amanta!”ar fi declarat apropiata celor doi în fața magistraților.

Chef Samuel Le Torriellec, alături de ex-soția lui, Georgiana

S-a căsătorit în 2015!

Georgiana și Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015. Renumitul bucătar mai are o fiică din prima căsătorie. Chef Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orășel din Normandia. El a început să gătească la 16 ani și, în unele momente, rememorează câte emoții avea atunci, la început de drum.

“Primul lucru pe care l-am făcut a fost crème brûlée și îmi amintesc că eram foarte stresat, voiam să iasă perfect”a declarat celebrul chef de la PROTV.

Vărul și unchiul său erau pescari, așa că știe cum să prepare peștele la perfecție. De altfel, este și ingredientul pe care l-ar găti oricând, în orice fel. Chef Samuel Le Torriellec a lucrat în multe bucătarii și a învățat de toate, inclusiv patiserie. Cea mai mare provocare pentru el a fost, fără doar și poate, perioada petrecută în bucătăria restaurantului “Le Tour d’Argint”, care avea, pe atunci, trei stele Michelin. (NU RATA: CĂPITANUL LUI GIGI BECALI A ”TRĂDAT”! A LUAT PRÂNZUL CU NEPOTUL RENEGAT AL MILIONARULUI)

S-a îndrăgostit de România

Chef Samuel se află în România de aproape 10 ani. Într-un interviu, în urmă cu mult timp, el a povestit că s-a stabilit în țara noastră după ce a venit pentru trei zile, la îndemnul unui prieten. Soarta a făcut să se îndrăgostească pe loc de România și s-a hotărât să rămână, deși nu avea nimic perfectat și doar bagajul pentru cele trei zile. Este un mare expert în tehnică, iar farfuriile sale sunt veritabile opere de artă. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU, DECLARAȚII FURIOASE DUPĂ CE ȘI-A ”MUTILAT” ORGANUL GENITAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prognoza METEO în România, miercuri 8 mai. Cer noros, temperaturi în scădere și ploi în majoritatea regiunilor. Cum va fi vremea în Capitală?
Prognoza METEO în România, miercuri 8 mai. Cer noros, temperaturi în scădere și ploi în...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
ISPITA a renunțat la haine și s-a pozat AȘA lângă milionarul ROMÂN pe care l-a despărțit de soție
ISPITA a renunțat la haine și s-a pozat AȘA lângă milionarul ROMÂN pe care l-a...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce noi dezvăluiri a facut Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți căreia Donald Trump a încercat să- i cumpere tăcerea: „Ea a mers la hotelul lui”
Ce noi dezvăluiri a facut Stormy Daniels, actrița de filme pentru adulți căreia Donald Trump...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Soluţia disperată a patronului unui restaurant din Italia în criză de personal.
Soluţia disperată a patronului unui restaurant din Italia în criză de personal. "Ofer 300 de euro...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca un card bancar
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca...
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Fraudă pe internet. Noua înșelătorie cu Marele Premiu
Fraudă pe internet. Noua înșelătorie cu Marele Premiu
CUTREMUR în această dimineață într-o zonă istorică a României. Este al doilea seism în ultimele 24 de ore în această regiune. Ce magnitudine a avut?
CUTREMUR în această dimineață într-o zonă istorică a României. Este al doilea seism în ultimele...
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Cristina Spătar a suferit  într-un grav accident în timp ce mergea spre casă: ”Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Cristina Spătar a suferit într-un grav accident în timp ce mergea spre casă: ”Au venit...
Anna Lesko știe ce fel de bărbat vrea alături. De ce este singură la 45 de ani
Anna Lesko știe ce fel de bărbat vrea alături. De ce este singură la 45...
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de euro aici
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de...