Home » Natalia Anton

Natalia Anton

Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. Concomitent, timp de doi ani, a urmat cursurile de teatru și actorie din cadrul ”Școlii populare de artă Titel Popovici” din Iași.

A început o nouă etapă în București din dorința de a face presă. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a intrat în lumea televiziunii și a presei. Timp de trei ani a făcut parte din trustul Antena Stars, unde a fost reporter și redactor. A renunțat la televiziune și de aproape patru ani este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.

VIDEO Ion Cristoiu, despre Cîțu: „Cel mai periculos om din România! Dacă ar fi pe vremea rușilor, ar trebui să fie trimis la munca de jos. Oricum, o să-l dea afară...

VIDEO Ion Cristoiu, despre Cîțu: „Cel mai periculos om din România! Dacă ar fi pe vremea rușilor, ar trebui să fie trimis la munca de jos. Oricum, o să-l dea afară…”

VIDEO Unde se oprește războiul din Ucraina? Publicistul Ion Cristoiu: „Este un război mondial declarat. Acest conflict poate să ajungă și nuclear pentru că....

VIDEO Unde se oprește războiul din Ucraina? Publicistul Ion Cristoiu: „Este un război mondial declarat. Acest conflict poate să ajungă și nuclear pentru că….”

VIDEO  Semnele pe care niciun părinte nu trebuie să le ignore. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, despre hepatita severă la copii: „Singura măsură preventivă în momentul de față este ca...

VIDEO Semnele pe care niciun părinte nu trebuie să le ignore. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, despre hepatita severă la copii: „Singura măsură preventivă în momentul de față este ca…”

VIDEO Cât de aproape suntem de o revenire a pandemiei? Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, la Marius Tucă Show: „Nu exclude nimeni o astfel de posibilitate în...

VIDEO Cât de aproape suntem de o revenire a pandemiei? Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, la Marius Tucă Show: „Nu exclude nimeni o astfel de posibilitate în…”

VIDEO „Il Luce, despre secrete și regrete. Ce i-a mărturisit Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, lui Marius Tucă

VIDEO „Il Luce”, despre secrete și regrete. Ce i-a mărturisit Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, lui Marius Tucă

VIDEO Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Zelenski. Ce spune „Il Luce despre președintele Ucrainei

VIDEO Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Zelenski. Ce spune „Il Luce” despre președintele Ucrainei

VIDEO Publicistul Ion Cristoiu, previziuni despre războiul din Ucraina: „Vor fi încălcări ale democrației. Războiul va fi înghețat, dar pericolul rusesc...

VIDEO Publicistul Ion Cristoiu, previziuni despre războiul din Ucraina: „Vor fi încălcări ale democrației. Războiul va fi înghețat, dar pericolul rusesc…”

VIDEO „USR deja s-a consumat! Publicistul Ion Cristoiu, despre apariția unui noi partid politic. Va fi în opoziție!

VIDEO „USR deja s-a consumat!” Publicistul Ion Cristoiu, despre apariția unui noi partid politic. Va fi în opoziție!

VIDEO Antropologul Marian Munteanu, fost candidat la Primăria Capitalei, despre Bucureștiul de astăzi: „Este un dezastru! S-ar putea să constatăm că nu ne folosim cu inteligență...

VIDEO Antropologul Marian Munteanu, fost candidat la Primăria Capitalei, despre Bucureștiul de astăzi: „Este un dezastru! S-ar putea să constatăm că nu ne folosim cu inteligență…”

VIDEO  Antropologul Marian Munteanu, fan declarat Tzancă Uraganu. Ce i-a mărturisit liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii lui Marius Tucă. Dialogul este unul savuros!

VIDEO Antropologul Marian Munteanu, fan declarat Tzancă Uraganu. Ce i-a mărturisit liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii lui Marius Tucă. Dialogul este unul savuros!

VIDEO Marcel Ciolacu, mesaj optimist pentru români: „Este unul din lucrurile cele mai bune care ni se puteau întâmpla. Nu avem o dependență față de...

VIDEO Marcel Ciolacu, mesaj optimist pentru români: „Este unul din lucrurile cele mai bune care ni se puteau întâmpla. Nu avem o dependență față de…”

VIDEO PSD-PNL, coaliția eternelor rivale. Marcel Ciolacu: „Suntem un fel de Steaua și Dinamo. Și amândouă echipele dau jucătorii cei mai buni pentru...

VIDEO PSD-PNL, coaliția eternelor rivale. Marcel Ciolacu: „Suntem un fel de Steaua și Dinamo. Și amândouă echipele dau jucătorii cei mai buni pentru…”

VIDEO Care este adevărata miză a lui Putin? Istoricul Adrian Cioroianu: „Nu se rezumă numai la Ucraina. Putin vrea o nouă...

