Acasă » Cancan » I-a dispărut inelul de logodnă de pe deget! S-a întors de la Survivor și băteau clopote de nuntă, dar fosta dansatoare a Andreei Bălan i-a spus adio!

I-a dispărut inelul de logodnă de pe deget! S-a întors de la Survivor și băteau clopote de nuntă, dar fosta dansatoare a Andreei Bălan i-a spus adio!

De: Bianca Drăgan 29/04/2024 | 23:40

Elena Marin aruncă bomba: și-a scos inelul de logodnă și pare, din nou, o femeie… singură! Fosta dansatoare a Andreei Bălan ne povestește ce s-a întâmplat cu bărbatul cu care voia să ajungă la altar! Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg! CANCAN.RO are interviul, în exclusivitate.

Elena Marin și Andrei au format un cuplu de 4 ani, însă lucrurile au început să scârțâie subit între cei doi când Elena a decis să participe pentru prima dată la Survivor. După cum ea însăși povestea la vremea respectivă, dansatoarea nu bănuia niciodată ca iubitul ei să nu o susțină deloc în acest demers. Ba mai mult, nu doar că nu i-a fost alături, ci i-a și transmis public că nu o va aștepta, în timp ce Elena se afla deja în competiție. După accidentare și întoarcerea în țară, fosta asistentă TV și partenerul au revenit la sentimente mai bune din nou. În plus, Andrei a și cerut-o de soție în direct, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Acum însă, când toată lumea aștepta să audă clopotele de nuntă, Elena și-a scos definitiv inelul de pe deget! Pesemne, și cea de-a doua participare a Elenei la Survivor le-a influențat negativ relația.

”Este un subiect delicat pe care aș vrea să nu-l dezbat foarte mult. Cred că Doamne, Doamne le aranjează pe toate. Dacă este să fie ceva cu cineva la un moment dat, va fi! Cred în destin, dar știi cum este, destinul ni-l mai facem și noi! Dumnezeu te ajută, dar nu îți pune în traistă. Nu poți schimba destinul, dar îl poți ajusta. Am renunțat la inel. Nu chiar de curând. Nu știu ce îmi rezervă viitorul. Eu aștept. Eu am crescut într-o familie și cu mamă, și cu tată, deci am această noțiune de familie. Îmi doresc o familie! Sunt de părere că trebuie să fiu foarte atentă însă, tocmai pentru a nu ajunge la un viitor divorț. Nimeni nu îți poate garanta asta, știu, dar consider că lucrurile trebuie să stea foarte bine între două persoane înainte să facă pasul cel mare. Îmi doresc chiar doi copii, pentru că nici eu nu-s singură la părinți, mai am o soră, pe care o iubesc foarte mult. Așa că da, îmi doresc o familie cât mai repede!”, dezvăluie Elena Marin, în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Elena și logodnicul său, Andrei, se află într-o situație dificilă. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

(VEZI ȘI: DESPĂRȚIRE-ȘOC ÎN SHOWBIZ! ELENA MARIN, FOSTA CONCURENTĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA, L-A PĂRĂSIT PE LOGODNIC ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ LA ALTAR)

Elena, despre greșelile din fosta relație

Deși a declarat că nu vrea să intre foarte mult în subiectul legat de Andrei și logodna lor, Elena ne-a oferit, totuși, câteva indicii. Din spusele sale, lipsa de susținere din partea partenerului său ar fi afectat-o foarte mult, semn că Andrei nu i-a fost alături atât de mult pe cât visa fosta asistentă TV. În plus, deducem că bărbatul a dezamăgit-o în nenumărate rânduri, iar dansatoarea ar fi trecut prea multe lucruri cu vederea de-a lungul relației.

”Mi-aș reproșa că nu am avut prea multă încredere-n mine. E un lucru la care am lucrat. Bullying-ul de la profesorii de dans și de balet l-am luat cu mine și la maturizarea mea. Acum am învățat să scap de el și să am încredere în mine și asta recomand tuturor. Indiferent de cum suntem, suntem autentici. Să spunem că am fost prea permisivă. Cel mai important este respectul, din toate punctele de vedere, de la limbaj la cât de tare te susține. Am fost prea iertătoare, am trecut peste lucruri. Nu regret, căci asta m-a maturizat ca femeie. Trebuie să știi însă să pui și niște bariere. Aș zice că da, am dat de prea multe ori o a doua șansă. Când ai sentimente, instinctual îți vine să dai o a doua șansă, dar trebuie să știi când să te oprești, cel puțin până când omul nu se schimbă. Crede că oamenii se schimbă dacă ei își doresc cu adevărat. Relația mea de vis ar fi bazată pe respect, pe dragoste, să te ajuți și să te susții reciproc. Indiferent de dorințele celuilalt, să nu îl îngrădești!”, explică dansatoarea.

