Sexy-prezentatoarea de la TVR a refuzat să depună mărturie în dosarul de șantaj! Judecătorii s-au înfuriat și…

Publicat: 04/12/2019 | 23:04

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR a avut parte de o experiență de coșmar. Totul a început când, pe o cunoscută rețea de socializare, a intrat în legătură cu un bărbat care i-a câștigat încrederea. Tânăra s-a trezit rapid implicată într-un șantaj, care a dus la intervenția oamenilor legii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă – în exclusivitate – informații noi despre acest caz halucinant, celebra prezentatoare de la TVR Moldova aflându-se, acum, în postura de parte vătămată care urmează să fie audiată printr-o comisie rogatorie. (CITEȘTE ȘI: ACUZAȚIILE FIICEI LUI AURELIAN PREDA LA ADRESA LUI NICUȘOR IORDAN)

Frumoasa prezentatoare a TVR Moldova a plecat de la premisa că bărbatul cu care a conversat pe Facebook este unul demn de toată încrederea. Discutăm despre un individ din Caracal, cu ”cârlig” și putere de convingere. Iar tânăra i-a căzut, rapid, în plasă. Firește, primul pas fiind făcut, conversațiile au continuat în ritm susținut, ajungându-se în faza în care tenta erotică nu a mai putut fi eliminată din scenariu. (VEZI ȘI: PREOT CUNOSCUT, ȘANTAJAT CU INFORMAȚII HALUCINANTE)

Șantajistul din Caracal a reușit să intre în posesia unor detalii intime

Prezentatoarea TVR Moldova a avut o încredere ”oarbă” în bărbatul din Caracal și, după ce s-au cunoscut pe pagina de socializare, discuțiile s-au mutat pe Whatsapp. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul șocante, ”relația virtuală” dintre cei doi crescând în intensitate, încetul cu încetul, iar bărbatul din Caracal reușind să o determine pe partenera online să lase deoparte inhibițiile sau eventualele reticențe.

”Combinația” a dat roade mult mai repede decât s-ar fi așteptat însuși viitorul șantajist, prezentatoarea TVR dezvăluindu-i partenerului din mediul online câteva dintre secretele vieții sale private.  (NU RATA: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ)

Numai că totul s-a transformat într-un coșmar în adevăratul înțeles al cuvântului, iar prezentatoarea TVR Moldova s-a trezit plasată într-o situație complicată.

Frumoasa prezentatoare TVR din Moldova a căzut în ”plasa” șantajistului

Amenințările s-au transformat într-un grafic al unor… plăți eșalonate

Șantajistul din Caracal nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a o amenința pe frumoasa prezentatoare că toate detaliile intime pe care le-a aflat, plus alte informații și, atenție!, fotografii compromițătoare, vor fi făcute publice. A început, bineînțeles, jocul de șoarecele și pisica, iar bărbatul ”și-a umflat”, virtual, mușchii. Concret, i-a cerut  prezentatoarei de la TVR Moldova suma de 6.500 de euro pentru a păstra… tăcerea și pentru a nu dezvălui totul în mediul online. Imaginea publică a prezentatoarei ar fi fost, în astfel de condiții, iremediabil afectată. (CITEȘTE ȘI: TĂTĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…)

Simțindu-se pe cai mari, șantajistul din Caracal și-a permis să împingă lucrurile și mai departe, considerând că are în ”plasă” o victimă sigură. Credulitatea prezentatoarei TVR l-ar fi convins că totul va merge ca uns, așa că a întocmit până și un grafic de eșalonare a plăților. Bărbatul pretindea 4.000 de euro chiar în ziua în care au purtat convorbirea telefonică, apoi 1.000 de euro după o lună și, după ce ar fi trecut încă o lună, prezentatoarea TVR din Moldova trebuia să achite și diferența, respectiv 1.500 de euro. (VEZI AICI: CARMEN HARRA, PROFEŢIE ULUITOARE DESPRE ROMÂNIA. „VA FI CEVA CUM NU AM MAI VĂZUT DIN 1989”)

De la discuții pe Whatsapp s-a ajuns la șantaj

A fost luat ca din ”oală”

Totuși, chiar dacă șantajistul din Caracal nu anticipase o astfel de reacție, prezentatoarea și-a luat inima în dinți și s-a adresat oamenilor legii. Intrați pe fir, aceștia au efectuat cercetările de rigoare și au reușit să îl identifice pe bărbatul din Caracal. Percheziția de la domiciliul său a confirmat declarațiile date de prezentatoare, polițiștii descoperind probe care îl incriminau pe șantajist. A urmat un dosar penal deschis pe numele său – pentru infracțiunea de șantaj -, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Craiova. Într-o primă instanță, bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la plata unor despăgubiri care totalizau 4.000 de euro. (NU RATA: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA NU RENUNȚĂ LA AVEREA DOBÂNDITĂ ALĂTURI DE EX-UL)

”Lanțul amânărilor”

Totul părea a fi intrat în normalitate, șantajistul fiind prins, ”săltat” și condamnat, într-o primă fază, numai că – ulterior – s-a ajuns în situația în care amânările s-au ținut lanț. Motivul? Partea vătămată nu s-a prezentat în fața instanței.

