Bossul de la ”Protecția Consumatorilor” & aghiotanții au făcut chiolhan boieresc cu vin de la portbagaj!

Publicat: 11/01/2019 | 22:56

Ce poate fi mai frumos, într-o seară friguroasă de ianuarie, decât să stai la masă alături de câțiva prieteni și colaboratori și să depeni amintiri? Asta s-a întâmplat zilele trecute, într-un renumit restaurant din București, acolo unde bossul de la ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) a organizat o întâlnire de taină la care au luat parte mai mulți invitați de seamă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini memorabile de la ”cina cea de taină”, de pe Nordului. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU BUSU. CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT CU PREZENTATORUL PROTV DUPĂ CE PĂRĂSEȘTE PLATOUL DE FILMARE)

Joi seară, într-un restaurant select aflat în cartierul bogătașilor, șeful ANPC, Marius Pîrvu, a organizat o super-petrecere la care au participat mai mulți invitați aleși pe sprânceană. Potrivit unor informații primite pe celebra adresă pont@cancan.ro, printre cei care au petrecut alături de bossul de la ANPC s-a numărat și directorul de la Oficiul Jocurilor de Noroc. (CITEȘTE ȘI: AMANTA FOTBALISTULUI ”DE NAȚIONALĂ” SARE LA GÂTUL SOȚIEI)

Pentru ca bossul de la ANPC și invitații săi să nu fie deranjați, angajații restaurantului de lux au rezervat pentru oaspeții de seamă întreg etajul localului. La o masă mare, Marius Pîrvu și invitații săi s-au delectat cu cele mai alese preparate culinare, dar și cu cele mai sofisticate băuturi. Și aici nu exagerăm cu nimic, pentru că șeful ANPC și invitații săi și-au adus vinul ”la pachet”. (NU RATA, AICI: GIANI KIRIȚĂ E TERORIZAT DE HOȚI!)

Bossul de la ANPC a făcut mega-chef pe Nordului cu vin ”la pachet”

Vin de calitate, de la portbagaj

Când petrecerea era în toi, în parcarea localului și-au făcut apariția doi dintre invitații boss-ului de la ANPC, care au descins la portbagajul unei mașini, de unde au scos mai multe sticle de vin de calitate. Pe care le-au dus cu mare grijă la masa ce le era rezervată și unde atmosfera părea să fie una destul de relaxată. (NU RATA, AICI: FOTOMODELA DE LA ”BRAVO, AI STIL” & IUBITUL FOTBALIST LA STEAUA AU FUGIT ÎN ”LUNA DE MIERE” ÎNAINTEA… NUNȚII!)

Marius Pîrvu, șeful ANPC, s-a ridicat de la masă pentru o discuție între patru ochi

La un moment dat, Marius Pîrvu pesemne că a avut ceva important de discutat cu unul dintre invitați. S-a ridicat de la masă și s-au retras într-o parte a restaurantului, la câțiva pași de restul invitaților. Șeful ANPC a discutat preț de câteva minute cu respectivul bărbat, apoi petrecerea a continuat nestingherită. (CITEȘTE ȘI: SINGURUL FĂRĂ CRAVATĂ ȘI DESCHIS LA CĂMAȘĂ LA FESTIVITATEA DE LA ATENEU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...