Elena Marin, prezentatoare TV pentru prima dată?

Din fericire, profesional vorbind, vedeta se bucură de mult succes. Și-a îndeplinit un vis din copilărie și are două oferte de job extrem de tentante. În curând, este posibil s-o revedem pe micile ecrane, de data aceasta în ipostaza de prezentatoare!

”După Survivor, mi-am deschis o scoală de dans, e visul meu din copilărie. Pe viitor, mă gândesc dacă să mă bag în două proiecte. Primul ar fi un musical: Shrek! Sunt foarte încântată de propunere, căci în cariera mea le-am făcut pe toate, dar nu am avut șansa să joc într-un musical. Să vad dacă pot să mă împart între școala mea de dans și repetițiile de la musical. Al doilea proiect presupune să prezint un matinal. Nu pot spune unde, încă suntem în discuții. Ar fi pentru prima dată când aș modera o emisiune de trei ore, live. Mi se pare o evoluție! Doamne ajută! Dacă este să fie, va fi!”, mărturisește Elena.

(CITEȘTE ȘI: ELENA MARIN, FOSTA CONCURENTĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA, DĂ LOVITURA PE 15 SEPTEMBRIE: ”E UN VIS ÎN CARE AM INVESTIT TOATE RESURSELE”)

Am fost curioși să aflăm cât de înțelegătoare este profesoara Elena, la propria școală de dans.

”Dacă lucrez cu copii, sunt Eli mică și încerc să mă pun la mintea lor. Bineînțeles, sunt și strictă, când e cazul. Când vorbim despre  adulți, iese feminitatea din Elena Marin. Le învăț pe femei să-și descopere feminitatea și să stea drepte. Cea mai în vârstă eleva a mea este o doamnă delicioasă, de peste 60 de ani. Face bachata, balet. O apreciem enorm. Cea mai mică cursantă are 2 ani, deci am de la 2 ani până la 60”, povestește Elena.

Elena Marin și-a deschis propria școală de dans. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Deși sentimental vorbind este în ceață din cauza logodnei care i-a cam dat bătăi de cap, la suprafață, Elena Marin arată foarte bine, pesemne că știe cum să-și ascundă problemele.

