Acasă » Exclusiv » Sexy-prezentatoarea de la TVR a refuzat să depună mărturie în dosarul de șantaj! Judecătorii s-au înfuriat și…

Sexy-prezentatoarea de la TVR a refuzat să depună mărturie în dosarul de șantaj! Judecătorii s-au înfuriat și…

De: Cristian Lisandru 04/12/2019 | 23:04

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR a avut parte de o experiență de coșmar. Totul a început când, pe o cunoscută rețea de socializare, a intrat în legătură cu un bărbat care i-a câștigat încrederea. Tânăra s-a trezit rapid implicată într-un șantaj, care a dus la intervenția oamenilor legii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă – în exclusivitate – informații noi despre acest caz halucinant, celebra prezentatoare de la TVR Moldova aflându-se, acum, în postura de parte vătămată care urmează să fie audiată printr-o comisie rogatorie. (CITEȘTE ȘI: ACUZAȚIILE FIICEI LUI AURELIAN PREDA LA ADRESA LUI NICUȘOR IORDAN)

Frumoasa prezentatoare a TVR Moldova a plecat de la premisa că bărbatul cu care a conversat pe Facebook este unul demn de toată încrederea. Discutăm despre un individ din Caracal, cu ”cârlig” și putere de convingere. Iar tânăra i-a căzut, rapid, în plasă. Firește, primul pas fiind făcut, conversațiile au continuat în ritm susținut, ajungându-se în faza în care tenta erotică nu a mai putut fi eliminată din scenariu. (VEZI ȘI: PREOT CUNOSCUT, ȘANTAJAT CU INFORMAȚII HALUCINANTE)

Șantajistul din Caracal a reușit să intre în posesia unor detalii intime

Prezentatoarea TVR Moldova a avut o încredere ”oarbă” în bărbatul din Caracal și, după ce s-au cunoscut pe pagina de socializare, discuțiile s-au mutat pe Whatsapp. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul șocante, ”relația virtuală” dintre cei doi crescând în intensitate, încetul cu încetul, iar bărbatul din Caracal reușind să o determine pe partenera online să lase deoparte inhibițiile sau eventualele reticențe.

”Combinația” a dat roade mult mai repede decât s-ar fi așteptat însuși viitorul șantajist, prezentatoarea TVR dezvăluindu-i partenerului din mediul online câteva dintre secretele vieții sale private.  (NU RATA: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ)

Numai că totul s-a transformat într-un coșmar în adevăratul înțeles al cuvântului, iar prezentatoarea TVR Moldova s-a trezit plasată într-o situație complicată.

Frumoasa prezentatoare TVR din Moldova a căzut în ”plasa” șantajistului

Amenințările s-au transformat într-un grafic al unor… plăți eșalonate

Șantajistul din Caracal nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a o amenința pe frumoasa prezentatoare că toate detaliile intime pe care le-a aflat, plus alte informații și, atenție!, fotografii compromițătoare, vor fi făcute publice. A început, bineînțeles, jocul de șoarecele și pisica, iar bărbatul ”și-a umflat”, virtual, mușchii. Concret, i-a cerut  prezentatoarei de la TVR Moldova suma de 6.500 de euro pentru a păstra… tăcerea și pentru a nu dezvălui totul în mediul online. Imaginea publică a prezentatoarei ar fi fost, în astfel de condiții, iremediabil afectată. (CITEȘTE ȘI: TĂTĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…)

Simțindu-se pe cai mari, șantajistul din Caracal și-a permis să împingă lucrurile și mai departe, considerând că are în ”plasă” o victimă sigură. Credulitatea prezentatoarei TVR l-ar fi convins că totul va merge ca uns, așa că a întocmit până și un grafic de eșalonare a plăților. Bărbatul pretindea 4.000 de euro chiar în ziua în care au purtat convorbirea telefonică, apoi 1.000 de euro după o lună și, după ce ar fi trecut încă o lună, prezentatoarea TVR din Moldova trebuia să achite și diferența, respectiv 1.500 de euro. (VEZI AICI: CARMEN HARRA, PROFEŢIE ULUITOARE DESPRE ROMÂNIA. „VA FI CEVA CUM NU AM MAI VĂZUT DIN 1989”)

De la discuții pe Whatsapp s-a ajuns la șantaj

A fost luat ca din ”oală”

Totuși, chiar dacă șantajistul din Caracal nu anticipase o astfel de reacție, prezentatoarea și-a luat inima în dinți și s-a adresat oamenilor legii. Intrați pe fir, aceștia au efectuat cercetările de rigoare și au reușit să îl identifice pe bărbatul din Caracal. Percheziția de la domiciliul său a confirmat declarațiile date de prezentatoare, polițiștii descoperind probe care îl incriminau pe șantajist. A urmat un dosar penal deschis pe numele său – pentru infracțiunea de șantaj -, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Craiova. Într-o primă instanță, bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la plata unor despăgubiri care totalizau 4.000 de euro. (NU RATA: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA NU RENUNȚĂ LA AVEREA DOBÂNDITĂ ALĂTURI DE EX-UL)

”Lanțul amânărilor”

Totul părea a fi intrat în normalitate, șantajistul fiind prins, ”săltat” și condamnat, într-o primă fază, numai că – ulterior – s-a ajuns în situația în care amânările s-au ținut lanț. Motivul? Partea vătămată nu s-a prezentat în fața instanței.

