Avem primele imagini cu ex-soția fotbalistului de națională și noul iubit. S-au sărutat lângă portbagajul mașinii și…

Publicat: 02/07/2020 | 12:02

După un divorț răsunător și mai multe relații eșuate, ex-soția fotbalistului de națională pare că și-a găsit ”jumătatea”. Bomba sexy a Timișoarei a fost surprinsă în tandrețuri cu noul ei iubit. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor informații și imagini unice cu noul iubit al sexoasei Iasmina Halas. (CITEȘTE ȘI: I-AU ”EXPLODAT” SÂNII SEXOASEI! PRIMELE IMAGINI CU DEZASTRUL DIN SUTIEN: ”SUNT FOARTE DEZAMĂGITĂ!”)

După perioada de izolare, se pare că soarele a ieșit și pe strada sexoasei blondine din Timișoara. După divorțul de fostul internațional Cristian Daminuță și câteva relații eșuate, Iasmina Halas se pare că a dat ”lovitura” în plan sentimental. Conform informațiilor care au însoțit imaginile, de ceva timp, blondina simte fiorii dragostei, iar responsabil de toată această situație este un tânăr afacerist din Timișoara.

În urmă cu doar câteva zile, cei doi amorezi au fost surprinși în centrul Timișoarei. După ce și-au făcut veacul pe terasa unei cafenele, Iasmina Halas și noul ei iubit s-au îndreptat spre mașina tânărului. (VEZI AICI: AVEM PICTORIALUL REALIZAT ÎN SECRET DE BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI)

Noul iubit al Iasminei pare să fie îndrăgostit până peste cap. În tot periplul pe străzile Timișoarei, tânărul a strâns-o în brațe pe sexoasa blondină, de parcă i-ar fi fost frică să nu i-o fure altul.

Iasmina Halas, plimbare romantică cu noul iubit, pe străzile Timișoarei

Imediat ce au ajuns la mașină, cei doi n-au mai rezistat tentației. Fără să țină cont de ochii curioșilor, Iasmina și noul ei iubit s-au sărutat tandru. (NU RATA: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE ”NAȚIONALĂ”, PRIMELE DECLARAȚII ASUMATE DUPĂ DIVORȚ: ”CAUT UN BĂRBAT…”)

Iasmina, momente tandre cu iubi, în plină stradă

A ”comis-o” din nou

În urmă cu câteva zile, v-am prezentat, în premieră, imagini incendiare cu fosta iubită a fotbalistului Cristi Daminuță. Tânăra, care este considerată bomba sexy a Timișoarei, pare să fie lipsită de orice inhibiție și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Iasmina Halas s-a pozat goală-pușcă la solar.(DETALII AICI)

Iasmina Halas, bomba sexy a Timișoarei

Un an de coșmar

Anul trecut, Iasmina Halas a avut parte de mai multe momente dificile. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, ba chiar a gândurilor suicidare.

Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”a mărturisit blondina, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.