”Fac sport. E cel mai important sportul, atât pentru fizic, cât și pentru sănătate. Sportul contează și la față, căci și acolo avem mușchi care trebuie antrenați. Mă mir că-mi spui că arăt bine și la față, pentru că eu aș fi vrut să-mi fac niște ajustări, dar mi-e foarte frică. Mi-aș corecta ridurile, dar nu mi-am făcut niciodată nimic”, încheie fosta asistentă a lui Mihai Morar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
În anul 2019, a terminat Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice, Universitatea din București. În 2021, a terminat masterul in Combaterea Consumului Ilicit de Droguri, Facultatea de Sociologie, Universitatea din București. citeste mai mult
Parteneri
Povestea româncei care, în doar două săptămâni, a câștigat trei titluri de Miss. „Regina Europei” este unul dintre acestea
Povestea româncei care, în doar două săptămâni, a câștigat trei titluri de Miss. „Regina Europei”...
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Zodia care va trăi cel mai mare miracol pe 1 iunie. Tot ce și-a dorit devine realitate
Zodia care va trăi cel mai mare miracol pe 1 iunie. Tot ce și-a dorit...
Ce se întâmplă cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la 3 ani de la nuntă? „Deja observă lumea că ceva nu e bine”
Ce se întâmplă cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la 3 ani de la nuntă?...
România introduce salariul minim european în acest an. Ciolacu: Termenul este 15 noiembrie
România introduce salariul minim european în acest an. Ciolacu: Termenul este 15 noiembrie
Noua armă cu care Rusia a pus în alertă toată Europa: incendii misterioase și atacuri coordonate asupra infrastructurii UE și NATO
Noua armă cu care Rusia a pus în alertă toată Europa: incendii misterioase și atacuri...
Când se va circula pe autostradă între București și Sibiu? Informații despre viitoarea autostradă a României
Când se va circula pe autostradă între București și Sibiu? Informații despre viitoarea autostradă a...
Casa din „Singur Acasă” este scoasă la vânzare! Fanii sunt în lacrimi după ce au văzut cât costă și cum arată după ce a fost renovată complet
Casa din „Singur Acasă” este scoasă la vânzare! Fanii sunt în lacrimi după ce au...
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian de această situație: „Recunosc și îmi asum că m-am controlat super greu.”
Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian...
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței:
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al...
Românii care nu vor beneficia de creşterea salariului minim
Românii care nu vor beneficia de creşterea salariului minim
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă: - Bade, de ce nu are coarne vaca ta?
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Este fruct SAU legumă? Puțini știu despre AVOCADO că este de fapt...
Este fruct SAU legumă? Puțini știu despre AVOCADO că este de fapt...
S-a aflat motivul pentru care Cristi Brancu nu o va invita niciodată pe Bianca Drăgușanu în emisiunea lui:
S-a aflat motivul pentru care Cristi Brancu nu o va invita niciodată pe Bianca Drăgușanu...
Orașul din România care se va bate de la egal la egal cu cele mai tari din Europa. Investițiile gigant îi schimbă înfățișarea
Orașul din România care se va bate de la egal la egal cu cele mai...
Stațiunea din România care a renăscut din ruine. Are astăzi plaja cu cel mai fin nisip de pe litoral, iar turiștii din toate colțurile țării se vor bate pe rezervări
Stațiunea din România care a renăscut din ruine. Are astăzi plaja cu cel mai fin...
Regulă în România pentru toți șoferii care fac ITP. Legea pe care scrie suspendare plăcuțe și talon
Regulă în România pentru toți șoferii care fac ITP. Legea pe care scrie suspendare plăcuțe...
Cum arată casa lui Zanni. Locuința dublu câștigătorului de la Survivor România se învârte după soare: are 5 camere și este full smart
Cum arată casa lui Zanni. Locuința dublu câștigătorului de la Survivor România se învârte după...
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Donald Trump, prima conferinţă de presă după ce juriul l-a găsit vinovat în cele 34 de capete de acuzare. Remarci dure la adresa judecătorului şi critici despre conducerea Biden
Donald Trump, prima conferinţă de presă după ce juriul l-a găsit vinovat în cele 34...
Devine imposibil în România după 7 iunie. Nu se mai plătește niciun ban
Devine imposibil în România după 7 iunie. Nu se mai plătește niciun ban
Cum să îți faci economii. Strategii pentru a-ți gestiona bugetul mai bine
Cum să îți faci economii. Strategii pentru a-ți gestiona bugetul mai bine
Prof. Vlad Ciurea dezvăluie care este cel mai sănătos pește pentru celula nervoasă
Prof. Vlad Ciurea dezvăluie care este cel mai sănătos pește pentru celula nervoasă
Ion Ţiriac vrea să cumpere un castel din România cu o istorie tulburătoare! Cine este îngropat în curte şi cât trebuie să achite
Ion Ţiriac vrea să cumpere un castel din România cu o istorie tulburătoare! Cine este...
Zece activități de 1 Iunie 2024 pentru copii și părinți. Ce puteți face în familie de Ziua Copilului
Zece activități de 1 Iunie 2024 pentru copii și părinți. Ce puteți face în familie...
Cum a reușit Emily Burghelea să aibă doi copii deși are probleme cu infertilitatea: ”Am ovare polichistice”
Cum a reușit Emily Burghelea să aibă doi copii deși are probleme cu infertilitatea: ”Am...
Cine este bărbatul care i-a frânt inima Mirelei Vaida. S-a îndrăgostit de el și a fost părăsită fix când îi era lumea mai dragă
Cine este bărbatul care i-a frânt inima Mirelei Vaida. S-a îndrăgostit de el și a...
Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 1 iunie 2024. Veste bună pentru Raci și Vărsătorii
Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 1 iunie 2024. Veste bună pentru Raci și Vărsătorii
Top 4 zodii care au o viață plină de noroc și succes garantat în tot ce fac. Singurii nativi care primesc protecție de la Dumenzeu
Top 4 zodii care au o viață plină de noroc și succes garantat în tot...
×