VIDEO Care este adevărata miză a lui Putin? Istoricul Adrian Cioroianu: „Nu se rezumă numai la Ucraina. Putin vrea o nouă…”

VIDEO Marea frică a dictatorului Ceaușescu. Un cunoscut istoric face dezvăluiri: „De ce s-a temut, n-a scăpat!

VIDEO Marea frică a dictatorului Ceaușescu. Un cunoscut istoric face dezvăluiri: „De ce s-a temut, n-a scăpat!”

VIDEO Marius Tucă, întrebare pentru Traian Băsescu: „Ați influențat sau ați contribuit, în vreun fel, la vânzarea Flotei Române? Răspunsul fostului președinte

VIDEO Marius Tucă, întrebare pentru Traian Băsescu: „Ați influențat sau ați contribuit, în vreun fel, la vânzarea Flotei Române?” Răspunsul fostului președinte

VIDEO Traian Băsescu, necruțător la adresa trădătorilor de țară. Ce spunea în 1991 într-un interviu la „Marius Tucă Show

VIDEO Traian Băsescu, necruțător la adresa trădătorilor de țară. Ce spunea în 1991 într-un interviu la „Marius Tucă Show”

VIDEO Schimbări importante pentru români pe masa Guvernului. Kelemen Hunor: „Vor intra treptat în vigoare. Săptămâna viitoare ajustarea prețurilor va fi...

VIDEO Schimbări importante pentru români pe masa Guvernului. Kelemen Hunor: „Vor intra treptat în vigoare. Săptămâna viitoare ajustarea prețurilor va fi…”

VIDEO Kelemen Hunor dezvăluie ce ne așteaptă după războiul din Ucraina: „Va fi 100% o nouă ordine mondială. Trebuie să fim atenți la...

VIDEO Kelemen Hunor dezvăluie ce ne așteaptă după războiul din Ucraina: „Va fi 100% o nouă ordine mondială. Trebuie să fim atenți la…”

VIDEO Putin sau Zelenski? Ion Cristoiu face analiza marilor rivali: „Unul este infantil, celălalt este...”

VIDEO Putin sau Zelenski? Ion Cristoiu face analiza marilor rivali: „Unul este infantil, celălalt este…”

VIDEO Un cunoscut publicist face previziuni despre războiul din Ucraina: „Faza a doua este cine va rezista economic. Ori cedează Occidentul, ori cedează...”

VIDEO Un cunoscut publicist face previziuni despre războiul din Ucraina: „Faza a doua este cine va rezista economic. Ori cedează Occidentul, ori cedează…”

VIDEO Un fost ministru al Apărării dezvăluie cum l-a sfătuit Gorbaciov pe Ceaușescu să-și salveze viața. „I-a spus: retrage-te la Scornicești și...”

VIDEO Un fost ministru al Apărării dezvăluie cum l-a sfătuit Gorbaciov pe Ceaușescu să-și salveze viața. „I-a spus: retrage-te la Scornicești și…”

VIDEO Armata rusă, învinsă de propriul mit? Fost ministru al Apărării: „Din punct de vedere militar, a dispărut mitul...

VIDEO Armata rusă, învinsă de propriul mit? Fost ministru al Apărării: „Din punct de vedere militar, a dispărut mitul…”

VIDEO Un fost premier dezvăluie cel mai trist moment din mandatul său: „Pentru asta l-aș baga la pușcărie 100 de ani pe Băsescu...”

VIDEO Un fost premier dezvăluie cel mai trist moment din mandatul său: „Pentru asta l-aș baga la pușcărie 100 de ani pe Băsescu…”

VIDEO Victor Ponta a dezvăluit planul prin care i-a luat lui Băsescu vila preferată de protocol: „Mi-au zis cei de la  RA-APPS că-și pregătise vila ca să fie reședință...

VIDEO Victor Ponta a dezvăluit planul prin care i-a luat lui Băsescu vila preferată de protocol: „Mi-au zis cei de la  RA-APPS că-și pregătise vila ca să fie reședință…”

VIDEO Scenariul care îi dă fiori lui Putin. Fost șef al SIE: „Pentru el, învins în Ucraina, înseamnă...

VIDEO Scenariul care îi dă fiori lui Putin. Fost șef al SIE: „Pentru el, învins în Ucraina, înseamnă…”

VIDEO Există cale de mijloc pentru Putin? Fost șef al SIE: „Nu-și poate permite să pară slab. Știe că, dacă nu mai este omul cel mai puternic...”

VIDEO Există cale de mijloc pentru Putin? Fost șef al SIE: „Nu-și poate permite să pară slab. Știe că, dacă nu mai este omul cel mai puternic…”

VIDEO. Războiul armelor vs. războiul economic. Un cunoscut ambasador recunoaște: “Europa este dependentă de gazul și...”