În luna aprilie a acestui an, spre exemplu, prezentatoarea TVR Moldova ar fi trebuit să apară în fața magistraților, ceea ce nu s-a întâmplat. Iar completul de judecată a amânat cauza. ”Amână judecarea cauzei la data de 14.05.2019, pentru când se va cita persoana vătămată cu menţiunea de a se prezenta în vederea audierii”. 

Prezentatoarea TVR nu se prezintă nici în luna mai, iar completul de judecată hotărăște ca ”partea civilă” să fie adusă cu… mandat.  ”Amână cauza. Soluția pe scurt: Pentru lipsa părţii civile, amână judecarea cauzei la data de 11.06.2019, pentru când se va emite mandat de aducere pe numele acesteia”. Dar ”partea vătămată” nu se prezintă nici în luna iunie în fața completului de judecată, cauza fiind amânată din nou, pentru luna iulie. Se decide ca ”partea vătămată” să fie citată la toate adresele, cauza fiind din nou amânată. Termen de judecată? Luna septembrie. Însă prezentatoarea TVR lipsește din nou, iar completul de judecată hotărăște ca această cauză să fie rejudecată în octombrie.

Celebra prezentatoare TVR, amendată cu 3.000 de lei pentru că nu s-a prezentat în fața instanței pentru a fi audiată

Prezentatoarea TVR Moldova, amendată cu 3.000 lei

Deși ar fi putut să vină pentru a-și susține cauza în fața instanței, celebra prezentatoare este de negăsit. În astfel de condiții și după tot acest ”lanț al amânărilor”, instanța reacționează. Nu numai că amână cauza, dar obligă ”partea civilă” să plătească o amendă de 3.000 de lei ”pentru lipsa nejustificată de la termenul de judecată”. ”În baza art. 283 alin. 2 C.p.p., dispune amendarea părții civile –––– cu suma de 3.000 lei pentru lipsa nejustificată de la acest termen de judecată. Fața de lipsa părții civile, amână judecarea cauzei la data de 03.12.2019, ora 11.00, pentru când se citează partea civilă cu mențiunea de a se prezenta în vederea audierii”. (CITEȘTE ȘI: “TĂTICUL VEDETELOR” S-A RUINAT! ARE DATORII PESTE DATORII ȘI…)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat și în posesia unei informații de ultimă oră. Cunoscuta prezentatoare TVR Moldova nu a apărut nici de această dată în fața instanței. Data de 3 decembrie înseamnă, practic, o nouă amânare a cauzei în care vedeta a fost implicată. Astfel că instanța ia o nouă hotărâre. Prezentatoarea TVR va fi audiată, în Republica Moldova, prin comisie rogatorie. ”Tip solutie: Amână cauza. Soluția pe scurt: Amână judecarea cauzei la data de 21.01.2020, ora 11:00, pentru audierea părţii civile prin comisie rogatorie”.

Codul de Procedură Penală. Art. 200: Comisia rogatorie

(1) Când un organ de urmărire penală sau instanţa de judecată nu are posibilitatea să asculte un martor, să facă o cercetare la faţa locului, să procedeze la ridicarea unor obiecte sau să efectueze orice alt act procedural, se poate adresa unui alt organ de urmărire penală ori unei alte instanţe, care are posibilitatea să le efectueze.
(2) Punerea în mişcare a acţiunii penale, luarea măsurilor preventive, încuviinţarea de probatorii, precum şi dispunerea celorlalte acte procesuale sau măsuri procesuale nu pot forma obiectul comisiei rogatorii.
(3) Comisia rogatorie se poate adresa numai unui organ sau unei instanţe egale în grad.
(4) Ordonanţa sau încheierea prin care s-a dispus comisia rogatorie trebuie să conţină toate lămuririle referitoare la îndeplinirea actului care face obiectul acesteia, iar în cazul când urmează să fie ascultată o persoană, se vor arăta şi întrebările ce trebuie să i se pună.
(5) Organul de urmărire penală sau instanţa de judecată care efectuează comisia rogatorie poate pune şi alte întrebări, dacă necesitatea acestora rezultă în cursul ascultării.
(6) Când comisia rogatorie s-a dispus de instanţa de judecată, părţile pot formula în faţa acesteia întrebări, care vor fi transmise instanţei ce urmează a efectua comisia rogatorie.
(7) Totodată, oricare dintre părţi poate cere să fie citată la efectuarea comisiei rogatorii.
(8) Când inculpatul este arestat, instanţa care urmează a efectua comisia rogatorie dispune desemnarea unui avocat din oficiu, care îl va reprezenta, în absenţa avocatului ales. (VEZI ȘI AICI: POVESTEA MINERULUI CARE A AJUNS SĂ DEȚINĂ CEA MAI MARE PEPINIERĂ DIN OLTENIA)

În astfel de condiții, este evident că frumoasa prezentatoare TVR Moldova va fi nevoită, în cele din urmă, să se prezinte pentru a fi audiată, chiar dacă până acum – deși amendată cu 3.000 de lei – a tratat cu indiferență fiecare întâlnire cu instanța. Ce-i drept, subiectul în sine este delicat, iar imaginea publică are valoarea ei indiscutabilă, însă – într-un astfel de caz de șantaj – este de așteptat ca însăși partea vătămată  să facă tot posibilul pentru a se asigura că șantajistul ajunge exact acolo unde merită. (NU RATA: LA NUMAI 22 DE ANI, ÎNVÂRTE O MEGA-AFACERE & CONDUCE O MAȘINĂ DE 200.000 €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc prospectul
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc...
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou, s-au adăugat și filme noi
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou,...
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de la Poliție
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai este același om!
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...