În luna aprilie a acestui an, spre exemplu, prezentatoarea TVR Moldova ar fi trebuit să apară în fața magistraților, ceea ce nu s-a întâmplat. Iar completul de judecată a amânat cauza. ”Amână judecarea cauzei la data de 14.05.2019, pentru când se va cita persoana vătămată cu menţiunea de a se prezenta în vederea audierii”. 

Prezentatoarea TVR nu se prezintă nici în luna mai, iar completul de judecată hotărăște ca ”partea civilă” să fie adusă cu… mandat.  ”Amână cauza. Soluția pe scurt: Pentru lipsa părţii civile, amână judecarea cauzei la data de 11.06.2019, pentru când se va emite mandat de aducere pe numele acesteia”. Dar ”partea vătămată” nu se prezintă nici în luna iunie în fața completului de judecată, cauza fiind amânată din nou, pentru luna iulie. Se decide ca ”partea vătămată” să fie citată la toate adresele, cauza fiind din nou amânată. Termen de judecată? Luna septembrie. Însă prezentatoarea TVR lipsește din nou, iar completul de judecată hotărăște ca această cauză să fie rejudecată în octombrie.

Celebra prezentatoare TVR, amendată cu 3.000 de lei pentru că nu s-a prezentat în fața instanței pentru a fi audiată

Prezentatoarea TVR Moldova, amendată cu 3.000 lei

Deși ar fi putut să vină pentru a-și susține cauza în fața instanței, celebra prezentatoare este de negăsit. În astfel de condiții și după tot acest ”lanț al amânărilor”, instanța reacționează. Nu numai că amână cauza, dar obligă ”partea civilă” să plătească o amendă de 3.000 de lei ”pentru lipsa nejustificată de la termenul de judecată”. ”În baza art. 283 alin. 2 C.p.p., dispune amendarea părții civile ———– cu suma de 3.000 lei pentru lipsa nejustificată de la acest termen de judecată. Fața de lipsa părții civile, amână judecarea cauzei la data de 03.12.2019, ora 11.00, pentru când se citează partea civilă cu mențiunea de a se prezenta în vederea audierii”. (CITEȘTE ȘI: “TĂTICUL VEDETELOR” S-A RUINAT! ARE DATORII PESTE DATORII ȘI…)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat și în posesia unei informații de ultimă oră. Cunoscuta prezentatoare TVR Moldova nu a apărut nici de această dată în fața instanței. Data de 3 decembrie înseamnă, practic, o nouă amânare a cauzei în care vedeta a fost implicată. Astfel că instanța ia o nouă hotărâre. Prezentatoarea TVR va fi audiată, în Republica Moldova, prin comisie rogatorie. ”Tip solutie: Amână cauza. Soluția pe scurt: Amână judecarea cauzei la data de 21.01.2020, ora 11:00, pentru audierea părţii civile prin comisie rogatorie”.

Codul de Procedură Penală. Art. 200: Comisia rogatorie

(1) Când un organ de urmărire penală sau instanţa de judecată nu are posibilitatea să asculte un martor, să facă o cercetare la faţa locului, să procedeze la ridicarea unor obiecte sau să efectueze orice alt act procedural, se poate adresa unui alt organ de urmărire penală ori unei alte instanţe, care are posibilitatea să le efectueze.
(2) Punerea în mişcare a acţiunii penale, luarea măsurilor preventive, încuviinţarea de probatorii, precum şi dispunerea celorlalte acte procesuale sau măsuri procesuale nu pot forma obiectul comisiei rogatorii.
(3) Comisia rogatorie se poate adresa numai unui organ sau unei instanţe egale în grad.
(4) Ordonanţa sau încheierea prin care s-a dispus comisia rogatorie trebuie să conţină toate lămuririle referitoare la îndeplinirea actului care face obiectul acesteia, iar în cazul când urmează să fie ascultată o persoană, se vor arăta şi întrebările ce trebuie să i se pună.
(5) Organul de urmărire penală sau instanţa de judecată care efectuează comisia rogatorie poate pune şi alte întrebări, dacă necesitatea acestora rezultă în cursul ascultării.
(6) Când comisia rogatorie s-a dispus de instanţa de judecată, părţile pot formula în faţa acesteia întrebări, care vor fi transmise instanţei ce urmează a efectua comisia rogatorie.
(7) Totodată, oricare dintre părţi poate cere să fie citată la efectuarea comisiei rogatorii.
(8) Când inculpatul este arestat, instanţa care urmează a efectua comisia rogatorie dispune desemnarea unui avocat din oficiu, care îl va reprezenta, în absenţa avocatului ales. (VEZI ȘI AICI: POVESTEA MINERULUI CARE A AJUNS SĂ DEȚINĂ CEA MAI MARE PEPINIERĂ DIN OLTENIA)

În astfel de condiții, este evident că frumoasa prezentatoare TVR Moldova va fi nevoită, în cele din urmă, să se prezinte pentru a fi audiată, chiar dacă până acum – deși amendată cu 3.000 de lei – a tratat cu indiferență fiecare întâlnire cu instanța. Ce-i drept, subiectul în sine este delicat, iar imaginea publică are valoarea ei indiscutabilă, însă – într-un astfel de caz de șantaj – este de așteptat ca însăși partea vătămată  să facă tot posibilul pentru a se asigura că șantajistul ajunge exact acolo unde merită. (NU RATA: LA NUMAI 22 DE ANI, ÎNVÂRTE O MEGA-AFACERE & CONDUCE O MAȘINĂ DE 200.000 €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...