VIDEO. Războiul armelor vs. războiul economic. Un cunoscut ambasador recunoaște: “Europa este dependentă de gazul și…”

VIDEO Ce știe E.S. David Saranga despre povestea de viață a lui Zelenski: „Familia lui este cunoscută în Israel. Nu cred că originea lui...”

VIDEO Ce știe E.S. David Saranga despre povestea de viață a lui Zelenski: „Familia lui este cunoscută în Israel. Nu cred că originea lui…”

VIDEO Fost șef al Statului Major General, previziuni despre sfârșitul războiului: „Dacă diplomația dă greș, nu se va încheia mai devreme de...”

VIDEO Fost șef al Statului Major General, previziuni despre sfârșitul războiului: „Dacă diplomația dă greș, nu se va încheia mai devreme de…”

VIDEO Gen. (r) Eugen Bădălan, despre adevărata miză a lui Putin: „Ori ia toată Ucraina, ori nu ia nimic! Mingea este în terenul...”

VIDEO Gen. (r) Eugen Bădălan, despre adevărata miză a lui Putin: „Ori ia toată Ucraina, ori nu ia nimic! Mingea este în terenul…”

VIDEO  Ce rămâne după războiul ruso-ucrainean. Ion Cristoiu: „Tot ce se întâmplă acum este cea mai mare lovitură  dată...

VIDEO Ce rămâne după războiul ruso-ucrainean. Ion Cristoiu: „Tot ce se întâmplă acum este cea mai mare lovitură  dată…”

VIDEO Ion Cristoiu, previziuni despre noua ordine mondială: „Va fi o cursă a înarmărilor nucleare. Scapă un demon numit...

VIDEO Ion Cristoiu, previziuni despre noua ordine mondială: „Va fi o cursă a înarmărilor nucleare. Scapă un demon numit…”

S-a aflat! Care este motivul pentru care Gina Pistol a fost zburată de la Chefi fără limite, noua emisiune Antena 1

S-a aflat! Care este motivul pentru care Gina Pistol a fost „zburată” de la Chefi fără limite, noua emisiune Antena 1

Povestea lui Adrian, bărbatul pus pe jar de o damă de companie. Îndrăgostit lulea, amorezul i-a cumpărat un apartament femeii

Povestea lui Adrian, bărbatul pus pe jar de o damă de companie. Îndrăgostit lulea, amorezul i-a cumpărat un apartament femeii

De la ce ar fi plecat, de fapt, scandalul dintre Mihai Bendeac și Cătălin Măruță. Ce a zis juratul de la Antena 1 despre soția prezentatorului de la Pro TV

De la ce ar fi plecat, de fapt, scandalul dintre Mihai Bendeac și Cătălin Măruță. Ce a zis juratul de la Antena 1 despre soția prezentatorului de la Pro TV

Fulgy l-a ironizat pe Van Damme, după ce actorul a fost filmat în timp ce dansa pe manele: ”Mort și ăsta”

Fulgy l-a ironizat pe Van Damme, după ce actorul a fost filmat în timp ce dansa pe manele: ”Mort și ăsta”

Ce mesaj a primit Fulgy de la Johnny Depp, după ce fiul Clejanilor a spus că starul de la Hollywood ar fi tatăl lui natural

Ce mesaj a primit Fulgy de la Johnny Depp, după ce fiul Clejanilor a spus că starul de la Hollywood ar fi tatăl lui natural

Fulgy, o nouă izbucnire! Mădălin Voicu a fost ținta atacurilor fiului Clejanilor: ”Ești un c#$%# mort”

Fulgy, o nouă izbucnire! Mădălin Voicu a fost ținta atacurilor fiului Clejanilor: ”Ești un c#$%# mort”

Fulgy a primit un mesaj din partea divinității, după ce a fost plasat în arest la domiciliu: ”Mi-a zis Dumnezeu să lupt”

Fulgy a primit un mesaj din partea divinității, după ce a fost plasat în arest la domiciliu: ”Mi-a zis Dumnezeu să lupt”

Fulgy, confesiune cutremurătoare din perioada în care a fost internat: ”Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat”

Fulgy, confesiune cutremurătoare din perioada în care a fost internat: ”Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat”

Fulgy are un nou dosar penal după ce CANCAN.RO l-a filmat conducând fără permis

Fulgy are un nou dosar penal după ce CANCAN.RO l-a filmat conducând fără permis

Fulgy neagă că a fost internat la o clinică de reabilitare. Fiul Clejanilor susține că ar fi stat acasă: ”Am meditat”

Fulgy neagă că a fost internat la o clinică de reabilitare. Fiul Clejanilor susține că ar fi stat acasă: ”Am meditat”