Acasă » Exclusiv » MAI i-a retras garda de corp lui Cumpănașu: ”I s-au asigurat temporar măsuri de protecție și nu a primit mașină!” + Câți români mai beneficiază de bogyduard personal de la Interne

MAI i-a retras garda de corp lui Cumpănașu: ”I s-au asigurat temporar măsuri de protecție și nu a primit mașină!” + Câți români mai beneficiază de bogyduard personal de la Interne

De: I.D. 08/10/2019 | 22:59

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) i-a retras garda de corp lui Alexandru Cumpănașu, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut amănunte exclusive despre subiectul dezbătut de toată țara. Candidatul la președinție a beneficiat temporar de măsuri de protecție și nu a primit mașină din partea instituției. Totodată, vă dezvăluim și câți români mai au bodyguard personal de la Interne. (VEZI AICI: MILIONARUL CUMPĂȘANU ARE MERCEDES DE 100.000 € + ȘOFER LA CHEREMUL LUI!)

La finalul lunii august, Alexandru Cumpănaşu a anunţat că a cerut protecție din partea Ministerului de Interne deoarece “clanurile mafiote” îl ameninţă atât pe el, cât şi pe membrii familiei sale. În urma discuţiilor cu conducerea MAI, jandarmii i-au asigurat paza. Însă, la doar câteva zile distanță, unchiul Alexandrei Măceșanu a renunțat la beneficiu din cauză că, din “persoană protejată”, ar fi ajuns “persoană spionată”.

MAI: “Ca urmare a existenței unor amenințări iminente…”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a trimis o adresă oficială către Ministerul Afacerilor Interne prin intermediul căreia a cerut instituției să facă publice motivele pe baza cărora lui Alexandru Cumpănașu i s-a asigurat paza. Reprezentanții MAI au răspuns prompt, au explicat ce i-a determinat să-i atribuie protecție solicitantului și, pentru prima dată, au admis că ruda presupusei victime a lui Gheorghe Dincă nu mai beneficiază, în prezent, de gardă de corp.

În urma solicitării persoanei pentru asigurarea protecției, ca urmare e existenței unor amenințări iminente de natură a-i pune în pericol viața și integritatea corporală, în conformitate cu art. 19 alin. (2) din Legea nr. 550/2004 privind organizarea și funcționarea Jandarmeriei Române, cu modificările și completările ulterioare, care prevede: «La solicitarea persoanelor fizice sau juridice, în situații care nu suferă amânare, la propunerea inspectorului general, ministrul Administrației și Internelor poate aproba asigurarea temporară a protecției unor persoane, obiective, bunuri, valori și transporturi speciale, altele decât cele stabilite prin hotărâre a Guvernului, în condițiile legii», i s-au asigurat temporar măsuri de protecție, cu efective specializate din cadrul Jandarmeriei Române”, au explicat reprezentanții MAI.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, candidează la Președinție

(VEZI AICI: MILIONARUL CUMPĂNAȘU ÎNCEARCĂ S-O ȚINĂ ”ASCUNSĂ” PE ACTUALA SOȚIE, ÎNSĂ NOI AM OBȚINUT IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE!)

O autospecială i-a asigurat paza

În continuare, oficialii de la Interne au susținut că Alexandru Cumpănașu nu a beneficiat de mașină din partea Jandarmeriei Române, însă au precizat că o autospecială a stat tot timpul în urma lui pe perioada în care candidatului la președinție i s-a asigurat paza.

Totodată, precizăm că nu a primit mașină din partea Jandarmeriei Române, autospecialele din dotarea Jadarmeriei Române sunt utilizate de către efectivele care asigură măsurile de protecție, atunci când situația impune deplasarea dispozitivului de protecție pe cale rutieră”, au mai arătat oficialii MAI.

(VEZI AICI: CINE ESTE, DE FAPT, ALEXANDRU CUMPĂNAŞU! ŞTIREA DESPRE CARE VA VORBI AZI TOATĂ ROMÂNIA)

În afara lui Alexandru Cumpănașu, alți doi români au solicitat protecție

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întrebat pe reprezentanții MAI inclusiv câți români au beneficiat/beneficiază de bodyguard personal de la Interne. În afara lui Alexandru Cumpășanu, alți doi cetățeni au solicitat protecție.

Până în prezent, Jandarmeria Română a asigurat măsuri de protecție temporară în urma solicitării a trei persoane fizice. În ceea ce privește divulgarea numelor acestor persoane, precizăm că aceste informații nu se încadrează în categoria informațiilor de interes public, fiind exceptate de la accesul liber al cetățenilor, în conformitate cu art. 12, alin. (1), lit. d, din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cu modificările și completările ulterioare, excepție făcând situația domnului Cumpănașu Alexandru, care a declarat în spațiul public că a beneficiat de măsuri de protecție temporară cu efective din cadrul Jandarmeriei Române”, au încheiat oficialii MAI.

(CITEȘTE ȘI: GAFĂ RUȘINOASĂ FĂCUTĂ DE SOŢIA LUI ALEXANDRU CUMPĂNAŞU. SECRETUL DIN CASA LOR)

A anunțat că renunță la bodyguard pe Facebook

Alexandru Cumpănașu a anunțat pe Facebook că va renunța la protecția Jandarmeriei, când a și precizat că se simte spionat de instituția care i-a asigurat temporar protecție.

Pentru că am lovit în niște plăgi ale Poliției, au început niște discuții și niște șicanări la adresa mea, a familiei mele din partea clanurilor și, culmea, din interiorul Ministerului de Interne. Ei se preocupă acum despre ce fac eu. Din persoana protejată, am început să mă simt persoana spionată.

Sunt niște șefi prin Ministerul de Interne care au început să se intereseze pe unde mă duc eu, cu cine mă întâlnesc, ce fac eu, ce face familia mea… și așa mai departe. Păi, asta e protecție? A, e o mare grijă, nu? Îmi purtați de grijă mie și familiei mele.

(VEZI AICI: CHRISTIAN SABBAGH L-A DEMASCAT PE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU: MINCINOSULE, PINOCCHIO, UIȚI CĂ SUNTEM VECINI?)

Bă, băieți, păi eu ce să înțeleg acuma: că din protecție ați dat-o în altele?! Și că îi folosiți pe oamenii ăștia care și-au făcut treaba exemplar, și unul dintre ei mi-a salvat viața acum două seri, refuzând dorința mea de a merge acasă, și a sunat la 112 împotriva voinței mele?

După episodul ăsta și mai multe informații pe care le am eu, eu constat că această Brigadă, care este cea mai puternică structură care poate să asigure protecția, niște oameni profesioniști, niște soldați care asta fac… Păi, voi vă folosiți de ei, nesim… mă scuzați. Haideți să nu-i mai jignesc, să nu mă mai enervez. Păi, voi vă folosiți de ei… voi faceți asta ca să mă spionați pe mine?! Păi, nici măcar n-aveți ce spiona! Sau ca să-mi jigniți familia?!”, a spus Alexandru Cumpănașu într-o filmare postată pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul
Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...