Am aflat cine este misteriosul soț al Otiliei Bilionera. Are o șaormerie în Militari, e alintat “Habubu” și…

Publicat: 05/07/2020 | 23:18

CANCAN.RO a aflat detalii inedite despre misteriosul soț al Otiliei Bilionera, celebra cântăreață care s-a remarcat și în emisiunea „Ferma” de la Pro TV. Tânărul se numește Hamude, deține o șaormerie în Capitală și este alintat de partenera de viață… “Habubu”. Atenție, urmează informații în exclusivitate.

Pe 30 iunie, CANCAN.RO v-a prezentat primele imagini cu Otilia Bilionera și soțul ei împreună, până atunci artista preferând să-și țină „jumătatea” departe de lumina reflectoarelor. Cuplul se afla pe litoral, în stațiunea Mamaia, și era însoțit de Otniela Sandu, prietenă la cataramă cu cântăreața, cele două fiind, de altfel, și concurente la reality-show-ul ”Ferma”.

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA, AUDIAT DIN AREST ÎNTR-UN DOSAR DESCHIS ÎN AUSTRIA)

Otilia Bilionera și Hamude locuiesc într-un apartament din Militari

La mare, Otilia și soțul său s-au sorbit din priviri mai tot timpul, între ei existând inclusiv atingeri pasionale și îmbrățișări tandre, semn clar că relația merge perfect. Ulterior, CANCAN.RO a aflat detalii despre tânărul care a reușit să-i readucă artistei zâmbetul pe buze după despărțirile din trecut. Acesta se numește Hamude și deține o șaormerie în cartierul Militari din Capitală.

(NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ DIN SPITAL CU OTILIA BILIONERA IMEDIAT DUPĂ OPERAȚIE! ERA ANESTEZIATĂ…)

Potrivit unor surse din apropierea cuplului, Otilia Bilionera își alintă soțul, de care este super-îndrăgostită, “Habubu”. Locuiesc împreună într-un imobil construit recent, în care dețin un apartament. Blocul este situat în cartierul Militari, în zona Politehnica. Cu siguranță, locația îi mulțumește dacă ținem cont măcar de zonele verzi din apropiere.

Otilia Bilionera și soțul, Hamude, la Mamaia

S-au căsătorit într-o moschee

În ianuarie, Otilia Bilionera și-a amintit de ziua în care a fost cerută de Hamude. Artista s-a căsătorit religios cu iubitul ei într-o moschee, în timp ce se afla alături de acesta în Turcia și chiar înainte de a primi inelul de logodnă. Pe viitor, cuplul are în plan să facă două nunți.

Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine, combinația perfectă. Din punctul meu de vedere, tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre.

A fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant, adică eu neavând contact… Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veți divorța – bine, ei nu încurajează divorțul – ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Am zis vreo 5.000 de euro.

(NU RATA: FOSTA MISS ROMÂNIA I-A ÎNAPOIAT INELUL IUBITULUI MILIONAR, DAR EL RECLAMĂ CĂ I L-A SCHIMBAT CU O ”TINICHEA”)

Preotul a zis că: «Nu, este prea mult. Fetele cuminți cer mai puțin». Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro. Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea”, a povestit cântăreața în emisiunea “Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.